delqnski47 написа:Това е човекът който преди време класира националите,това е човекът който намери от селата хиляди звезди от които е Бербатов ,Стоичков,Мартин Петров,Стилиян Петров и т.н. това е човекът който кара феновете на противниковият отбор да останат с пръст в уста и в гъза.Това е човекът който ръководи ЦСКА в момента и колкото да са отслабнали,благодарение на този велик българин-ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО!!!Според мен едва ли някой друг треньор може да направи такова постижение каквото е на Пената!!!Според мен не някой си бай Ганьо трябва да получи орден ''Стара Планина'' а именно за Стратега.
А ето и една таблица:
1.Димитър Пенев
2.Мъри Стоилов
3.всички останали
...
199245.Емил Велев.![]()
199246.Вили Вуцов.
прав си и като левскар не го отричам - най-големия е. може да е тъп, да не гледа хората в очите, може да отбелязва разни дати с 0:8, велик е! не го е страх да си цапа ръцете. това за вили вуцов и за кокала, тебе не те касае, освен ако не вярваш, че е толкова голям, а просто искаш да се дразниш с левскарите. направи хикс с албания, изложи се още 1-2 пъти, но би румъния и ни заточи на 15 място в света, дето никак не ни отива. неблагодарниците мятат кал по него, а той от нея прави грънци. но не говори за батков, който може да е секъв, да не го понасям, но е дал сума ти пари от неговите (чисти, мръсни не ме е еня) за дарения. той не е недостоен човек, просто не става много за футболен собственик. винаги когато един човек попадне под прожекторите, започва дискусия защо точно той. но в момента е батков. и аз не мисля че е удачния момент, заради проблемите в левски, но всеки човек, който е хвърлил толкова пари за наглед благотворителни каузи (тук изключвам левски, щото там парите не са изобщо много, пък и каузата изглежда изгубена), заслужава някъв вид почест. орден "стара планина" е най голямото ни отличие и трябва да се избира точен момент все пак.