И Интер е участвал в аферата за уреждане на мачове в Серия А

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Re: "Крадеца вика,дръжте крадеца".

Мнениеот da12 » 02 апр 2010 14:00

Linkydj написа:Добре де, то хубаво темата е "Крадеца вика, дръжте крадеца" и като я прочетох си казах, да вярно е - Интер са крадци и викат на Юве крадци , но следващите коментари пак ме върнаха на първото ми мнение , може ли вобще да обвинявате Интер като вас ви изхвърлиха в долните девизии и ви отнеха титлите и да викате как ще мажете всичко и т.н - доста срамно , а и мисля че темата е за раздела на Интер не този на Юве защото тази новина не виждам как засяга Ювентус, ще съдят Интер не Юве.

Интер направиха всичко и заради тях на изхвърлиха те са виновни за всичко с тяхните службни титли ама няма да ги осъдат за съжаление. И Виери си го каза на Морати му беше много тъжно, че Интер не може да премине през бариерата Юве и Милан и за това направи "Калчополи". Най-корупирания отбор е тва Интер.

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 02 апр 2010 14:01

storm написа:До автора на темата.

Би ли дал информация от къде е взето това и дали не е поредната партенка ?

Не е от Тутоспорт пише го в спортал.

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 02 апр 2010 14:20

da12 написа:
Linkydj написа:Добре де, то хубаво темата е "Крадеца вика, дръжте крадеца" и като я прочетох си казах, да вярно е - Интер са крадци и викат на Юве крадци , но следващите коментари пак ме върнаха на първото ми мнение , може ли вобще да обвинявате Интер като вас ви изхвърлиха в долните девизии и ви отнеха титлите и да викате как ще мажете всичко и т.н - доста срамно , а и мисля че темата е за раздела на Интер не този на Юве защото тази новина не виждам как засяга Ювентус, ще съдят Интер не Юве.

Интер направиха всичко и заради тях на изхвърлиха те са виновни за всичко с тяхните службни титли ама няма да ги осъдат за съжаление. И Виери си го каза на Морати му беше много тъжно, че Интер не може да премине през бариерата Юве и Милан и за това направи "Калчополи". Най-корупирания отбор е тва Интер.

Ти нямаш никакви доказателства и това си е абсолютно твое мнение, ако беше фен на Интер щеше да говориш точно обратното, колкото до това дали е така или не е - не знам аз , за сега се доверявам на властите в Италия , резултата - Милан,Юве,Фио - корупция , Интер - Не , сега може да излезе и че в Интер има , но знам ли , не бързам да говоря без да знам.А Интер не може да са ви виновни на вас, че купувате мачове и съдий не говори глупости , абсолютно сами сте си виновни, че сте се забъркали в това.

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 02 апр 2010 15:20

официално е.Пише го навсякаде.Още върви делото и се очакват нови разкрития.Юве си понесе наказанията,но има други като Принтер дето тепърва ще го отнесат.Най-малкото очаквам да ни върнат двете титли и Морати да го духа.Той се мисли за факир след смъртта на стария Аниели,но скоро и той ще му свършат картите и ще си понесе ,каквото е надробил.Италия обича Ювентус,защото без него,футбола загива,да не говорим за националния.Ако дойде на власт другия Аниели,Andrea,както се говори напоследък,става страшно.Моджи е първия който ще се върне на бял кон и заедно с Бетега ще ни върнат кадето ни е мястото.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 02 апр 2010 15:33

Е тогава защо не е по главните страници в сайтовете ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 02 апр 2010 15:36

http://img237.imageshack.us/img237/8082 ... 914vm0.jpg

Това са хората,които ще ни възродят:
http://juventop.files.wordpress.com/200 ... _moggi.jpg

http://antoniovergara.files.wordpress.c ... _moggi.jpg

А тези,които ще ни довършат:

http://1.bp.blogspot.com/_AbfRmnAEf7g/S ... _Secco.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_AbfRmnAEf7g/S ... gine_l.jpg

FOOOOOOORRRRRRRRRRZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAA JJJJUUUUUUUUUVVVVVVVVVVEEEEEEE
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 02 апр 2010 15:41

Поздравявам те ,че така защитаваш отбора . Дано това което казваш да е истина и да има правда . :roll: :|

П.С Аватара съм ти го виждал във форума на Ботев Враца , случайно да си някакав играч ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 02 апр 2010 16:39

storm написа:Поздравявам те ,че така защитаваш отбора . Дано това което казваш да е истина и да има правда . :roll: :|

П.С Аватара съм ти го виждал във форума на Ботев Враца , случайно да си някакав играч ?

Не,но съм от Враца и сърцето ми е в Ботев.След него обичам най-много Юве.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 апр 2010 19:00

forzajuve написа:

официално е.Пише го навсякаде.Още върви делото и се очакват нови разкрития.Юве си понесе наказанията,но има други като Принтер дето тепърва ще го отнесат.Най-малкото очаквам да ни върнат двете титли и Морати да го духа.Той се мисли за факир след смъртта на стария Аниели,но скоро и той ще му свършат картите и ще си понесе ,каквото е надробил.Италия обича Ювентус,защото без него,футбола загива,да не говорим за националния.Ако дойде на власт другия Аниели,Andrea,както се говори напоследък,става страшно.Моджи е първия който ще се върне на бял кон и заедно с Бетега ще ни върнат кадето ни е мястото.

Бля бля бля бля...нещо друго да имаш да казваш?Тва сме го чували вече,че Интер е бил виновен за Юве и т.н. Що вендъж не погледнеш в собствената си паница и да се признаеш за виновен,ами пак другите са ви виновни....Моджи си е мошенник от където и да го погледнеш...,така че докато не ни обвинят и осъдят..няма място за съмнение,че вие сте участвали в корупция!!!!!!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: И Интер е участвал в аферата за уреждане на мачове в Серия А

Мнениеот forzajuve » 02 апр 2010 19:23

Ео още едно важно доказателство:

02 април 2010, петък
ВИЕРИ

Бившият играч Интер Кристиан Виери поиска отнемане на титлата през 2005 / 06 и дисквалификация за Морати и компания . Кристиан Виери сензационно обяви , че скандала Калчополи е бил инсцениран от собственика на Интер Масимо Морати в партньорство с телекомуникационната компания " Телеком " . Бившият голмайстор на ПрИнтер в момента съди клуба и " Телеком " по обвинение за нерегламентирано подслушване на неговите разговори .
" Всички играчи на Интер бяхме накарани да подпишем контракти с Телеком , за да можем да бъдем под абсолютен контрол на Морати и да си държим устите затворени . Всички знаехме за плана на президента да отстрани Ювентус и Милан . Аз обаче бях най - зорко шпиониран , тъй като съм доста приказлив . Когато скандалът избухна се почуствах доста зле , защото ми стана неприятно за играчите на Ювентус и Милан , чийто труд беше ограбен . Все пак разбирам напълно Морати . Той много обича Интер и много страдаше , когато не успявахме да вземем Скудетото . Най -тежко му беше на 5 май 2002 година , когато изгубихме титлата в последния кръг , а Юве стана шампион . Докато съм бил в отбора , винаги давах всичко от себе си , за да помогна на Интер да печели трофеи , но просто по това време Юве и Милан имаха нещо повече от нас . "

Както е известно , веднага след края на Калчополи в медийното пространство се появиха тези , че всичко е било инсценирано от Масимо Морати и шефа на Телеком Гуидо Роси , който по онова време беше в ръководството на италианската футболна централа . Повечето такива твърдения обаче не бяха взимани насериозно , тъй като бяха изказвани от тифози на Ювентус . Сега за първо път футболист , обожаван от тифозите на Интер , какъвто е Бобо Виери , прави подобни шокиращи разкрития .
Изображение

Изображение

Върни се в “Ювентус”