Батков продава Левски на италианци
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Батков продава Левски на италианци
Това е поредната партенка на Наско и компания ....
Някой вярва ли, че тази новина е истина?
Стига само да се прочете как е написана и става ясно, че е партенка.Ей до преди няколко дена нямаше с какво да си пълнят жълтите вестници и ги разбирах донякъде
.Сега почна световното и продължават в същия дух. 

- norsk levskar
- Контакти:
Ами аз го бях казъл и преди,че щом кривия е в отбора Левски скоро ще го продадат.Дали ще са италианци,или някой други скоро ще бъде продаден отбора.А до тези,които пишат че сме евроидеоти да замълчат,че ми писна от такива.Футбола в България е на такова ниво,че в скоро време ще се радваме на отбори от държави които наричаме "футболни джуджета"!!!
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме
)))!!!

- Boksiorcheto
Това е много добре(ако е истина),защото ще се направят инвестиции в школата! Макар,че школата на Левски е една от най-добре развитата,пак не е излишно да се подобри
. Бъдещето е в базите,а не в некадърните негри,които идват от Африка да изяждат хляба на нашите деца! После как искате да имаме национален отбор и футбол,като се взимат дърти негри на килограм,които може и да са по-добри от нашите млади момчета,но ако налагаме малдоците - поне 1-2 от тях да станат на година - ПОСТИЖЕНИЕ!
Само да не са италянците на Дон Христолини
!

Само да не са италянците на Дон Христолини

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Rodn1 написа:Това са на Митьо италинците!

Само Черно море.
- Левски1914
- Контакти:
Дали?! Мен ми звучи като "жълта" клюка . И все пак ще е много хубаво , Батков се видя че няма пари , но не знам как стоят нещата с Чорни ( тй дали иска да продаде клуба ) Дълбоко се съмнявам той да няма пръст в Левски 

fantom написа:...
Абе целият този "сценарий" не ви ли звучи много познато от близкото минало, когато все жабари купуваха Ботев?! Колко години ги слушахме тия глупости за инвеститори, купувачи и тн, а накрая всички знаем какво се случи!

Бай ви Ганя май определено е кривнал по пътя на Селяка... не знам колко години му станаха вече на Сестричков начело на Левски, но ако той следва стъпките и примера на оня капут ДХ Селският... бройте колко години ви остават, докато се озовете във "В" група. Очевидно е, че Борат много се "радва" на "обичта" на феновете и явно е решил да им натрие носовете, като се опита да затрие клуба...

Barcelona - Mes que un club
-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Това е поредната партенка на Наско и компания ....
Дано тази партенка да се окаже вярна.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!