Състоянието на терена на Стадион "Георги Аспарухов"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Състоянието на терена на Стадион "Георги Аспарухов"
аз вече незнам на кого да вярвам,но едно знам на Тара вече му е през к.ра и за терен и и за отбор.Но помня снимки от зимата когато показаха тези гъбички които бяха израснали по терена.Истината е някъде по средата.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
galin56 написа:Ми то 45 000 лева за 2,3 месеца никак не са малко (въпреки че за Левски би трябвало цените на тока да са за произведствени цели, която тарифа е много по-евтина от потребителската и едва ли са чак 45 бона), особено когато ги нямаш а нямаш и никакви доходи. Всеки вика Батков да ги извади и на никой не му се помага като дава пари. 4,5 хиляди си взимат билети от по 2,3 лева а другите и това не правят. А накрая всички искат Левски в ШЛ да играе с Барса и то равностойно и ако може без пари най-добре. Трябва и феновете да помагат а не да повтарят само като папагали "Батков вън" и т.н. Когато феновете се научат да си помагат на отбора тогава футбола ще тръгне нагоре а не само да се повтаря "Ми той Батков е виновен да извади 45 бона и да го плати, па ние ще гледаме отстрани".
Аз като живея в Шумен не пропусках мач от Европа и 4-5 важни дербита на сезон.Пътуваме следобед,вечер сме на мач,през ноща обратно и когато мачът е през седмицата направо на работа.Освен за билети,харчим за бензин,хранене по пътя и т.н.Загубеният сън и нощното шофиране не ги броя.Резултатът какъв бе?Батков прибра всички пари от Европа,не инвестира нищо в отбора,продължава да лъже,играчите са пълни нещастници-аматьори с професионален статут,вероятно и хората които поддържат тревата са същите смешници.За какво да плащам-какъв продукт да гледам?Гонзо треньор-велико недоразумение,въобще управлението на любимия ми клуб след приключването на участието в ШЛ е трагикомично.Истинските фенове са милиони и ги боли за Левски,но няма да се върнат на стадиона за да подкрепят чалгамомченцата в сини екипи докато не видят ясна стратегия и последователна политика в развитието на отбора.
galin56 написа:Ми то 45 000 лева за 2,3 месеца никак не са малко (въпреки че за Левски би трябвало цените на тока да са за произведствени цели, която тарифа е много по-евтина от потребителската и едва ли са чак 45 бона), особено когато ги нямаш а нямаш и никакви доходи. Всеки вика Батков да ги извади и на никой не му се помага като дава пари. 4,5 хиляди си взимат билети от по 2,3 лева а другите и това не правят. А накрая всички искат Левски в ШЛ да играе с Барса и то равностойно и ако може без пари най-добре. Трябва и феновете да помагат а не да повтарят само като папагали "Батков вън" и т.н. Когато феновете се научат да си помагат на отбора тогава футбола ще тръгне нагоре а не само да се повтаря "Ми той Батков е виновен да извади 45 бона и да го плати, па ние ще гледаме отстрани".
О божееееее .какво общо има цената на тока с отоплението на стадиона

Човека от Шумен е прав.Левски започна голямото потъване надолу след отпадането от групите на шампионската лига.Всички говореха за милионите дошли от групите,феновете се радваха че ще видят инвестиции,но парите някъде се скриха и ръководните фактори започнаха да говорят колко е силен Левски и с тези футболисти и няма нужда от други.
difeza написа:Човека от Шумен е прав.Левски започна голямото потъване надолу след отпадането от групите на шампионската лига.Всички говореха за милионите дошли от групите,феновете се радваха че ще видят инвестиции,но парите някъде се скриха и ръководните фактори започнаха да говорят колко е силен Левски и с тези футболисти и няма нужда от други.
Така е, дяволски е прав човека от Шумен за парите, макар че след Шампионската се купиха бразилците, ама дотам. И от тогава ... това е дереджето....
Не знам за вас, но на мен много ми липсват Наско+Мъри

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

А и за трибуните да не говорим...
А, защо от Спортал да не са прави?
Левски е беден като църковна мишка. Защо Баждеков да не е решил да спестява от отопление?
Левски е беден като църковна мишка. Защо Баждеков да не е решил да спестява от отопление?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Кой и как съсипа терена на "Герена"?
.Трагичното състояние на тревната настилка на стадион "Герена" от която се оплака целият отбор на Левски след среща с Локомотив Пловдив, е съсипана заради безхаберието на ръководните фактори в клуба.
Оказа се, че причината за тежкото състояние на тревата не са гъбичките, които шефовете на 26-кратния шампион изтъкнаха като оправдание, а отказа от тяхна страна да плащат за отопление. И въпреки че на "Герена" са отлично запознати със структурата на съоръжението и са били на ясно, че през зимата отоплението не трябва да се спира, изпълнителният директор Констандин Баждеков е наредил на поддържащия персонал да спре нагревателната система.
Целта била да се спестят 45 хиляди лева, колкото излизала цената за три месеца, като типично по български финансистът разчитал, че тревата все някакси ще издържи и ще се запази. Най-лошото обаче е, че специалисти в тази област твърдят, че сега тя е почти невъзможно да възвърне предишното си перфектно състояние. Затова по всяка вероятност настилката трябва да се смени, тъй като корените са изгоряли от студа и няма да могат да се възстановят
А така хубаво ги "спестиха" 45 000 лв. Сега ще дават 5 пъти повече пари за нова трева ! Това е дебилско мислене ...
Re: Кой и как съсипа терена на "Герена"?
пич тва са глупости парите бяха спестени при направата там се взе евтина трева тва ви е проблема че много вярвахте на тара когато всички се хилиха че дал за саит 500 хилиди евро всички левскари се кефеха едиственото качествено кадето направи е искуствения терен защото него плати той
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Вероятно тревата се третира с евтини торове и препарати, и за това се е стигнало същата да заболее.
Това с измръзването на корените е голяма смехория. В Ловеч като няма отопление що корените не измръзнаха през зимата, а?
За мен нещата седят по този начин: ако е трябвало да се третира с определен вид торове и препарати които струват примерно 1 000лв., някой е решил да *** Дявола и е купил както вече споделих евтини такива 200лв., които не дават резултати - евтиното винаги излиза скъпо.
За това не е виновен Батков. За това са виновни тези които поддържат терена.
Това с измръзването на корените е голяма смехория. В Ловеч като няма отопление що корените не измръзнаха през зимата, а?

За мен нещата седят по този начин: ако е трябвало да се третира с определен вид торове и препарати които струват примерно 1 000лв., някой е решил да *** Дявола и е купил както вече споделих евтини такива 200лв., които не дават резултати - евтиното винаги излиза скъпо.
За това не е виновен Батков. За това са виновни тези които поддържат терена.