Световното по футбол пада заради волейбола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Световното по футбол пада заради волейбола
По добре да Гледам родната си държава после останалите.
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
Тези дето се правят на големите футболни капацитети,са от вида постоянно да се плюе(спори) и дори да даваха и мача, и волейбола по двата канала съм сигурен,че щяха си гледат наще момчета.
Лошо няма в спора се поражда истината
.
Лошо няма в спора се поражда истината

НЯМАТЕ УГОДИЯ БРАТЧЕ! :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
На когот не му се гледа волейбол, да си пусне РАЙ1
Страхотна новина (happy) И без това Световното е толкова тъпо и скучно , пък като сложиш и кавалите дето постоянно надуват ония се радвам изключително много ! Най-после някакво адекватно решение от БНТ .
Cukyens написа:Страхотна новина (happy) И без това Световното е толкова тъпо и скучно , пък като сложиш и кавалите дето постоянно надуват ония се радвам изключително много ! Най-после някакво адекватно решение от БНТ .
+1 Абсолютно те подкрепям

Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!
Моите извинения, но трябва да си МНОГО ТЪП И ОГРАНИЧЕН човек, без никакво БЪЛГАРСКО самосъзнание, за да избереш да гледаш мача на Гана, Нова зеландия, Италия или която и да е друга държава, вместо своята. Да не говориме, че става въпрос за спорт в който сме някаква сила, а и мача ще е от огромно значение за класирането ни. Впрочем аз съм един от тези, които са съгласни с идеята да не се предават мачове от чужди първенства, докато се играе А група!
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!
Имате интернет гледайте си по сайтовете Италия-Нова Зеландия( едно мега-световно дерби). Има си национална телевизия, по която се предават мачове на България. Браво на БНТ!
И кой е примрял толкова да гледа на живо мача на Жабарите срещу "Страшилището" Нова Зеландия? Мача на нашите волейболисти е супер важен и решаващ страхотно решение на БНТ! 

Е, аз ще си гледам световното, ама просто не по БНТ. А, освен всичко, Лигата е суперизмислен турнир...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.