Балотели облече екипа на Милан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Балотели облече екипа на Милан

Мнениеот acmilan » 23 мар 2010 16:05

xWarden написа:Ами нормално, чернилка преселник от Африка е, те Милан са известни точно с тези си привърженици и затова медиите ги определят като крайнолеви :lol: Обаче - като е толкова голям фен на Милан, защо аджеба е в Интер ? :roll: :lol: :lol: :lol:

Нещо си се побъркал тотално.Никъде в клипове на феновете на Милан не съм виждал негър.За политическите предпочитания също си написал простотия.Нито са издиганио сърпове,чукове,нито нищо,пълна смехория е подобно твърдение.Сигурно и Берлускони го мразят феновете,щото не е комунист :lol: Да не говорим,че основна част от гласоподавателите на неговата дясна формация са миланисти.А дори и да беше прав,мен това какво ме вълнува,аз съм фен на футбола,политическите ми пристрастия са съвсем друго нещо.Да не говорим кой отбор се казва Интернационале.Жалка история...
Последна промяна от acmilan на 23 мар 2010 16:09, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 мар 2010 16:07

xWarden написа:
Parmalat написа:Е не ги ли е срам тия италианци да копират Господари на Ефира :) .Иначе представете си Балотели да отиде на тренировка на Интер с фланелка на ....Милан :mrgreen:

Не е толкова смел...Матераци ще му счупи краката :lol:

Той и без това за друго не става.Абсолютен смешник е Матераци,Зидан трябваше по-добре да го удари :twisted: Разбира се,бях за Италия тогава,но този (единственият италианец помирисвал терен в Интер близките години) е голяма гад.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 мар 2010 22:36

acmilan написа:
xWarden написа:
Parmalat написа:Е не ги ли е срам тия италианци да копират Господари на Ефира :) .Иначе представете си Балотели да отиде на тренировка на Интер с фланелка на ....Милан :mrgreen:

Не е толкова смел...Матераци ще му счупи краката :lol:

Той и без това за друго не става.Абсолютен смешник е Матераци,Зидан трябваше по-добре да го удари :twisted: Разбира се,бях за Италия тогава,но този (единственият италианец помирисвал терен в Интер близките години) е голяма гад.

Гад,който мачка на терена!
Колкото до това не ме интересува Балотели,ако иска и на Левски да сложи фланелка искам да се раздава за отбора!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 мар 2010 11:24

durex,Кажи ми Балотели как да се раздава за Интер като Специалния го ненавижда :lol: Иначе е талантлив футболист и,ако се кротне малко,може да постигне много :)

campione
Контакти:

Мнениеот campione » 24 мар 2010 14:22

Добре дошли в -> http://forum.calcio-bulgaria.com - Български форум за Италиански футбол. Новини, дискусии и всичко свързано с любимият Ви отбор.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 24 мар 2010 16:41

acmilan написа:durex,Кажи ми Балотели как да се раздава за Интер като Специалния го ненавижда :lol: Иначе е талантлив футболист и,ако се кротне малко,може да постигне много :)

Ми сам го каза: Ако се кротне...явно не се кротва и за това не играе..,че има талант има и то доста голям бих казал,но поведението му е недопостимо..като му дойде акъла в главата тогава ще играе ;)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 25 мар 2010 01:17

Дисциплината му куца...Иначе е много кадърен :mrgreen: Съмнявам се обаче Милан да го вземат

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 25 мар 2010 09:00

acmilan написа:
xWarden написа:Ами нормално, чернилка преселник от Африка е, те Милан са известни точно с тези си привърженици и затова медиите ги определят като крайнолеви :lol: Обаче - като е толкова голям фен на Милан, защо аджеба е в Интер ? :roll: :lol: :lol: :lol:

Нещо си се побъркал тотално.Никъде в клипове на феновете на Милан не съм виждал негър.За политическите предпочитания също си написал простотия.Нито са издиганио сърпове,чукове,нито нищо,пълна смехория е подобно твърдение.Сигурно и Берлускони го мразят феновете,щото не е комунист :lol: Да не говорим,че основна част от гласоподавателите на неговата дясна формация са миланисти.А дори и да беше прав,мен това какво ме вълнува,аз съм фен на футбола,политическите ми пристрастия са съвсем друго нещо.Да не говорим кой отбор се казва Интернационале.Жалка история...

[offtopic]Ти името не гледай, то в Италия е пълно с такива парадокси - има цели статии на тази тема :lol:[/offtopic]

Върни се в “Интер”