наи сладката титла

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Re: наи сладката титла

Мнениеот bergkamp » 19 окт 2008 10:58

Пичове,трябва да се лекувате,.много простотии се пишат в тези форуми и нищо креативно,айде измислете нещо по-умно от това да се ругаете :ugeek: :o

tezei

Мнениеот tezei » 19 окт 2008 11:08

montello написа:pogledni statistikata i ste ti svetne 4e e taka -i za titlite i za evro-turnirite,kakto i za rezultatite i futbolistite...stom postoiano se realizirat mladi futbolisti,zna4i igraiat istinski ma4ove,a ne kato poduene 20 procenta na sezon.ne e nujno dasi fen na cska za da vidi6 tova...A DRUG E PROBLEMA 4E BG FUTBOLA E NA MN NISKO NIVO :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: PO DOBRE E DA KOMENTIRAME PROBLEMITE NA NA6IA FUTBOL

Ало, капацитета, какви млади футболисти сте реализирали вие, че нещо не се сещам?! И какви евротурнири от 20 години до днес, че пак нещо не се сещам?! А да ти припомня ли, че от школата ви чак тази година влизат юноши, а къде бяха през последните 10-ина години?! Така че драги ми смехурко свали си розовите очилца и погледни реално!!!

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 19 окт 2008 11:11

Пичове, мисля че всеки по- трезво мислещ фен би се съгласил с мен, че е рано да се опредля кой ще е шампиона ;) Все едно да се каже, че Черноморец (нищо обидно към отбора, избран е случайно :) ) ще вземе купата на България. Напълно логично и обосновано е както феновете на ЦСКА, така и на Левски, защо не и на Локо Сф. или Литекс, та дори и Сливен да очакват шампионската титла. реално погледнато важните мачове на грандовете все още предстоят, има още къде да се препъват. Все пак двама от най- сериозните претенденти за титлата Левски и ЦСКА пролетта ще имат тежки гостувания в Ловеч. между тях още не са минали дербитата, а разликата в точките е повече от малка. За сега няма тотални изненади при тях, но за Литекс всичко е крайно относително, както може да бият Левски 3 пъти подред, така падата от същите с 6:2 или както последния мач с 2:0 :) (държа да поясня, че съм ловчалия и съм за Литекс, може много да ме псувате ама...). Може Литекс да няма победа в последните незнам си колко години на армията, но може и да победи. Сливен все още не е премерил сили с Левски и Литекс. Локо Сф. направи победа срещу Левски, но тя не е достатъчна, за да зимуват в челото, а и ако сега се препънат у дома с Литекс, мисля че и мач с ЦСКА им предстои... Та в общи линии си мисля,че е рано за празнуване от страна на който и да е от 4-те отбора. :)
Изображение

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 19 окт 2008 11:22

los7 написа:
teocska написа:
Zaash написа:Явно сме слепи...

маи сте

По вероятно е да сме слепи отколкото цецка да земе титлата.

Аз пък съм на мнение че майка ти ЦЕЦКА ще вземе най-много титли по най-много чукане за 1ден ;)
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
orbitel
Контакти:

Мнениеот orbitel » 19 окт 2008 11:32

tezei написа:
montello написа:pogledni statistikata i ste ti svetne 4e e taka -i za titlite i za evro-turnirite,kakto i za rezultatite i futbolistite...stom postoiano se realizirat mladi futbolisti,zna4i igraiat istinski ma4ove,a ne kato poduene 20 procenta na sezon.ne e nujno dasi fen na cska za da vidi6 tova...A DRUG E PROBLEMA 4E BG FUTBOLA E NA MN NISKO NIVO :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: PO DOBRE E DA KOMENTIRAME PROBLEMITE NA NA6IA FUTBOL

Ало, капацитета, какви млади футболисти сте реализирали вие, че нещо не се сещам?! И какви евротурнири от 20 години до днес, че пак нещо не се сещам?! А да ти припомня ли, че от школата ви чак тази година влизат юноши, а къде бяха през последните 10-ина години?! Така че драги ми смехурко свали си розовите очилца и погледни реално!!!

Ми защо е пък да е задължително да реализираш млади футболисти от школата си ?! Бербатов, Мартин и Стлян не бяха от школата, както и Манчев и още сума ти футболисти които ЦСКА продаде на печалба ! Докато освен трансфера на Гонзо в Рен (той даже не беше и млад тогава) аз лично не помня друг сериозен трансфер на синчовците освен позната им до болка Турция...
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря и няма да го предада...

tezei

Мнениеот tezei » 19 окт 2008 11:38

orbitel написа:
tezei написа:

Ми защо е пък да е задължително да реализираш млади футболисти от школата си ?! Бербатов, Мартин и Стлян не бяха от школата, както и Манчев и още сума ти футболисти които ЦСКА продаде на печалба ! Докато освен трансфера на Гонзо в Рен (той даже не беше и млад тогава) аз лично не помня друг сериозен трансфер на синчовците освен позната им до болка Турция...

И какво от това - да не би печалбата да е в твоя джоб?! А и изброените от теб да са направили нещо запомнящо се с националната фланелка?! Ами когато направят - тогава нека да ги възхваляваме!!!Така че на кой му пука, кой, къде бил отишъл, когато няма никаква полза за българския футбол!!!

