Какво мислите за Червенков?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

danchobara
Контакти:

Re: Какво мислите за Червенков?

Мнениеот danchobara » 04 май 2010 13:46

Има ли изобщо някой сега в момента,който да има план "Б"?! Защо отричате,че Мъри е специалист,вярно че не е кой знае какъв капацитет,като казвам капацитет трябва да спомена имена,като Моуриньо,Фърги,Гуардиола и ван Гаал-това за мен са капацитети и професионалисти и не отричам,че Мъри изобщо неможе с тях да се сравнява,но за нашия БГ-батак може да се каже че има шансове да се нарече добър треньор и специалист,защото направи шампиони и ЛЕВСКИ и литекс.Това са фактите и реалността.Само ЛЕВСКИ!!! Това е в отговор на peh. :mrgreen:

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 04 май 2010 20:57

vesodoc написа:Здравейте,
не искам никого да провокирам с тая тема. Не искам и да правим спекулации за бъдещето на вече новия треньор - шампион.
Искам само да ви попитам какво мислите за него.
Аз чат - пат следя интервюта, които дава, и ми се струва, че е един от най-скромните и читави треньори у нас, изобщо.
Единствено при него няма изхвърляния, няма бомбастични приказки и се излъчва професионализъм.
Левскар съм си, но подобни качества ме кефят, независимо кой ги проявява.
В оранжевия сайт спортлайн, той прави анализ на отборните усилия за постигане на титлата. Направи ми впечатление, че обръща особено внимание на лекарския щаб.
Защо при нас нещата с медицинското осигуряване и кондиционната подготовка са толкова зле?

Съвсем наскоро го слушах в едно интервю и бая се поизхвърли.Нещо си е повярвал.Не ни трява такъ като тоя.Ясен е добър вариант според мен.Дано стане с него.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 05 май 2010 03:34

Djack_84,
точно така. Не съм си и помисля да идва при нас. Но през тия последните месеци, ако беше някой друг на негово място, щеше да се скъса от изцепки, а Червенков се държа изключително стегнато. Това ми направи добро впечатление. По принцип ми беше направило впечатление същото държане на Мъри преди ония велики мачове в УЕФА и преди влизането в ШЛ. Дори бях забелязал, че колкото по-скромно се държи Мъри по интервютата, толково па-добре се представяхме.

Иначе е ясно, че в следващите седмици ще станем свидетели на яко провинциално оливане в оранж. Ама в крайна сметка, заслужили са си го хората. Шампиони са. А ние освен да им честитим, и да стискаме палци Локо да се окажат по-големи ливади, отколкото са, друго не ни остава.
Сори за дългите постове.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 05 май 2010 09:28

Червенков го познавам бегло като играч от годините които прекара в Етър. Човек с голямо самочувствие, не винаги с покритие, но много амбициозен и с дух. Като специалист не смятам, че е нещо особено и се различава кой знае колко от останалите ни треньори. Единствено опитът му натрупан в Хартс му помогна.

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 05 май 2010 10:52

Литекс са най слабият шампион на България през последните 20 години !
1. Тия имаха невероятният късмет да случат година в която цска и Левски са във финансова криза ... При Левски кризата се отрази на това, че нямаме треньор, който да разбира поне малко от футбол и поради това иначе класните ни играчи търчат неориентирано по терена. Също така Боби Михайлов се включи в играта наречена "да принудим Батков да продаде по-скоро отбора". Аз съм съгласен Батков да продаде отбора по-бързо, но не и това да става за сметка на класирането . Който има пари да отиде при Батков и да купува, а не да праща поръчкови съдии да "клатят" клуба с цел да му свалят цената ....
2. При цска кризата се отрази в това, че разпродадоха качествените си футболисти и в клуба остана утайката, която е с качества на футболисти от водач в Б-група.
3. Да си припомним ли и многото съдийски подпирания в полза на Литекс ?!?!?!?!

