Boksiorcheto написа:Ще ви кажа само едно. Нямам търпение да спрат да им отпускат кредити и да фалират Английските гадни отборчета. В това число и осминаРЕАЛКИТЕ. То това просто е нереално. Все едно аз да съм заложил колата си за 80 хиляди,да не връщам кредите и те да не ми я вземат. Помните ли,че ЦСКА не им позволиха да играят в ШЛ заради някакви нищожни суми дългове. Ми какво да кажем тогава за Ман,Реал,Челси? Те въобще не трябва да съществуват,като клубове по тази логика. Истината е,че Байерн в близко бъдеще ще е хегемон,заедно с Барса(която и сега е хегемон) и Милан.
И аз нямам търпение да почнат да разпределят парите от ТВ права в Испания, Германия и Италия както е в Англия, да ги видим тогава топ грандовете какво ще правят. В момента в Испания Реал и Барса взимат 60-70 % от парите от ТВ права, в Германия Байерн взима над 50%, а в Италия Милан+Интер+Ювентус 70%-80%, затова и съвсем спокойно могат да обират всички футболисти от другите отбори. Нещо което не може да стане в Англия. Ако почнат да взимат според класирането и да няма такива големи разлики, разликата в парите от ТВ права между Валенсия и Реал щеше да е 5 млн, а не както сега Реал да взимат 1,5 млрд за 10 години, а Валенсия 10-15 млн на година и да се чудят как да свързват двата края. По същия начин и в Германия, Байерн взима пари колкото всички останали отбори, как няма да им изкупува всички класни футболисти.