Абе Кво става с Левски и ЦСКА бе ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Абе Кво става с Левски и ЦСКА бе ?
Всяко нещо изисква време- футбола не правио изключение ! Както каза един човек по-горе , трябва да минем през чистилището за да направим нещо добро от развалината , която е в момента футбола ни ! Но няма страшно-където е текло , пак ше тече !
- Daniel Levski
- Контакти:

1. Митрев
2. Ст.Станчев 3. Бензукан 5. Милиев 4. Веско Минев
7. Жоазиньо 6. Гаджев 8. Нов чужденец 11. Хичо
10. Иса
9. Нов чужденец
- Daniel Levski
- Контакти:

аз пък си мисля че няма нищо нелогично нашите ГРАНДОВЕ ДА ПРОПУСНАТ ДОРИ ЕКТ.Това си има и хубавта страна веднъж завинаги провинцията ще бъде адски доволна.
LEVSKI_FOREVER
И двата отбора последните години само се излагат, сякаш се надпреварват в това. Докато други отбори, като Берое, Ч. море, Миньор, Локо Сф последните години израстваха и постигнаха много добри резултати, Левски и ЦСКА дръпнаха бая назад. Едните играят сума време без треньор, другите си изгониха половината отбор. Въпреки постоянните издънки нито футболисти нито ръководство са се стреснали и ако пропуснат ЕКТ едва ли ще се стреснат. Иди ги разбери.
Абе Кво става с Левски и ЦСКА бе ?.... Ко стаа?.. Ми бива! Факта, че двата "гранда" не са на първо и второ място ви кара да биете камбаната нали? Обаче тенденцията за това я имаше отдавна... просто титлите и купите ви пълнят душите, а боят по европейските терени не ви отваря очите.
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
Какво да става - играха си на мафии и олигарси няколко години без да инвестират нито в играчи, нито в бази, нито в младите и сега са там, където им е мястото - по пътя към закриването! Ще видите как песничките за намаляване на отборите ще секнат, когато Миньор и Пирин вземат че завършат пред тези "грандове"! Най-смешни са феновете, които седят като насрани без да знаят какво ставало...ами става най-логичното - като не можеш и се правиш на тарикат ти го начукват както си му е реда!
Не знам какво става,ама знам че нищо не остана от ЦСКА и Левски.С едно единствено изключение.Техните фенове.
Само Черно море.
Със ЦСКА незнам какво става ама с леФски знам,просто на леФски вече няма кой да им купува мачовете и съдиите
.

време беше да дойде това време в което всеки да слезе на земята
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив