Новият сезон-нови и тези които напускат Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Новият сезон-нови и тези които напускат Левски.

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 апр 2010 12:33

Нов собственик .....от там респективно, със сигурност нов треньор .....тогава можеби ще имаме и нови играчи ( селекция ) !
Та .....истината е - нов собственик ....и от там всичко ще е наред.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 апр 2010 13:29

Тодор Батков, Антони Здравков, Руслан Михайлов+20-тина играчи от първия отбор. И изграждане на чисто нов ЛЕВСКИ! Само това е спасението...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 апр 2010 14:00

zlatan написа:Най лесно ще ми е да кажа от кого нямаме нужда:
1.Мечо Телкийски,Сашо Александров,Топчо,Петраш,Генев,Цецо Димитров,Еньо.

От кого имаме нужда:класен втори вратар,нападател който от три положения да вкарва едно,централен защитник който играе с главата.
Нужда имаме от треньор и двама помощника.Ще имаме нужда дори от преотстъпените юноши.

Топузаков трябва да остане (освен ако не прекрати кариерата си) в отбора. Генев задължително трябва да остане. Цветан Димитров е добър за трети вратар. Ако не вземем по-класен десен бек, Петраш също трябва да остане.

От нов вратар нямаме никаква нужда. И Петков, и Митрев са много добри варианти за този пост. От централен защитник също нямаме толкова голяма нужда. Мисля, че Милиев и Бензукан ще се сработват все повече. Задължително е да вземем класен нападател (по възможност от чужбина, защото в нашето първенство не виждам добър вариант или да си върнем Домовчийски). Добре би било да се вземе и дефанзивен халф.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 28 апр 2010 15:43

THE G.A.M.E написа:Нов собственик .....от там респективно, със сигурност нов треньор .....тогава можеби ще имаме и нови играчи ( селекция ) !
Та .....истината е - нов собственик ....и от там всичко ще е наред.

Съгласен...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 апр 2010 15:56

santiliana написа:Тодор Батков, Антони Здравков, Руслан Михайлов+20-тина играчи от първия отбор. И изграждане на чисто нов ЛЕВСКИ! Само това е спасението...

Бисер Хадзай пропусна. Мръсният корумпиран гад. Заради него школата ни замира ден след ден....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 апр 2010 16:48

При положение, че Т.Б. няма да се махне (докато не стане факт, не вярвам) на отбора единствено му трябва спокойствие и... Сърмов да се маха, веднага! Представяте ли си Мъри ако го бяха шитнали след Беверен, което нямаше да е неуместно, де? Нямаше никой да казва по-слаб "Левски" не е виждал понеже още тогава щяхме да сме толкова зле. А да избираш от зло и по-малко зло... К'во ти пука?! Все зло. "Левски" при Гонзо може да стане стойностен отбор, или да си остане като сега. Няма трети вариант. Но без да му гласуваме доверие... Трудна работа. Кой знае дали нямаше да покажем тая година при Кокала по-добра игра от миналия сезон, когато станахме шампиони? Никой не може да ми каже със сигурност. Така че да поживеем, да видим. Т.Б. няма да дава пари. Това е сигурно.
Но Сърмов трябва да напусне!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 апр 2010 16:49

Нов собственик,ново треньорско ръководство,селекция,чуждестранен специалист за ДЮШ.

Потребителски аватар
BLooD-_-PhoeNiX
Контакти:

Мнениеот BLooD-_-PhoeNiX » 28 апр 2010 20:30

Bobo_87 написа:Нов президент,нов треньор.Аут Топузаков,Генев,Петраш,Еньо,Телкийски,Н.Димитров.Нови-1вратар + 4 защитника + Иса :)

Закакво пък точно Ники Димитров ? ? Той си играе добре
Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 апр 2010 01:12

Пичове, гледам че искате да се маха Топузаков, но според мен той трябва да остане на всяка цена (това не значи, че трябва да е титуляр), защото този човек носи Левски в сърцето си и на този етап може да помогне на по-младите да разберат СИНЯТА идея 8-)

Но обезателно трябва да се вземе:
1) Ляв бек - Веско Минев е се старае много и си оставя дробовете на терена, но понякога и той има нужда от почивка.
2) Задължително един класен атакуващ халф ( Йовов и Александров вече изнемогват, Тасевски се класен играч но често се контузва). Защо не някой Поляк или Унгарец за 1 000 000 примерно.
3) Едно бързо и взривно дясно крило - Телкийски също си загуби скоростта с годините.
4) Имам си мечта - Домовчийски да се върне в Левски :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dimito
Контакти:

Мнениеот dimito » 29 апр 2010 09:08

Според мен от всички, който са в отбора трябва да останат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Бардон и Влади Гаджев. При изгодна оферта за останалите да се приема. Да се върнат всички юноши, който милеят за ЛЕВСКИ и да се залага на тях + тези който са в отбора в момента. На играчите трябва да им се втълпи, че те играят в най-великия отбор и трябва да се раздават ДОКРАЙ, ако това стане няма значение кой е треньор...........
ИГРАЧИ РАЗДАВАЙТЕ СЕ, НИЕ ЩЕ СЕ ВЪРНИМ НА СТАДИОНА И ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ ДОКРАЙ.......
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход

Върни се в “Левски”