Какви времена бяха, Тодоре!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Какви времена бяха, Тодоре!
Какво против Наско Сираков имаш?
- DrAvalanche
- Контакти:
kokic1986 написа:Какво против Наско Сираков имаш?
Не знам към кого е отправен въпроса, но понеже аз имам против ще ти отговоря. Против съм, защото в името на собственото си его и интерес е готов да тръгне срещу Левски. Примери колкото щеш: преминаването в Ботев, Славия, пародията в Смолян, смяната на треньори, странни трансфери на дърводелци, гонене на футболисти, ходене на сафари, когато отбора играе квалификации за влизане в ШЛ...
Фен съм на Левски вече трийсетина години, видял съм много големи футболисти дали много на Левски, но само един взел толкова много...
Мнението ми да не се приема като защита на Батков, за него също съм против...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Аре стига с тия тъпи теми. Има мач със Славия, така че дайте да гледаме настоящето. Ретроспекции ще правим като свърши първенството.
L_Messi написа:Аре стига с тия тъпи теми. Има мач със Славия, така че дайте да гледаме настоящето. Ретроспекции ще правим като свърши първенството.
Е то за вас свърши

Xanko написа:L_Messi написа:Аре стига с тия тъпи теми. Има мач със Славия, така че дайте да гледаме настоящето. Ретроспекции ще правим като свърши първенството.
Е то за вас свърши![]()
![]()
Не сте си научили урока от миналата и по-предни години, но то си е за ваша сметка.
- plamen etov
- Контакти:
eMs1 написа:Ако не се лъжа след всяка статия в ДБ може да си я коментираш, има някакъв вид форум, да кажем........та в тоя ред на мисли защо трябва и в този форум тук, да гледаме гъзолизаческите словоблудства на тези от ДБ ?????
Чети и си ги коментирай там, имаш тази възможност....
Тема спорт

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Статията е смисленна.Браво.
Брей колко лесно можело да се манипулира тълпата с една статия ^^