delqnski47 написа:Apostola написа:Ами,приятел,опитай се да коментираш стойностните неща във футбола,без да замесваш когото и да било и да си правиш разни експерименти и да видим дали някой ще ти трие нещата.Познавам мнго хора във форума, които са ЦСКА-ри и не са имали проблеми с Дарина.Просто трябва да има нормално отношение и да не се посява нова омраза с всеки следващ пост.А и за левскарите не си прав,тъй като не смятам,че си опознал мнението на всички левскари във форума,за да ги слагаш под един знаменател.Както всички ЦСКА-ри не сте еднакви,така е и със сините.Нещата не са коренно различни.
Прав си единствено за Синия Лъв.Момчето може да служи за пример не само на сините,но и на червените фенове.Такова трябва да бъде отношението.
Със здраве!
Ето така трябва да говори всеки фен....истината и с уважение към противниковия отбор.Братле прав си и съм съгласен с тебе
Ти явно не си срещал мен,mike28,MSM,BESSEN,UltraBlue.Затова ми беше мисълта да не избързваш с мненията.Има много цветя сред помията и сред червената и сред синята.Въпреки,че не е гаранция,но ми се струва,че отскоро си тук и просто не познаваш всички.Както и да е!Благодаря все пак!