Мнениеот Tommi » 11 юни 2010 13:35
iohan.law написа:Tommi написа:Според мен Моуриньо не е най-добрият треньор, но това си е лично мнение

Няма нищо лошо в обиколките на терена и е глупаво да се сравнява футболист с пианист, най-малкото защото на пианиста не му трябва добра физическа подготовка

Не казвам, че е задължително да се обикаля терена - може да се тича по дължина на терена, по ширина или както и да е. Но футбол без тичане не може да се играе

. Също така е добре, че се набляга на работата във фитнеса, но не трябва да се прекалява.
Да си чувал за 2-3 часови концерти. Дори и за пианиста трябва добра физическа подготовка. Така, че по- полекичка с критиките и "акълите". Специалния показа от какво разбира, а именно от футбол и как да постига победи независимо от "материала", с който разполага за разлика от други, които притежават - гениални и какви ли не футболисти. По темата - адмирирам всичко, което е различно от досегашното и което /се надявам силно/ да промени най-вече мисленето на играчите /изключително сериозно отношение към тренировъчния процес, режима и т.н./, защото Те могат! Успех на Ясен и Левски!
Много те моля да не ми определяш кой да считам за добър треньор и кой - не. Разбираш ли колко е смешно да сравняваш физическото натоварване на пианист по време на 2-3-часов концерт с това на футболист по време на един футболен мач.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!