Легионите на Локо (Пд) се подготвят за мача със Славия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Re: Легионите на Локо (Пд) се подготвят за мача със Славия!

Мнениеот loko-pd-fan » 08 май 2010 09:12

Botev fur immer написа:Напънала се планината та родила мишка!!!Това е самата истина във вашия случай!!Просто отивате на една предизвестена смърт на феърплея и не е нужно да ставате още по-смешни с подобни лозунги!

Стига си давал акъл тука бе.Дай на ония другите да съберат 11 овчаря ,че няма и в"Б"да почнете.Знам че при нас хти е интересно но от зелена тиква акъл нещем.

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 08 май 2010 09:22

Понеже виждам пак жълти мангали във форума за отбора на Пловдив, да ръсат глупости нямащи нищо общо с темата, ще ги поздравя с едно стихче за тяхните събратя.

До днес под гордите тепета, Живее жълта измет клета. Добре познатият Хикмет - Фен на жълтите заклет.Жалка част е той от клана, На дружината лайняна.Краднал гнусния цървул, Дето гледа в Истанбул, Име свято, героично И го плещи най-комично.Така легенда се родила В пернатата глава кирлива, Как с топка крадена в лозята С пера родила се ламята.Газят го безчет отбори. Крещи и търси отмъщение, Безсилен в своето падение. Има си селяк начело, Но го мрази, псува смело. За всичко той му бил виновен, Животът му е веч отровен. Тъй живота си тече и Надолу ги влече. Няма веч за тях спасение, Чезнат в общо умиление. В пълна липса на внимание, Страда тяхното мечтание. Бедни духом си стояха, Там под гнилата им стряха. Покрита с кал и перушина, Дреме жълтата дружина. Търсят си успокоение И от чуждо погребение. Друга птица в този град се ражда, От пепелта се тя сама възражда. Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО ПЛОВДИВ БДИ НАД ФИЛИБЕТО ! 8-)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 08 май 2010 13:34

demy27 написа:Вие, двата жълти келеша, ако Локомотив Пловдив загуби от Славия, ще имате ли достойнството да си признаете, че сте писали абсолютни тъпотии тук? Аз не мисля.

Чудя се дали един циганин може да се извини на 2 жълти келеша,ако стане както те са предвидили???Едва ли...

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 май 2010 14:47

AREA BIANCONERA написа:Понеже виждам пак жълти мангали във форума за отбора на Пловдив, да ръсат глупости нямащи нищо общо с темата, ще ги поздравя с едно стихче за тяхните събратя.

До днес под гордите тепета, Живее жълта измет клета. Добре познатият Хикмет - Фен на жълтите заклет.Жалка част е той от клана, На дружината лайняна.Краднал гнусния цървул, Дето гледа в Истанбул, Име свято, героично И го плещи най-комично.Така легенда се родила В пернатата глава кирлива, Как с топка крадена в лозята С пера родила се ламята.Газят го безчет отбори. Крещи и търси отмъщение, Безсилен в своето падение. Има си селяк начело, Но го мрази, псува смело. За всичко той му бил виновен, Животът му е веч отровен. Тъй живота си тече и Надолу ги влече. Няма веч за тях спасение, Чезнат в общо умиление. В пълна липса на внимание, Страда тяхното мечтание. Бедни духом си стояха, Там под гнилата им стряха. Покрита с кал и перушина, Дреме жълтата дружина. Търсят си успокоение И от чуждо погребение. Друга птица в този град се ражда, От пепелта се тя сама възражда. Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО ПЛОВДИВ БДИ НАД ФИЛИБЕТО ! 8-)

:lol: :lol: :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 08 май 2010 14:54

Дежурния ненормалник пак е плъзнал из форума.Нищо ново.Форумни дейци и умници с лопата да ги ринеш.Кой знае и ти какъв женски полов орган си наживо.Познавам повечето от основните фигури в агитката ви,дето принципно трябва да им подражаваш.Тея момчета не обичат да стоят в интернет,даже някои едва боравят с него.Предпочитат бутилката и действието,както и всички сериозни фенове от другите отбори.Затова и ги уважавам,въпреки че са от Ботев.Обясни ми,понеже си изключително мъдър,какво печелиш като изсираш един тон лайна всекидневно в нашите теми.Рекламираш отбора си може би,кефиш се,когато никой не те понася и всички те псуват?Гей с наклонноси към садо-мазо ли си?Със съгурност си някаква отрепка,каква точно-не се знае.