Все пак честито на портокалите ! :) И да мислят как по-удобно да се измъкнат от излагацията наречена ЕКТ, която им предстои. Гришата е фалирал и селекция пак ще се прави със селски момчета от 3-та френска дивизия ... А с тях последният мач на отбора в ЕКТ ще е около 10 септември !!!!!
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

lokos

Мнениеот lokos » 05 май 2010 12:44

za nego ni6to ne moje da se misli toi ne e ni6to pove4e ot edin gotov kasmetliq koito pri nai malkoto padenie i se gubi v mraka s 200kilometra kato mnogo takiva trenior4eta SAMU4UVSTVIEO MO E V POVE4E NO NQMA DA E ZA DALGO

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 05 май 2010 15:49

НКВД- написа:Литекс са най слабият шампион на България през последните 20 години !
1. Тия имаха невероятният късмет да случат година в която цска и Левски са във финансова криза ... При Левски кризата се отрази на това, че нямаме треньор, който да разбира поне малко от футбол и поради това иначе класните ни играчи търчат неориентирано по терена. Също така Боби Михайлов се включи в играта наречена "да принудим Батков да продаде по-скоро отбора". Аз съм съгласен Батков да продаде отбора по-бързо, но не и това да става за сметка на класирането . Който има пари да отиде при Батков и да купува, а не да праща поръчкови съдии да "клатят" клуба с цел да му свалят цената ....
2. При цска кризата се отрази в това, че разпродадоха качествените си футболисти и в клуба остана утайката, която е с качества на футболисти от водач в Б-група.
3. Да си припомним ли и многото съдийски подпирания в полза на Литекс ?!?!?!?!

Все пак честито на портокалите ! :) И да мислят как по-удобно да се измъкнат от излагацията наречена ЕКТ, която им предстои. Гришата е фалирал и селекция пак ще се прави със селски момчета от 3-та френска дивизия ... А с тях последният мач на отбора в ЕКТ ще е около 10 септември !!!!!

1. Напълно съм съгласен с това, че Левски умишлено го клатят, за да му намалят цената. Това е стара изпитана схема, още от времената, в които преди 15 тина години се фалираха държавни предприятия умишлено, за да се "приватизират" на безценица после. Предполагам, че по-младите фенове, няма да се сетят за какво става дума. Колкото и тъпо да звучи, в тоя случай Батков наистина повече прилича на жертва на кой знае чии интереси, отколкото на палач на Левски.
2. За ЦСКА също съм напълно съгласен. И там нещата не са по-цветущи, само дето все се оказва, че който и да дойде на власт, вечно гледа първо да оправи Чорбата финансово! Винаги са си били отборът на властта и сега не е по-различно, явно.
3. За съдийското подпиране на Литекс, то се видя, главно в края на миналия полусезон, включително и срещу нас.
4. И въпреки това, не съм съгласен да им желаем злото за новия сезон в ЕКТ. Напротив - нека да влезнат в групите на ШЛ, нека натрупат някакъв коефициент, защото иначе никой няма да може да припари дори в ЛЕ в следващите 5 години, като гледам силата на Чорбата и на Локото, ако евентуално те успеят да ни прецакат в последните два мача. Пък и ние - изобщо не сме за ЕКТ.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 05 май 2010 18:27

Наистина Червенков ми прави впечатление на уравновесен човек, но защо ли когато наближи мач с Левски и изведнъж започва много да говори, направо си плюе здраво. Явно чорбарското надделява в такива моменти, което не му прави чест.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Furera
Контакти:

Мнениеот Furera » 05 май 2010 21:03

Абсолютен пън... Личи си колко е бездарен тоя човек... За ква класа може изобщо да ми говорите при положение, че Левски и ЦСКА са толкова трагични? Може ли примерно Славия и Локо София айде дори и Миньор да играят решаващ фактор в първенството? Не се вкарвайте е некви филми бе братлета... Литекса са ще ги бият некви по-големи скиори и от Тампере както биха нас ще видите :)

Върни се в “Левски”