Безмислено е да се карате кой да вземе разни мизерни хилядарки. Най-прогресивно би било двата клуба да се споразумеят да ползват един стадион, да се инвестират в него сериозни пари и Пловдив да има един истински модерен стадион, вместо 1000 лайняни кладенеца.
Мисля, че да давам примери за мразещи се клубове, ползващи един стадион в един град е ненужно...?
За един майка за други мащеха...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- зелена_ракия
- Контакти:
Re: За един майка за други мащеха...
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
стига сте ревали бе какво е обещал и какво е изпълнил досега този кмет ама на виж сега обещал само на ботев,пък и тези средства са за залата по бокс,художествена гиманстика и басейна такаче не разбирам закакво ревете и завиждате
селски вземи си скункса не се сърди
kishe написа:стига сте ревали бе какво е обещал и какво е изпълнил досега този кмет ама на виж сега обещал само на ботев,пък и тези средства са за залата по бокс,художествена гиманстика и басейна такаче не разбирам закакво ревете и завиждате
не, не завиждаме...само питаме къде са средствата за другите спортни съоръжения в града, както и за останалите спортове...няма лошо в това питане, нали?
Някой знае ли с какви пари се строи това?
http://sport.plovdiv24.bg/120592.html
http://sport.plovdiv24.bg/120592.html
kishe написа:стига сте ревали бе какво е обещал и какво е изпълнил досега този кмет ама на виж сега обещал само на ботев,пък и тези средства са за залата по бокс,художествена гиманстика и басейна такаче не разбирам закакво ревете и завиждате
не бе пич никой не завижда че се дават пари за спорта , не 400 000 хиляди ми 1 милион да ви даде ама нали се сещаш че не сте само вие ? Като дава на едните да дава и на другите като няма да раздели на 4 малкото което има
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Аз съм на мнение, че вчерашното поведение на Бойко Борисов не подхожда на един премиер ! Не е работа на премиера да решава на кого трябва да е собственост даден стадион в момент, когато държавата е в икономическа, социална, демографска и каква ли не още криза !
Подобно нещо може да се каже и за пловдивския кмет. Нямам нищо против Ботев, дори искам час по-скоро да се върнат в елита, където е мястото на този отбор, но политиците ни трябва да са еднакво загрижени за всички отбори, а не само към някой, защото иначе у другите остава горчивината и чувството, че са пренебрегнати ....

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
стига сте ревали парите са за другите спортове,а не за стадиона така ли не го проумяхте.
За стадиона никой нищо няма да даде така, че се успокойте.
Ех Вуте Вуте не е важно на мен да ми е добре, а на другите да им е сещаш се какво
Ех Вуте Вуте не е важно на мен да ми е добре, а на другите да им е сещаш се какво
samobotev написа:стига сте ревали парите са за другите спортове,а не за стадиона така ли не го проумяхте.
ех Вуте ... нима в града няма други места където се развива спорт и възпитават подрастващите...дреме ми за стадиона ви...
- Alternative
- Контакти:
Очаквах да има ответна реакция от вашият лагер.
Нищо ново под слънцето. 

- Alternative
- Контакти:
Какво ли ще стане ако Ботев се възроди и стане отново водещ отбор в България....Очаквам ритуални самоубийства на Лаута.
П.С. Малко черен хумор не е излишен.

П.С. Малко черен хумор не е излишен.

Последна промяна от Alternative на 18 апр 2010 14:56, променено общо 2 пъти.