Илиан си остава пич,а Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Илиан си остава пич,а Гонзо

Мнениеот Странджата » 06 апр 2010 16:33

Щом Илиан казва, че Гонзо знае защо няма да иде в Левски, това може да означава, че има някаква тайна, която Илиан не иска да сподели. Другото са спекулации. Колкото до поредното Осанна, искам да кажа следното:
1.Илиан постигна големи успехи с футболисти, които само на него дължат факта , че са в А група и имат работа. Те играят, за да не я загубят. Според мене всички трябва да минат през чистилището, през което мина Берое, и тогава може футболът ни да стане по-нормален. Впрочем, не беше ли подобно и с Мъри - но това е до време и то се видя после.
2. В отбор като Левски играят футболисти с друга нагласа - там са "нашенски звезди", които не са останали на надеждата, че ще им платят след добра игра, а с договори, които задължават да им се плаща, даже и да не играят. Над футболистите на Левски и ЦСКА не виси заплахата, че всяка издънка може да доведе до банкрут на дружеството. Дали с такива футболисти Илиан може да постигне същото, което постига в Берое, е хипотетично. Илиан го помня като футболист - освен че беше техник, той беше и умен. А сега навярно е по-мъдър и разбира много добре с какъв отбор има шанс един млад треньор.
3. Питам всички левскари ще имат ли сили да изчакат едно чистилище с Илиан Илиев и дали собствениците са съгласни да заложат на такава карта. Нека чак след това така категпорично да се изказват за един или друг треньор.

За съжаление човешката памет е къса. Кокала го изгониха такива, за които Гонзо е по-голям мъж и по-голям левскар. Да оставим настрана смислеността на подобни квалификации. Аз пак питам - сега по добри ли сме и по-напред ли сме в класирането. И който си спомня Кокала на терена, мисли ли, че като не е вкарал гол с разбита глава на ЦСКА-то, е по-малко достоен да бъде наричан левскар и мъж. Нека само си спомни мача, след който ни прекръстиха.
Гонзо според мене не постъпи много мъдро, след като реши с името си да прикрива проблемите на Левски. За мене това не е мъжко. Останалото - друг път.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 06 апр 2010 17:03

Въпросът ми е: Защо Ил.Илиев не казва каква е причината да не иска в ЛЕВСКИ?
Нека каже - "Тоя ме излъга" или "Оня ме подведе". Нека каже - "Исках толкова пари, а те ми даваха половината". Що за недомлъвки пуска в интервютата?
И нека каже веднъж завинаги - левскар ли е или черноморец.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Kotooshu77
Контакти:

Мнениеот Kotooshu77 » 06 апр 2010 19:13

blue magic написа:Въпросът ми е: Защо Ил.Илиев не казва каква е причината да не иска в ЛЕВСКИ?
Нека каже - "Тоя ме излъга" или "Оня ме подведе". Нека каже - "Исках толкова пари, а те ми даваха половината". Що за недомлъвки пуска в интервютата?
И нека каже веднъж завинаги - левскар ли е или черноморец.

Каза го и то няколко пъти на няма кой да слуша !!!
Каза : Аз в Левски няма да отида за да не стана поредната изтривалка на Батков !!!
Изобщо не е ставало дума за преговори , пари или излъган от някого !!!
Но пускайте и четете подобни жълти боклуци на балоните !!!
Иначе след мача с Берое на ст. Георги Аспарухов си го каза след въпрос на репортерката след мача :
Вие нали ста левскар а той - НЕ аз съм черноморец !!!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 06 апр 2010 21:11

До всички защитници на Гонзо - Разберете едно Гонзо е треньор на ФК Батков ! Това не е нашия Левски !!! Гонзо е подлога на Батков това ли е мъжкото в него ?!?

Потребителски аватар
FCBeroe1916
Контакти:

Мнениеот FCBeroe1916 » 06 апр 2010 21:45

В Берое Илиан има нужното спокойствие и си работи идеално,ако всичко е наред с отбора (финансово),а и сега евентуално участие в Европа,забравете за Илиан. ;)

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 06 апр 2010 21:46

balef написа:До всички защитници на Гонзо - Разберете едно Гонзо е треньор на ФК Батков ! Това не е нашия Левски !!! Гонзо е подлога на Батков това ли е мъжкото в него ?!?

Кога тези двамцата ще се разкарат?Когааа?Гонзо отивай си че все повече ми падаш в очите.Махни се и кажи истината за отбора ни.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 07 апр 2010 02:32

anti78 написа:
balef написа:До всички защитници на Гонзо - Разберете едно Гонзо е треньор на ФК Батков ! Това не е нашия Левски !!! Гонзо е подлога на Батков това ли е мъжкото в него ?!?

Кога тези двамцата ще се разкарат?Когааа?Гонзо отивай си че все повече ми падаш в очите.Махни се и кажи истината за отбора ни.

ква истина бе човек ти кьорав ли си , няма пари , Батков тряя ад продаде отбора а Гонзо да стане Шеф в него тва е !!! и стига сте го плюли той дава сичко за отбора аман от псевдофенчета !!!

Офтопик:

gustav1971l
Контакти:

Мнениеот gustav1971l » 08 апр 2010 02:16

що за хора сте вие не мога да разбера илиян трябва да е луд за да си трьгне от зарата

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 08 апр 2010 09:18

Всеки олигофрен, който обижда Гонзо може да си слага червената фланелка с петолъчката и бегом към армията :!:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 08 апр 2010 09:19

Kotooshu77 написа:
balef написа:Ранно или късно Илиян Илиев ще бъде треньор на Левски но

Код: Избери всички

госпожа Гонзо
и момата Батков няма да бъдат в Левски !!!

Ей , изтресен малоумнико :evil:
Георги Иванов - Гонзо , винаги е бил мъж и продължава да е мъж за разлика от подобни същества като теб !
Най лесно е да се напусне кораба като нещо не ти угажда и от страни да даваш акъл и плюеш на воля , както правят Кокала и Борето дали те помагат на клуба а Гонзо пречи ??? !!!
Виж какво става в цесека-то , плъховете един по един напускат кораба и се скъсват да плюят и май според теб това е МЪЖЕСТВО а ?
Аман от подобни мижитурки който само плюят !
Гонзо е мижитурката.
Беше казал че с Достанич ще си тръгне и той - тръгна ли си?
Каза ли "мъжки" какъв е проблема?
Като се знаеше че се търси треньор защо не каза защо не се взе такъв?
Като след всеки мач лъже как сме играли добре, ама сме нямали късмет, голмайстор, фазата на Луната не била правилната... това ли му е "мъжкото"?

А да добавя.
И всеки олигофрен, който лиже подметки и гъзове е срам за Левски.

Върни се в “Левски”