Потребителски аватар
orbitel
Контакти:

Мнениеот orbitel » 19 окт 2008 11:54

Ало, капацитета, какви млади футболисти сте реализирали вие, че нещо не се сещам?! И какви евротурнири от 20 години до днес, че пак нещо не се сещам?! А да ти припомня ли, че от школата ви чак тази година влизат юноши, а къде бяха през последните 10-ина години?! Така че драги ми смехурко свали си розовите очилца и погледни реално!!![/quote]

Ми защо е пък да е задължително да реализираш млади футболисти от школата си ?! Бербатов, Мартин и Стлян не бяха от школата, както и Манчев и още сума ти футболисти които ЦСКА продаде на печалба ! Докато освен трансфера на Гонзо в Рен (той даже не беше и млад тогава) аз лично не помня друг сериозен трансфер на синчовците освен позната им до болка Турция...[/quote]

И какво от това - да не би печалбата да е в твоя джоб?! А и изброените от теб да са направили нещо запомнящо се с националната фланелка?! Ами когато направят - тогава нека да ги възхваляваме!!!Така че на кой му пука, кой, къде бил отишъл, когато няма никаква полза за българския футбол!!![/quote]

Говорим като развитие на играчи, а темата за парите и печалбите засяга съвсем други аспекти, които аз и ти може да обсъждаме цял ден и пак няма да стигнем до истината (за съжаление).До колкото кой какво е направил за националния отбор-мисля че изброените за направили най-много от всички за последните 7-8 години и това дори да е малко пак е повече от това което са направили другите играли редом до тях !!! А и си мисля че колкото и да плюете по Бербатов например (което е типичната българска черта-Вуте като му е зле за мен е празник) то той все пак скоро ще е топреализатор на националния отбор !!! А ако ми и посочиш футболист от България с развитие и шансове скоро да играе в отбор като Юнайтед те шризнавам за капацитет в българския футбол и спираме спора (не твърдя че и аз съм капацитет!)
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря и няма да го предада...

tezei

Мнениеот tezei » 19 окт 2008 12:10

orbitel написа:Ало, капацитета, какви млади футболисти сте реализирали вие, че нещо не се сещам?! И какви евротурнири от 20 години до днес, че пак нещо не се сещам?! А да ти припомня ли, че от школата ви чак тази година влизат юноши, а къде бяха през последните 10-ина години?! Така че драги ми смехурко свали си розовите очилца и погледни реално!!!

Ми защо е пък да е задължително да реализираш млади футболисти от школата си ?! Бербатов, Мартин и Стлян не бяха от школата, както и Манчев и още сума ти футболисти които ЦСКА продаде на печалба ! Докато освен трансфера на Гонзо в Рен (той даже не беше и млад тогава) аз лично не помня друг сериозен трансфер на синчовците освен позната им до болка Турция...[/quote]

И какво от това - да не би печалбата да е в твоя джоб?! А и изброените от теб да са направили нещо запомнящо се с националната фланелка?! Ами когато направят - тогава нека да ги възхваляваме!!!Така че на кой му пука, кой, къде бил отишъл, когато няма никаква полза за българския футбол!!![/quote]

Говорим като развитие на играчи, а темата за парите и печалбите засяга съвсем други аспекти, които аз и ти може да обсъждаме цял ден и пак няма да стигнем до истината (за съжаление).До колкото кой какво е направил за националния отбор-мисля че изброените за направили най-много от всички за последните 7-8 години и това дори да е малко пак е повече от това което са направили другите играли редом до тях !!! А и си мисля че колкото и да плюете по Бербатов например (което е типичната българска черта-Вуте като му е зле за мен е празник) то той все пак скоро ще е топреализатор на националния отбор !!! А ако ми и посочиш футболист от България с развитие и шансове скоро да играе в отбор като Юнайтед те шризнавам за капацитет в българския футбол и спираме спора (не твърдя че и аз съм капацитет!)[/quote]

Първо - аз не споря с теб!!!Защото няма за какво да споря - резултатите ги виждаме - глезльовците ги чакаме от толкова години да ни класират някъде, а те успяха само веднъж!!! И то там бяхме в позицията на боксова круша!!!! Второ - как можеш да кажеш, че изобщо нещо били направили в наца - да, направиха, да ги псува мало и голямо!!! Бербатов няма какво да го коментирам, само искам да подчертая, че с екипа на ЦСКА няма нищо запомнящо се - само сълзи и прегръдки от мама, докато го бранеше от Дучето и другите ненормалници около него!!! Така че за развитието му основно трябва да се целува ръката първо на Пирин, а след това и на Леверкузен!!!Колкото за топреализатор, също няма значение, ако 4/5 от тях са срещу отбори като Лихтенщайн и Малта!!!А за български футболист играещ в голям отбор в бъдеще, ако бях петричката врачка щях да ти кажа!!!

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 19 окт 2008 12:46

Аз си мисля,че ако ЦСКА станат шампиони тази година ще е най - истински спечелената титла.Това което им причини Томов не го пожелавам на нито един отбор.И при все това водят в класирането.Прав е колегата да се радва.Не съм от ЦСКА,но уважавам всички отбори в България-обичам Сливен.

tezei

Мнениеот tezei » 19 окт 2008 12:59

stramberk написа:Аз си мисля,че ако ЦСКА станат шампиони тази година ще е най - истински спечелената титла.Това което им причини Томов не го пожелавам на нито един отбор.И при все това водят в класирането.Прав е колегата да се радва.Не съм от ЦСКА,но уважавам всички отбори в България-обичам Сливен.

Абе хора, айде да коментираме шампиона на България след 30 кръг!!! Каква е тази простотия да слагате каруцата пред коня?! Водели в класирането?! Да, водят - след девет кръга! След още девет не е ясно дали пак ще водят!!! Така че е тъпо да коментираме нещо, което още не се е случило!!

Върни се в “ЦСКА”