Удоволствието да гледаш Меси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Удоволствието да гледаш Меси
Удоволствието беше да се гледат Меси и вратаря на Нигерия
Иначе съм съгласен с автора. Всичко минава през Меси и по-този начин Аржентина става доста лесно предвидим отбор

Бтв с този супер атакуващ футбол... определено бих желал да гледам мач Аржентина - Холандия! Това ще бъде егати взривоопасният мач, а и Меси е свикнал с европейският стил на игра и ще му е по-лесно да показва най-доброто, на което е способен.
Единственото, което ми направи лошо впечатление днес в играта на Меси бе, че на няколко пъти се полакоми, вместо да подаде на свои съотборници, които бяха в по-изгодни позиции. Това същото го гледах и не малко пъти във вторият полусезон на Примера - определено Меси почва да дава признаци на футболен егоизъм. Дано Марадона да успее да се справи с това нещо и да обясни на Меси, че е важно отбора да печели, а не Меси да печели мачовете!
Единственото, което ми направи лошо впечатление днес в играта на Меси бе, че на няколко пъти се полакоми, вместо да подаде на свои съотборници, които бяха в по-изгодни позиции. Това същото го гледах и не малко пъти във вторият полусезон на Примера - определено Меси почва да дава признаци на футболен егоизъм. Дано Марадона да успее да се справи с това нещо и да обясни на Меси, че е важно отбора да печели, а не Меси да печели мачовете!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- Pro-European
- Контакти:
Аржентина - голям Меси и велик Диего !
Авторът на темата: Ще спре ли..
Големи играчи,големи нападатели,а никои от тях не вкара.Защитник им донесе победата.
- gentlemanxxx
- Контакти:
Айде стига бе хора..Какво му се радвате толкова?!?Да наистина е много добър, но досега не си спомням наистина важен мач, в който да е показал уменията си...Един играч не прави отбор, а в Аржентина разчитат изцяло на Меси, а той не е такъв лидер.Това се видя срещу Интер,това се видя във всички квалификации на Аржентина за класирането и на световното..Много по голямо удоволствие ми достави вчера да гледам Дос Сантос от Мексико 

Меси е уникален, а вратарят на Нигерия вече играе в Европа, но не обърнах внимание в кой отбор.
105 години / 4 поколения ботевисти!
gentlemanxxx написа:Един играч не прави отбор...
Чудя се дали би казал същото и по адрес на Марадона?! След като Дон Диего можеше да носи на гърба си отбора на Аржентина не виждам причина и Меси да не може да стори същото! Още повече, че ясно се видя, че Меси бе най-добрият на терена!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
- JohnnieWalker
- Контакти:
gentlemanxxx написа:Айде стига бе хора..Какво му се радвате толкова?!?Да наистина е много добър, но досега не си спомням наистина важен мач, в който да е показал уменията си...Един играч не прави отбор, а в Аржентина разчитат изцяло на Меси, а той не е такъв лидер.Това се видя срещу Интер,това се видя във всички квалификации на Аржентина за класирането и на световното..Много по голямо удоволствие ми достави вчера да гледам Дос Сантос от Мексико
Отдавна не бях чел по-глупаво изказване

След постничкото начало вчера, днес Меси беше радост за окото и душата. Е, не вкара, но пък какво правеше с топката. И все пак победа.
Страхотен Марадона, емоция, настоение. Отслабнал е още и костюмът му стоеше великолепно, като на манекен. Дано не навлече пак спортен екип.
Страхотен Марадона, емоция, настоение. Отслабнал е още и костюмът му стоеше великолепно, като на манекен. Дано не навлече пак спортен екип.
Не съм фен на Меси, но не мога да не оценя гениалността му! Но очаквах повече днес от него. Все пак има още мачове (дано са повече...), в които ще видим дали наистина Меси ще бъде Меси-ята за Аржентина и за Големия Дон Диего.