Окука за уговорката между Берое и Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Окука за уговорката между Берое и Левски

Мнениеот unist_gp » 15 апр 2010 16:03

Само ще кажа, че в момента на Локо София, с тези футболисти, това редовно уреждане от страна на Гигов и Тонев и с тази слаба конкуренция, мога и аз да съм тренер.

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 15 апр 2010 16:06

"Забранява се на ПФК ЛЕВСКИ 1914 да играе добре 45 мин. и да вкарва голове".............. из новите правила в българския футбол!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 апр 2010 16:14

ако берое беше бил с 3-1 щеше мача да е най-чистия, ама нали левски би - уговорен е...аман от психично болни.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 15 апр 2010 16:17

suni написа:Специалистът обяви, че вчерашната победа на „сините” в Стара Загора е била договорена. „Има неща, които не са добри за българския футбол. Такова нещо се видя вчера в Стара Загора. Видяхте там публиката как реагира още на полувремето. Публиката никога не може да се излъже. Дали тя е от 10 или 10 000 човека, тя не се лъже за показаното на терена”, каза Окука.

ШЕ СЕ ОПРАВИМ...

Аз си спомням как преди няколко месеца Окука след мача му на Герена каза, че тогава се е видяло как съдиите си дощли с ПОРЪЧКАТА и като слушах 5-минутните му излияния, даже аз си помислих, че наистина може да има нещо такова... докато не видях на повторението, че той е протестирал за това, че не му дадоха фаул за сблъсък между неговия вратар и негов защитник при гола на Жоро Христов...

едит: Извинявам се за грешката!!! това беше друг велик треньор... ама те всички ми се смесват...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 15 апр 2010 16:31

Най-смешния аргумент на тоя сърбин: доказателство,че мачът е продаден,била реакцията на публиката,която на полувремето почнала да се разотива....
Какво да правят хората?1:3 на полувремето е все пак.А и да си спомним мача Левски - Цска от миналия сезон,когато част от червените фенове си тръгнаха около 70-тата минута.Това значи ли,че и оня мач беше купен?Тоя е параноик май! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
mig31bg
Контакти:

Мнениеот mig31bg » 15 апр 2010 16:40

А някой СИН фен ще даде ли обяснение защо не игра най-добрия играч на Берое - вратаря Пейков и Жоазиньо беше резерва ?!

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 15 апр 2010 16:43

А кой беше тоя Окука? :lol:
Яд го е ,че Локо ще изядат тоягата за Европа за сметка на Левски и ЦСКА, по простата причина ,че Локото са по провинциален отбор дори от Монтана :lol:
Изображение

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 15 апр 2010 16:44

Да направим кратък преглед на това което им предстои на Локо София
Мачове с: Литекс, ЦСКА, Черно Море, Черноморец, Славия, Локо Пловдив
Много вероятно е от тия 6 мача Локо София да вземат доста малко точки => ЦСКА и Левски завършват 2 и 3 а Локомотив остава извън Европа. Хванало го е шубето мистър Окука ;)

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 15 апр 2010 16:50

Локото „отърваха“ :) титлата и сега всички са виновни.Ако Барса не бяха били Реал/м/ Локото отдавна да са шампиони.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
zino
Контакти:

Мнениеот zino » 15 апр 2010 16:50

kambata написа:Да направим кратък преглед на това което им предстои на Локо София
Мачове с: Литекс, ЦСКА, Черно Море, Черноморец, Славия, Локо Пловдив
Много вероятно е от тия 6 мача Локо София да вземат доста малко точки => ЦСКА и Левски завършват 2 и 3 а Локомотив остава извън Европа. Хванало го е шубето мистър Окука ;)

ами те завалиите след всеки мач си го казват: "борим се за 3-то място и не отписвайте Левски" :idea:
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.

Върни се в “Футбол - България”