Най "вмирисан" мач на световни финали.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Най "вмирисан" мач на световни финали.
И аз съм съгласен за финала 98-ма. Франция - Бразилия, и историята с надрусания Роналдо, и там още някакви тем подобни.
Аз се сещам за един ,но той е от Европейско първенство- 2004 Дания-Швеция 2:2( и двата отбора ги устройваше равенство с 2 и повече гола за да продължат за сметка на Италия)
Във Франция 98 помня как обиколилия цял свят като треньор Бора Милутинович преди последния мач нещо от сорта: Вий си бийте испанците, ние няма да паднем от Парагвай. България чувствам като втора родина. Е легна на Парагвай маке му мръсна. Заради него не продължихме...

Най-пресния пример е от есента :
За мен Русия продаде мача за баража за класиране на световното първенство в ЮАР срещу Словения ! Те руснаците никога не бяха правили подобно нещо под ръководството на Хидинк ( имам във предвид по-такъв начин да изигрят двубоя).
За мен Русия продаде мача за баража за класиране на световното първенство в ЮАР срещу Словения ! Те руснаците никога не бяха правили подобно нещо под ръководството на Хидинк ( имам във предвид по-такъв начин да изигрят двубоя).
Италия - България /САЩ 94г. ...
Има прекалено много миризливи мачове,че да се спираме на всеки.
Само някои от тях: Унгария - ФРГ 2:3, Аржентина - Перу 6:0, Германия - Австрия 1:0, Бразилия - Норвегия 1:2, Франция - Бразилия 3:0, Русия - Камерун 6:1, някои мачове, за които се чува че са уредени заради залагания.
Това, което съм изброил са само част от мачовете.
Само някои от тях: Унгария - ФРГ 2:3, Аржентина - Перу 6:0, Германия - Австрия 1:0, Бразилия - Норвегия 1:2, Франция - Бразилия 3:0, Русия - Камерун 6:1, някои мачове, за които се чува че са уредени заради залагания.
Това, което съм изброил са само част от мачовете.
Такива мачове много!
Най-вмирисан поне за нас българите трябва да бъде 1/2 финала България - Италия на САЩ94! Тогава френският престъпник (чумата да го тръшне, него и всичките му близки до 99-о коляно
) си направа истинска гавра с нас!
На световното през 2002-а домакина Южна Корея беше зверски избутана до 1/2 финалите, като жертви на това бутане паднаха Испания и Италия.
Финала на Франция 98 - вмирисан... сигурно се е подушвал и от Луната! Тая титла на Франция е супер незаслужена, въпреки вълшебната игра на Зизу на финала!
Световното 66-а в Англия! Всичките мачове на кирливата Англия са уредени, както и самата им пиклива титла! Не случайно и на тях и на шибаните франсета титлити им са единствени, и едва ли в близките 20 години ще успеят да ги дублират!
Айде стига толкова от мен..., по-късно може да добавя още мачове.
Най-вмирисан поне за нас българите трябва да бъде 1/2 финала България - Италия на САЩ94! Тогава френският престъпник (чумата да го тръшне, него и всичките му близки до 99-о коляно

На световното през 2002-а домакина Южна Корея беше зверски избутана до 1/2 финалите, като жертви на това бутане паднаха Испания и Италия.
Финала на Франция 98 - вмирисан... сигурно се е подушвал и от Луната! Тая титла на Франция е супер незаслужена, въпреки вълшебната игра на Зизу на финала!
Световното 66-а в Англия! Всичките мачове на кирливата Англия са уредени, както и самата им пиклива титла! Не случайно и на тях и на шибаните франсета титлити им са единствени, и едва ли в близките 20 години ще успеят да ги дублират!
Айде стига толкова от мен..., по-късно може да добавя още мачове.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
hlucho написа:storm написа:Покрай наближаващото световно искам да разбера според вас кой мач най много се е личало ,че е уреден.
Единственото нещо с което не обичам Аржентина е домакинската купа която взеха (първа за тях) през 1978 г. С помоща на военната хунта ,които плащат 50млн долара и няколко хиляди тона жито (незнам точно) на Перу да полегне на домакините . На Аржентина им е нужна победа с 4 гола за да отидат на финала . Резултата е 6-0 за Аежентина и талантливия отбор на Бразилия отпада. През цялото световно войниците са тероризирали феновете .Това титла ли е ?
Това е само предположение! Все още не е доказано! Световното пред 1982, където осъдения Паоло Роси за уговорени мочове в Италия е пуснат от затвора да участва на СК!
Дай по темата.Роси не е уговарял срещи от самото първенство,а във вътрешния шампионат на Италия.Между другото Италианците едва преминаха през групата..всички бяха с равни показатели, само Италия имаше по-добра голова разлика..Друг е въпроса, че гола им срещу Камерун не беше гол.Тони Н'Коно беше блестящ в мача и един удар в гредата( и на 20 см. пред голлинията) им беше зачетен за гол на жабарите.След това в елиминациите , Роси се развихри и мисля вкара 3 на Бразилия на полуфинала.А тогава Бразилия имаше Фалкао, Зико, Сократес, Жаирзиньо, Едер...уникални играчи
Меган Фокс,финалът през 1966г. не е уреден,просто англичаните са си купили съдиите 

niki87 написа:Меган Фокс,финалът през 1966г. не е уреден,просто англичаните са си купили съдиите
Извинявай, моя грешка.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]