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 08 май 2010 15:17

PB1936 написа:Дежурния ненормалник пак е плъзнал из форума.Нищо ново.Форумни дейци и умници с лопата да ги ринеш.Кой знае и ти какъв женски полов орган си наживо.Познавам повечето от основните фигури в агитката ви,дето принципно трябва да им подражаваш.Тея момчета не обичат да стоят в интернет,даже някои едва боравят с него.Предпочитат бутилката и действието,както и всички сериозни фенове от другите отбори.Затова и ги уважавам,въпреки че са от Ботев.Обясни ми,понеже си изключително мъдър,какво печелиш като изсираш един тон лайна всекидневно в нашите теми.Рекламираш отбора си може би,кефиш се,когато никой не те понася и всички те псуват?Гей с наклонноси към садо-мазо ли си?Със съгурност си някаква отрепка,каква точно-не се знае.

Виждам,че се вписваш напълно в образа на средностатистичния глупак!Ти величаеш БУТИЛКАТА и неборавенето с интернет.В речника ти присъстват думи като "сране","лайна"и пр. думи от семейния ти лексикон.Четейки поста ти всеки непредубеден човек заключава,че си има работа с поредния дебил.

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 08 май 2010 15:31

Само погледнете профила на тоя иднивид Botev fur immer-Най-активен във форум:
Локо Пловдив
(66 Мнения / 91.67% от всички потребителски мнения)
Най-активна тема:
ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!
(55 Мнения / 76.39% от всички потребителски мнения)

Така като гледам определено се интересува повече от нашия отбор,но това е обяснимо,защото той простo няма отбор.МУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ :mrgreen:

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 08 май 2010 15:34

theprideofplovdiv написа:Само погледнете профила на тоя иднивид Botev fur immer-Най-активен във форум:
Локо Пловдив
(66 Мнения / 91.67% от всички потребителски мнения)
Най-активна тема:
ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!
(55 Мнения / 76.39% от всички потребителски мнения)

Така като гледам определено се интересува повече от нашия отбор,но това е обяснимо,защото той простo няма отбор.МУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ :mrgreen:

Какъвто си ми умен и хитър,сега я втасахме...

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 08 май 2010 15:39

Botev fur immer написа:
PB1936 написа:Дежурния ненормалник пак е плъзнал из форума.Нищо ново.Форумни дейци и умници с лопата да ги ринеш.Кой знае и ти какъв женски полов орган си наживо.Познавам повечето от основните фигури в агитката ви,дето принципно трябва да им подражаваш.Тея момчета не обичат да стоят в интернет,даже някои едва боравят с него.Предпочитат бутилката и действието,както и всички сериозни фенове от другите отбори.Затова и ги уважавам,въпреки че са от Ботев.Обясни ми,понеже си изключително мъдър,какво печелиш като изсираш един тон лайна всекидневно в нашите теми.Рекламираш отбора си може би,кефиш се,когато никой не те понася и всички те псуват?Гей с наклонноси към садо-мазо ли си?Със съгурност си някаква отрепка,каква точно-не се знае.

Виждам,че се вписваш напълно в образа на средностатистичния глупак!Ти величаеш БУТИЛКАТА и неборавенето с интернет.В речника ти присъстват думи като "сране","лайна"и пр. думи от семейния ти лексикон.Четейки поста ти всеки непредубеден човек заключава,че си има работа с поредния дебил.

Глупакът можеш да бъдеш единствено ти.Първо...веднага започна с обиди срещу семейството ми.Второ-не ми отговори на въпроса.Трето-продължаваш да лееш пумия във форума ни.

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 08 май 2010 15:43

PB1936 написа:
Botev fur immer написа:

Глупакът можеш да бъдеш единствено ти.Първо...веднага започна с обиди срещу семейството ми.Второ-не ми отговори на въпроса.Трето-продължаваш да лееш пумия във форума ни.

Никъде не съм те засягал,преди ти да почнеш да ме обиждаш!!!Отговарям на цивилизовани въпроси,а не на жаргонни такива.

Върни се в “Локо Пловдив”