За мен двойката Пеев + Манолев отдясно е много интересна. Единия е крило с голямо кпд в защита, другия е защитник с много подчертан вкус към атаката. Действително му липсва малко бързина (на години е и той вече) обаче за сметка на това Манолев може да го компенсира по страхотен начин.
Далеч по-успешен експеримент на Мъри в сравнение с недорузомението Ч.Янков като крило срещу Италия. Ако се сещате тогава и двата гола паднаха от зоната на Манолев, понеже при включванията си напред Янков не го дублираше и зоната стоеше празна, а в други случаи италианците излизаха 2 срещу 1 на Манолев и му строшиха кръста. Снощи такива работи не се забелязаха и като цяло отдясно бяхме доста стабилни, на мен поне ми хареса играта и на двамата в този ред на мисли
Мнението ви за Георги Пеев ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мнението ви за Георги Пеев ?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
urkoto написа:За мен двойката Пеев + Манолев отдясно е много интересна. Единия е крило с голямо кпд в защита, другия е защитник с много подчертан вкус към атаката. Действително му липсва малко бързина (на години е и той вече) обаче за сметка на това Манолев може да го компенсира по страхотен начин.
Далеч по-успешен експеримент на Мъри в сравнение с недорузомението Ч.Янков като крило срещу Италия. Ако се сещате тогава и двата гола паднаха от зоната на Манолев, понеже при включванията си напред Янков не го дублираше и зоната стоеше празна, а в други случаи италианците излизаха 2 срещу 1 на Манолев и му строшиха кръста. Снощи такива работи не се забелязаха и като цяло отдясно бяхме доста стабилни, на мен поне ми хареса играта и на двамата в този ред на мисли
Напълно съм съгласен с теб.Много добър мач за двойката Манолев-Пеев,определено дават заявка да изиграят заедно на десния фланг тези квалификации.Отляво обаче нещата не стоят по този начин,за съжаление.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Стига с пенсионери! Истината е в младите и перспективните! Вижте белгийците играчи набор 93, 91 ...!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Може на някои хора моето мнение да не им хареса, но Георги Пеев показа, че на този етап има място в отбора. Независимо че 3 години не е обличал екипа, даде всичко от себе си, покриваше своя партньор Манолев, връщаше се в защита, даде асистенция, не спря да тича и да се бори, нали ние такива играчи искаме да гледаме? Видях мнения, че бил стар, и трябвало да се викат млади момчета, предполагам, че имат известно право, но те могат да израстнат покрай футболисти като Пеев, които да им дават пример
- Yellow major
- Контакти:
Пеев и Манолев от дясно най-добри. Попов игра силно първото полувреме. Другите добри бяха Благо и Ангелов. Нооо, има оше много да се работи с тзои отбор. Опитвам се да ги видя като Хърватите които биха Англия там , но за сега сме далеч от истината.
Пеев е много непостоянен! Точно като повечето от феновете на футбола! Направи един силен мач за националите и хоп "много е добър, Мъри трябва пак да го вика"..., после като направи един слаб мач (или серия от слаби мачове) слушаме/четем следното: "това дърво за какво ни е в националният отбор", "този е баси бездарника", "не разбирам защо треньора го вика тоя Пеев" и тн...
В общи линии Пеев има качества, но понякога изпада в много големи дупки и е много слаб! ОК сега направи добър сезон в Амкар, но не се знае докога ще задържи тази си форма. Реално погледнато Пеев снощи показа най-добрата си игра, но лично според мен това не е достатъчно за националният ни отбор! ОК за в контрола става, но точно на него ли ще разчитаме на "Уембли"??! Англичаните ще го разминават както си поискат..., а и снощи се видя, че той няма хал за повече от 70 минути игра на високо ниво..., друг е въпроса, че повечето ни играчи нямат хал за цял мач на високо ниво.
В най-добрият случай Пеев може да бъде "златна резерва", ако мога да го нарека така.
В общи линии Пеев има качества, но понякога изпада в много големи дупки и е много слаб! ОК сега направи добър сезон в Амкар, но не се знае докога ще задържи тази си форма. Реално погледнато Пеев снощи показа най-добрата си игра, но лично според мен това не е достатъчно за националният ни отбор! ОК за в контрола става, но точно на него ли ще разчитаме на "Уембли"??! Англичаните ще го разминават както си поискат..., а и снощи се видя, че той няма хал за повече от 70 минути игра на високо ниво..., друг е въпроса, че повечето ни играчи нямат хал за цял мач на високо ниво.
В най-добрият случай Пеев може да бъде "златна резерва", ако мога да го нарека така.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
-
- Контакти:
Хареса ми как игра.
Дано Мъри и в бъдеще да разчита на него.

Дано Мъри и в бъдеще да разчита на него.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Георги Пеев е талантлив играч.
Натрупа и доста сериозен международен опит.
Смятам, че ще е полезен за националния отбор.
В мача с Белгия имаше някои добри отигравания, но има какво се желае от него.
Натрупа и доста сериозен международен опит.
Смятам, че ще е полезен за националния отбор.
В мача с Белгия имаше някои добри отигравания, но има какво се желае от него.
Големи разбирачи мале.Пеев бил добре,бе вие нормални ли сте бе.Никва бързина и острота.То беше пълна пародия,добре че манолев е там та да дава малко скорост.Пеев ще изиграе двете контроли за да му помогнат за някое трансферче и после пак никъв нема да го има.Истината че за момента десния фланг е най-добре с Манолев и Иван Стоянов.
Не е фатално, че не е бърз. Хич даже. Манолев нали е бърз - той може да играе 1 на 1 и да ги разминава, може да влиза в комбинации, може да центрира, и издържа на такова темпо цял мач (като е във форма). Тъй че за мен е важно партньора на Манолев не да е чак толкова бърз, а могат двамата да влизат в комбинации (т.е. да извежда Манолев) да му покрива добре зоната като се включи по крилото и да му помага в защита.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.