Димитър Пенев-най-великият треньор на България.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Re: Димитър Пенев-най-великият треньор на България.

Мнениеот А_У_А » 18 окт 2008 09:52

delqnski47 написа:Това е човекът който преди време класира националите,това е човекът който намери от селата хиляди звезди от които е Бербатов ,Стоичков,Мартин Петров,Стилиян Петров и т.н. това е човекът който кара феновете на противниковият отбор да останат с пръст в уста и в гъза.Това е човекът който ръководи ЦСКА в момента и колкото да са отслабнали,благодарение на този велик българин-ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО!!!Според мен едва ли някой друг треньор може да направи такова постижение каквото е на Пената!!!Според мен не някой си бай Ганьо трябва да получи орден ''Стара Планина'' а именно за Стратега.
А ето и една таблица:
1.Димитър Пенев
2.Мъри Стоилов
3.всички останали
...
199245.Емил Велев. :D
199246.Вили Вуцов. :mrgreen:

прав си и като левскар не го отричам - най-големия е. може да е тъп, да не гледа хората в очите, може да отбелязва разни дати с 0:8, велик е! не го е страх да си цапа ръцете. това за вили вуцов и за кокала, тебе не те касае, освен ако не вярваш, че е толкова голям, а просто искаш да се дразниш с левскарите. направи хикс с албания, изложи се още 1-2 пъти, но би румъния и ни заточи на 15 място в света, дето никак не ни отива. неблагодарниците мятат кал по него, а той от нея прави грънци. но не говори за батков, който може да е секъв, да не го понасям, но е дал сума ти пари от неговите (чисти, мръсни не ме е еня) за дарения. той не е недостоен човек, просто не става много за футболен собственик. винаги когато един човек попадне под прожекторите, започва дискусия защо точно той. но в момента е батков. и аз не мисля че е удачния момент, заради проблемите в левски, но всеки човек, който е хвърлил толкова пари за наглед благотворителни каузи (тук изключвам левски, щото там парите не са изобщо много, пък и каузата изглежда изгубена), заслужава някъв вид почест. орден "стара планина" е най голямото ни отличие и трябва да се избира точен момент все пак.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 окт 2008 10:30

За Пената съм съгласен, просто ако беше той, в тосегашните ни три квалификаций, вероятно щяхме да имаме, поне две победи, с едно реми....но това са само предположения....приказките за Мъри ( някои от тях ) не са никак на място ! Не може треньор, класирал отбор на четвъртфинал в европейски турнир, и групи на Шампионска лига ( при това български отбор ) , да е слаб треньор.....
А за цска, дето били номер едно....е това вече е виц на деня.....че Пената, прави буквално от нищо нещо, при червените е ясно, но че това нещо, е много далеч да е номер едно където и да било, също е пределно ясно !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 18 окт 2008 10:31

хиляди звезди-минус 4=996 в най-лошия случай.къде са те сега?специално ще отида до пловдив в неделя за да видя това чудо-фен на ботев с пръст в уста и в гъза едновременно[/quote]заповядай,само да не те омекнат ''капачките'' след мача :D ;) иначе пената е N1 в БГ,единствения стадион,където,няма победа,като тренер е ''ХРИСО БОТЕВ'' в Пловдив,надявам се това да продължи и след мача в неделя ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 окт 2008 10:32

Виж какво ''А_Y_A''.Не знам защо го приемаш като заяждане към левскарите.Както виждаш в таблицата съм прибавил и Мъри Стоилов въпреки че е на второ място.Според мене Мъри е още млад и му трябва още тренинг.Това че Кокала и Вуцов са на едно от последните места по треньори всеки го знае и не знам защо го приемаш като заяждане(че това си е истина :roll: )Че нали те направиха рекорд от загуби,от велики ''грандове''.А пък да казваш на Пенев че е тъп.....Божееее..това че не може добре да говори не го прави ТЪП.Има много тъпаци по света които говорят а не знаят едно и едно колко е,нали така ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 18 окт 2008 11:35

delqnski47 написа:Виж какво ''А_Y_A''.Не знам защо го приемаш като заяждане към левскарите.Както виждаш в таблицата съм прибавил и Мъри Стоилов въпреки че е на второ място.Според мене Мъри е още млад и му трябва още тренинг.Това че Кокала и Вуцов са на едно от последните места по треньори всеки го знае и не знам защо го приемаш като заяждане(че това си е истина :roll: )Че нали те направиха рекорд от загуби,от велики ''грандове''.А пък да казваш на Пенев че е тъп.....Божееее..това че не може добре да говори не го прави ТЪП.Има много тъпаци по света които говорят а не знаят едно и едно колко е,нали така ;)

ако беше чел между редовете, щеше да разбереш че не го приемам за такова, само вилито и кокала са излишни там.. те са излишни навсякъде между другото.. а пенев е глуповат, не тъп, пардон.. той си е и тъпичък де, но е харизматичен, и за това си го обичаме. българите това. иначе явно може да бъде чут от играчите си и им въздейства. май много такива български треньори не останаха. или не останаха играчи в българия по-скоро. или и двете.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 окт 2008 12:36

ако беше чел между редовете, щеше да разбереш че не го приемам за такова, само вилито и кокала са излишни там.. те са излишни навсякъде между другото.. а пенев е глуповат, не тъп, пардон.. той си е и тъпичък де, но е харизматичен, и за това си го обичаме. българите това. иначе явно може да бъде чут от играчите си и им въздейства. май много такива български треньори не останаха. или не останаха играчи в българия по-скоро. или и двете.[/quote]

Играчи има, виж треньорите са кът....е добрите треньори са малко, иначе "треньори" и тренерчета, в България колкото искаш, и от там идва съмнението че нямаме играчи.
Просто няма кой да види, или не се знае точно как да се работи, с талантите и качествените играчи, а такива има, който разбира от футбол вижда, че и при младите таланти, и при така наречените по "възрастни" играчи, има футболисти с доста прилични качества....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
piggy bank

Мнениеот piggy bank » 18 окт 2008 13:09

penata e golqma rabota. takav vtori nqma ,nqma i da ima.

Върни се в “ЦСКА”