Мъри поема нацоиналите 100%

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Мъри поема нацоиналите 100%

Мнениеот Blue_Lion » 16 окт 2008 14:49

Факта,че е от *** автоматично вкарва тази информация в графа "фантастика" ;) Дори и да е така,Мъри не е човека за националния ни отбор ! Стоичков не можа да респектира националите,та Мъри ли ще успее ?! Аз много го харесвам и затова не искам да стане треньор на Националния ! Трябва си чужденец ! Как може една Грузия да има треньор като Ектор Купер,а ние маркоф ? :shock: Айде боби,или дай пари за чужденец или се махай от бфс !
Изображение

gencho
Контакти:

Мнениеот gencho » 16 окт 2008 14:54

baki написа:Убаффф треньор, ама Български.
В БГ няма треньр, който да каже на "звездите " ни какво да правят, още по-малко пък Мъри.
Вариантите са два:
1. БГ треньр и да остави футболистите да си правят каквото си знаят и да играят както могат (ако могат, започвам да се съмняавм след снощия мач)
2. Чужденец, който да им каже какво иска, и футболистите да го направят.

Поправиме ако греша ама Мъри беше първия които тропна с крак на Бербатов в ония мачове с Беларус. Според мен той не цепи басма на никои затова и Гонзо избяга от Левски.
За мен или Мъри и ли чужденец.

kanarithe
Контакти:

Мнениеот kanarithe » 16 окт 2008 14:55

*** са ...и не им вярвайте,добре ще дойде една такава новина,ноооо надали е вярно за съжаление!
IZVINAVAM SE,NO LAPTOPA NE BACHKA MNOGO

tzvetoslav20
Контакти:

Мнениеот tzvetoslav20 » 16 окт 2008 17:59

единствения вариант за български треньор е Димитър Пенев . Но пената не е вечен. Пак ли той ще оправя бакиите .Инач съм за чужд треньор

tzvetoslav20
Контакти:

Мнениеот tzvetoslav20 » 16 окт 2008 18:03

Така наречените ръководители да не се оправдават че няма пари.Щом успяха да продадат тв правата на прогнилото ни първенство за 50 млн лева, ще намерят пари и за чужд треньор. Но треньор с име а не некой балканси сульо

DJ_DeViL
Контакти:

Мнениеот DJ_DeViL » 16 окт 2008 18:15

"....Няколколко причини тренера да не е българин
1. Мъри - вече има пристрастия към някой от играчите да не говорим за нежеланието му да вика определени играчи.
2. Пената и сички около неговото обкръжение отдавна слизат от небосклона на големия футбол вече са далече от истинския европейски футбол.
3. Балъков е все още млад и зелен, само ще му опетним името да се занимава с тия дришльовци националите.
4. Ераносян. Не мисля че само заради 1-2 добри сезона с покровията на една мутренска организация която му уреждаше половината мачове е ГОЛЯМ треньор.
5. Всеки друг остарял треньор които отдавна е извън футбола не мисля че е разумна да се вика (чух някой да изразява мнение за един отдавнашен треьор на цска)
6. Пламен Марков . или по точно Пламен МОРКОВ ??? На всички стана ясно че онова класиране стана благодарение на балъков , без него като играч на европейското ни отупаха .
7. Тройчо (СТойчо Младенов) . Тоя човек не става за треньор. Доказал се е :D

и още куп други причини.
Има едно съвременно интелигентно решение , и просто - Чужд треньор.
Вече всички страни го прилагат (гърция русия грузия...т.н.)
АМА как не ни се ще а ? Ще ни объркат сладките сметчици и мениджърски интереси? нали ?
не е хубаво безпристрастен човек да ти се бърка и сам да си реди състава.
И да нямаш власт над него ? Оправдание винаги - Нямаме пари.
Да бе ,друг път боби, ВЕРВАМЕ ТИ ! Ти ако нямаше пари нямаше да се буташ за БФС.
То и на Батето не му се тръгваше от там ! ......."

Потребителски аватар
Chelsea
Контакти:

Мнениеот Chelsea » 16 окт 2008 18:34

Докато националите си избират само треньора няма да стане :!: Трябва да е чужденец.Ето,че и Грузинските дървета са ги научили да играят футбол.Ама треньор им е Купер.Трябва някой,който като застане пред тях да козируват. А и този синдром "ЦСКА" не е на добре.Те хубаво си пускат декларации на всеки час,ама и Бербо ли започна ? :o
А и 'звездите' ни ,докато не се научат да търпят критика ще са си същите мижитурки.Бербатов какво си мисли? Още два-три мача му трябват във ВЛ без гол и ще го разпилеят.Това в нашите медии ще му се види като похвала.И на английските журналисти ли ще има каже "елате играйте вие" ? А защо не каже на Фърги "не те искам"? Може би ,защото от Юнайтед много бързо ще забравят за онези 30 милиона ,които дадоха за него. :x
"Живота не се измерва с броя на вдишванията,а с моментите,които ти спират дъха!"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 окт 2008 19:18

Незнам доколко е сензация тази новина, но съм сигурен, че при всички положения Боби ще е сондирал възможноста Стоилов, да е национален селекционер.
Но ми се струва, че никак няма да е добре, да е едновременно и клубен треньор и национален такъв ! За национален селекционер се избира човек, който да може да пътува често, и да гледа възможно най много играчи- кандит национали. Ако е ангажиран и с клуб, това няма как да стане....а и филма с безпристрастноста, ще съществува винаги, и ще има съмнения. Принципно съм съгласен за Мъри, но ако е изцяло зает с национала....и тези които се съмняват, че той няма да има авторитет, пред така наречените "звезди" да са спокойни, ето и едно въпросче относно това: Когато Стоилов беше селекционер за два мача ( тези с Беларус ) , на една тренировка в Минск....коя от "звездите" пое преждевременно към съблекалнята, изгонен от Стоилов, поради незпазване на тренировачният процес ?
Жокер : Сега играе за Ман. Юн.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

iosidaniel
Контакти:

Мнениеот iosidaniel » 17 окт 2008 08:25

E i kakvo kato Mari poeme nacionalite?Koi e Mari?Edna hitra "lisica",koiato otiva da raboti samo v "gotovi' otbori.V Levski be6e "sol ta6aka" na Sirakov,koito si prave6e kombinite s "poslu6noto" trenior4e.Pro4etoh niakade po-gore,4e Mari bil "tropnal s krak na Berbatov".Gluposti,Mari samo da pogledne Berbatov i vednaga vijda kolko e jalak i kolko malko znae za futbolnata igra.Nakratko,naprazno se navivate,Mari e edin obiknoven BG trenior-pe4albar.

Върни се в “Футбол - България”