Този Литекс е срам за футбола

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Този Литекс е срам за футбола

Мнениеот Dobri » 08 апр 2010 17:16

gugushito написа:
Parmalat написа:Аман от разбирачи!Люпко Петрович европейски шампион с Цървена Звезда каза че Литекс играе най-добрият футбол у нас.Ти на кой би повярвал на човек който е вдигал купата на Шампионксата лига или на анонимен български жърналист?Мисля че отговорът е ясен.

той е бил пак на шише водка,приятелю, ти от кой свят идваш??? да цитираш люпко !!!!!! :o :o :o

И на две да е бил все тая. Аз без да съм треньор виждам, че само Литекс играят с топка свалена на земята. Само те използват успешно крилата си - хем пробиват, хем центрират, дори и бият от дистанция (колко български отбори разчитат на удари от разстояние?).

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 апр 2010 17:22

Интересно ми е някой запознат да сподели, защо Георги Иванов - Гонзо, забрани на журналистите от "Тема спорт" да стъпват на Герена, както и на тези от дон галфон.

Да видим сега авторчето на тази статия на кой е фен.
Виктор Иганатов - ЦСКА, Валенсия http://www.sbj-bg.eu/index.php?option=c ... 5&Itemid=0

Повече няма какво да коментирам.
Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 апр 2010 17:32

Parmalat написа:
soilwork
Принизяваш мнението на съфорумците,с оглед мнението на Петрович ,който се мярна за ден-два в България,изгледа мач на Левски,погледна кой е първи в класирането и отсъди:"Литекс" играят най-хубавия футбол"! Е какво очакваш да каже? При положение че е бил и треньор на същият отбор.

Да Люпко Петрович е бил треньор на Литекс,но също така и на Левски!Откъде знаеш че е гледал само 1мач на Литекс?Тук караш повече на догадки и на неоснователно факти.Литекс победи ЦСКА,Локо Сф и Левски които са преки конкуренти и пак твърдите ,че нещо не е наред?Нима това че ЦСКА за 62 години история има 31 титли е нормално нещо според теб?Колко от сините и червени титли са спечелени честно?Стига глупости!Години наред двуполюсната синьо-червена мафия диктуваше шампионската корона в България!Е крайно време е това да свърши!Време е и отбори извън столицата да печелят титли и купи както е в нормалните европейски страни. 8-) Титлата ще е оранжева!
Не си готов за темата и изместваш въпросите!! Инфото ти е лъжливо-т.е интерпретираш думите на Петрович и продължаваш да спориш! Наскоро Петрович бе в София, за да представи книгата си „Треньорите по пътя към успеха” и гледа на живо двубоя от А група между Левски и Славия.Мач на Литекс въобще не е гледал-просто каза че ще стиска палци за тях да станат шампиони! Стига си писал глупости а размърдай мозъчето малко

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 08 апр 2010 17:38

Parmalat написа:
gugushito написа:
Parmalat написа:Аман от разбирачи!Люпко Петрович европейски шампион с Цървена Звезда каза че Литекс играе най-добрият футбол у нас.Ти на кой би повярвал на човек който е вдигал купата на Шампионксата лига или на анонимен български жърналист?Мисля че отговорът е ясен.

той е бил пак на шише водка,приятелю, ти от кой свят идваш??? да цитираш люпко !!!!!! :o :o :o

Както написах стоя зад думите си и съм на мнение че Литекс е най-стойностният отбор у нас!

Подкрепям исказването ти. Колкото и смешен да е футбола у нас, Литекс го практикуват най-добре :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 апр 2010 18:11

soilwork написа:

Toчно обратното!Най-големите смешници са тези след Литекс ;) :mrgreen:
Включваме и любимият ти Черноморец тогава! Добре умнико-съгласен съм :lol: :lol:

[offtopic]Футболът ни е от клоуни някой са оранжеви,други сини има червени,зелени цветни колкото искаш участващи в Цирка наречен А група. :arrow:
Изображение
Сега доволен ли си? :lol:[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 апр 2010 18:24

То е ясно! Съдиите бутат Литекс Локо и Левски, това е ясно като бял ден, няма значение кой какво пише и казва, имаме си очи!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 08 апр 2010 18:33

Не че Левски и ЦСКА не са срам с тази игра в момента.Всички наши отбори са срамни.Май че само Берое играе някакъв футбол.
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 08 апр 2010 18:37

ig10 написа:Не че Левски и ЦСКА не са срам с тази игра в момента.Всички наши отбори са срамни.Май че само Берое играе някакъв футбол.

Ще видим колко игарем и НИЕ, ако вземем купата ще е добре,ако ли не и ние сме в общия кюп!

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 08 апр 2010 18:42

GoingDownS написа:Еее Цска в момента са супер класа :lol: , не че любимият ми Левски е по добре ама поне не ръсиме бисери ;)

И ЦСКА и Левски са зле,но Литекс не са по-добре,просто цялото първенстжо е толкова слабо че направо се плаша.То затова е интересно,защото всички отбори са много зле а Литекс просто са си купили първенството,това е ясно и на децата.В европа с тая игра обаче просто не ги виждам.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 апр 2010 18:43

Parmalat написа:
soilwork написа:

Toчно обратното!Най-големите смешници са тези след Литекс ;) :mrgreen:
Включваме и любимият ти Черноморец тогава! Добре умнико-съгласен съм :lol: :lol:

[offtopic]Футболът ни е от клоуни някой са оранжеви,други сини има червени,зелени цветни колкото искаш участващи в Цирка наречен А група. :arrow:
Изображение
Сега доволен ли си? :lol:[/offtopic]
Да-призна си най-накрая :lol:

Върни се в “Футбол - България”