Матурите за 6 клас - пълен абсурд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Матурите за 6 клас - пълен абсурд
То матурите след 12. клас, които са доста по-важни, бяха пълен абсурд, вие за тези след 6. клас се оплаквате 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Има някакви пари и те трябва да се усвоят!
Никой не мисли за децата!!!! 

Съвестта на Епохата
Министерството ни мъчи само.Имам 10 грешни отговора а темите са много кое да запомня.Бахти ама и госпожата е вей вятър на бял кон.30 Мин. испитва 10 предава и какво ние урока ли да запомним или постоянно да изпитва БАХТИ
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
- JohnnieWalker
- Контакти:
Всички матури са адски безмислени - включително и тези след 12 клас... Просто болните мозъци си мислят, че така подобряват образованието...
Я виж ти отворените момченца били 6-ти клас, а се заканват на бой на батковците си. 

По-голям е абсурда в 8 клас или изпита, който трябва да вземеш по чужд език. Аз уча немски и трябва да науча 11 текста да преразказвам, ще имам тест, съчинение и презентация, която отново трябва да разказвам. През това идват и изходните по български език, по математика и т.н. като включим и абсурдното изходно по музика.
Но се очаква от нас да можем, въпреки че всички от моя клас за първа година учат немски.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Ще излезе, че голяма част от форума няма основно образование

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
пффф един път и на мен да върже, че бяхме последните без матури
още само 1 година съм в порочната с-ма на бг образованието, а тези младежи щом от 6ти клас са я закършили с елементрарната география след 6-7 години да им са яки задниците в измислените бг университети... 

Добре, че съм се оттървал !