ЕДИНСТВЕНИ В БЪЛГАРИЯ !!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Re: ЕДИНСТВЕНИ В БЪЛГАРИЯ !!!
Абе Бира,сега те видях,че си онлайн и да те питам,къде отиде нашето приятелче форевъра,нещо май се изплаши или кво не разбирам,няма го никакъв,явно се е осъзнал,че дрънка пълни глупости или е хванал пътя към 9 киломатър 

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
plovdiv_chernobql написа:Абе Бира,сега те видях,че си онлайн и да те питам,къде отиде нашето приятелче форевъра,нещо май се изплаши или кво не разбирам,няма го никакъв,явно се е осъзнал,че дрънка пълни глупости или е хванал пътя към 9 киломатър
Не знам,майна...?!Обаче,как да ти кажа...липсва ми някак си...

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
kalo написа:То и в Кюстендил е така,да нямате нещо общо?
Много добре си информиран...Да не би майка ти,или някоя друга твоя близка роднина ,да е от там?

- plovdiv_chernobql
- Контакти:
А и на мен ми липсва,няма с кой да спориме,само жълтурчетата,но те пускат едни теми....неаргументирани и не дразнят толкова,онзи беше в час с всичко,пък тия само се заяждат,друго си е.... 

Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
plovdiv_chernobql написа:А и на мен ми липсва,няма с кой да спориме,само жълтурчетата,но те пускат едни теми....неаргументирани и не дразнят толкова,онзи беше в час с всичко,пък тия само се заяждат,друго си е....
Аз доколкото му познавам психиката,скоро ще се появи "маскиран"/с друг никнейм/,като фен на любимият си клуб "Ботев" и пак ще има факти,аргументи,други работи...

- plovdiv_chernobql
- Контакти:
birabecks написа:plovdiv_chernobql написа:А и на мен ми липсва,няма с кой да спориме,само жълтурчетата,но те пускат едни теми....неаргументирани и не дразнят толкова,онзи беше в час с всичко,пък тия само се заяждат,друго си е....
Аз доколкото му познавам психиката,скоро ще се появи "маскиран"/с друг никнейм/,като фен на любимият си клуб "Ботев" и пак ще има факти,аргументи,други работи...
Ами да ти кажа честно от него всичко очаквам,не разбирам как може да си фен на два отбора,за мен поне той е такъв,които нямат абсолютно нищо общо един с друг!Но негова си работа,да прави каквото иска,но ще е интерестно,ако се появи пак какво ще измисли

Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
ei 6ibani kustendiski mangali v Plovdiv ima samo edin otbor i edna publika i tova sa BOTEV i fenovete mu i te sa nai velikite a vie ste edni mi6oci taka 4e mar6 po dupkite
Един е "Ботев"Пд. на света завинаги във нашите сърца за нас е той религия o o o o "Ботев"Пд. най-великия
-
naco1979 написа:ei 6ibani kustendiski mangali v Plovdiv ima samo edin otbor i edna publika i tova sa BOTEV i fenovete mu i te sa nai velikite a vie ste edni mi6oci taka 4e mar6 po dupkite
вей си турския байряк и не се обаждай!
- lauta hools
- Контакти:
Комплексари,кво да кажа друго!!!
[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]
naco1979 написа:ei 6ibani kustendiski mangali v Plovdiv ima samo edin otbor i edna publika i tova sa BOTEV i fenovete mu i te sa nai velikite a vie ste edni mi6oci taka 4e mar6 po dupkite
Да бе! Видяхме колко сте "велики" на мача с ЦСКА - 5-600 червени ви "надквичаха",извинявам се,надпяха.Това и вашите си го признаха...Така че,папагалче,аре в клетката.А след мача поздравиха ли ви ...?