Lauta-Army написа:Някой знае ли от колко часа е мача и по коя ТВ ще го дават ?
От 18 часа. ПО ринг !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Lauta-Army написа:Някой знае ли от колко часа е мача и по коя ТВ ще го дават ?
novnik написа:Аз съм неутрален, но стискам палци за Берое. Не искам втородивизионен отбор да ни представя в Европа. Берое поне няма да отнесе толкова бой, надявам се. А ако му се падне по-непретенциозен отбор дори ще има шанс да мине 3-тия квалификационен кръг. И другото което е - Стара Загора е един от най-футболните градове и заслужава малко радост.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
G0nzi написа:Абе какви са тия помория че сщели за тях да викат, аз не съм от стара загора, но съм за берое! Просто защото стз е футболен град и хората го заслужават, а не шепа винпромаджии! Айде БЕРОЕ!!!!!!!!!!!!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
zaqwsxd написа:Това пък за неутралния фен откъде го измисли? Берое не е случаен отбор и 90 процента от хората , които не са от Стара Загора , няма да подкрепят Поморие (не съм много сигурен откъде бяха) а напротив ще се надяват Берое да не вземе купата и ще викат против тях!
black&white написа:Аз лично ще съм за Берое. След всичко, което преживяха, купата ще е истинска награда за тях (тежък безпаричен сезон, но много добри мачове с отборите от челото на класирането). А Поморие - за тях има кой да се погрижи.
Успех, Берое!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта