Левски и ЦСКА с един стадион като Милан и Интер :?:
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Левски и ЦСКА с един стадион като Милан и Интер :?:
първо намерете малко публика пък после стадион,защото и вчера се видя на ловешкият стадион имаше публика колкото за цял сезон на литекс 

Тези отбори които изброихте-Милан,Интер,Рома и Лацио всички те скоро започват да си строят ОТДЕЛНИ стадиони!Ако е временно решение може(тъй като сега доста стадиони няма да вземат лиценз).За мен стадиона е свещенното място на един отбор.И това е нещото което го отделя от другите отбори 

Последна промяна от Parmalat на 06 май 2010 12:05, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Aз съм сигурен,че ако Левски и ЦСКА имат модерни европейски стадиони,на мач под 10 000 зр. няма да има.
niki87 написа:Aз съм сигурен,че ако Левски и ЦСКА имат модерни европейски стадиони,на мач под 10 000 зр. няма да има.
Защо само Левски и ЦСКА?Къде забрави Берое,Ботев,Локомотив,Дунав,Добруджа...!Виж в Черноморец горе-долу толкова е посещаемостта последните мачове(въпреки че входа е свободен)

Последна промяна от Parmalat на 06 май 2010 12:09, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
-
- Контакти:
daje pod 15000
Parmalat написа:niki87 написа:Aз съм сигурен,че ако Левски и ЦСКА имат модерни европейски стадиони,на мач под 10 000 зр. няма да има.
Защо само Левски и ЦСКА?Къде забрави Берое,Ботев,Локомотив,Дунав...!Виж в Черноморец горе-долу толкова е посещаемостта последните мачове(въпреки че входа е свободен)
Понеже темата е за сини и червени,иначе си напълно прав.Според мен разковничето е в стадионите ни.Защото българина много обича футбола и ако имаме хубави стадиони,както в Бургас,няма да си говорим защо няма публика,а и хубавия стадион и терен са предпоставка за по-качествен футбол

Щом го има по света и е удобно защо не! Лошото е, че все по-малко хора ходят на стадиона и В.Левски ще изглежда празен при 5000 зрители. Иначе погледното от страната на играчите и треньорите Националния е само плюс: добър терен, съвремменни с
Аз съм за. Ако някой си има собствен стадион (например Левски да си върнат нещо от взетото им през комунизма, или пък някой чрез спонсор просто да си построи стадион) ок, но иначе какво всички се правят на интересни. Нестига, че играят на държавни стадиони, еми и искат по 1 за всеки отбор. И накрая тия стадиони стоят празни през 99% от времето, плаща се за подръжка на всички тях (това се отразява и на клубовете).
[center]
[/center]

niki87 написа:Parmalat написа:niki87 написа:Aз съм сигурен,че ако Левски и ЦСКА имат модерни европейски стадиони,на мач под 10 000 зр. няма да има.
Защо само Левски и ЦСКА?Къде забрави Берое,Ботев,Локомотив,Дунав...!Виж в Черноморец горе-долу толкова е посещаемостта последните мачове(въпреки че входа е свободен)
Понеже темата е за сини и червени,иначе си напълно прав.Според мен разковничето е в стадионите ни.Защото българина много обича футбола и ако имаме хубави стадиони,както в Бургас,няма да си говорим защо няма публика,а и хубавия стадион и терен са предпоставка за по-качествен футбол
И аз мисля така.Как да отидеш и седнеш на стадион на който няма седалка,а много дори нямат елементарни неща като тоалетни.

[center]R.I.P[/center]
- емо73канар
- Контакти:
Ако Б.Б. направи това ,ще си гарантира следващите президентските и парламентарни избори,друг е въпроса имамели толкова богати собственици които да направят стадионите да отговарят на всички изисквания на ФИФА и УЕФА .

Върни се в “Футбол - България”