Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kanar4o
Контакти:

Re: Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?

Мнениеот kanar4o » 13 мар 2010 21:29

За това Пловдив е най-футболния град ... няма Левски нема ЦСКА ... Suport your local team ...
НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН В ПЛОВДИВ!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 13 мар 2010 21:30

Абе вие какви хора сте?Кайто не е софианец значи не е Левскар или задължително като си пловдивчанин трябва да си канар или буфер?Мн големи глупости прочетох само от 5-6 коментара.Аз живея в Пловдив вмомента и съм левскар,и това ме прави по-малко фен ли ?Иначе към автора във Пловдив незнам дали и къде има,но в Варна има 2 левскарски кафета,поразрови се и може и в Пловдив да намериш такова,аз лично на всеки мач който не мога да ходя да го гледам на стадиона,посещавам едно и също кафене в Тракия,ако те интересува повече ми пиши на лично да не правим реклама във форума
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 13 мар 2010 21:32

Само не мога да разбера нашите защо така се дразнят!Ами човека е от Левски,какво толкова!Не трябва да диша ли? :roll:
12 март 1912 г.

Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 13 мар 2010 21:35

Jeff Ament написа:Само не мога да разбера нашите защо така се дразнят!Ами човека е от Левски,какво толкова!Не трябва да диша ли? :roll:

Защото на нас ни е непонятно тва да подкрепяш някъв отбор на който си ходил 2-3 пъти в живота си (примерно), вместо локалния си отбор, само защото тоя отбор е абониран за първите две места. В английския си има много подходящ термин за "фенове" като този - gloryhunters :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Re: Син въпрос,майна :)

Мнениеот Blue Varna » 13 мар 2010 21:35

veseo написа:
nik_bg1 написа:Оооотворко си ми ти...хубавеееелко,щом не сме в "А"група значи не съществуваме,а?

Явно, то за тях ако не са първи или втори също не съществуват и "не си губят времето да ходят на мачовете" :lol:

Майтапа настрана, пич, точно в Пловдив не си търси "колеги левскари". Все едно в Куба да тръгнеш с обява да си търсиш гей-компания, живей си, ма не се обаждай много че си от тоя "отбор" ;)

И защо даа не се обажда че е Левскар в Пловдив?От какво да го е страх,или и ти си някой 15г.бияч?На ващо дерби бях със Синия шал под якето и ви подкрепях и нямах никакви проблеми,даже си намерих и много нови познати.Но те бяха от интелигентната част от феновете към която ти явно не попадаш...

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 13 мар 2010 21:39

Blue Varna написа:аз лично на всеки мач който не мога да ходя да го гледам на стадиона,посещавам едно и също кафене в Тракия,ако те интересува повече ми пиши на лично да не правим реклама във форума

Колега, я ми кажи, кое е това кафене, че ми стана интересно, а пък и аз съм от Тракия, някой път да дойда да гледам някой мач с вас левскарите. ;)
Изображение

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 13 мар 2010 21:42

drughi написа:
Blue Varna написа:аз лично на всеки мач който не мога да ходя да го гледам на стадиона,посещавам едно и също кафене в Тракия,ако те интересува повече ми пиши на лично да не правим реклама във форума

Колега, я ми кажи, кое е това кафене, че ми стана интересно, а пък и аз съм от Тракия, някой път да дойда да гледам някой мач с вас левскарите. ;)

Ти случайно не си ли от ЛОКОМОТИВ??????

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 13 мар 2010 21:44

drughi написа:

Кой е казал че ходя с някой?Май говоря в единствено число...Иначе кафето е Лаватца-та до пазарчето,заповядай

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 13 мар 2010 21:47

liverpul11 написа:виж из столипиново,там непременно ще намериш.

ти земи научи как се казва отбора на който симпатизираш тогава давай коментарите си във другите форуми

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 13 мар 2010 21:48

kanar4o написа:За това Пловдив е най-футболния град ... няма Левски нема ЦСКА ... Suport your local team ...
НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН В ПЛОВДИВ!

+1!!!!!!
В Пловдив съм забелязал, че фенове на Левски или ЦСКА, колкото и малко да са, все са израснали като деца на село, или са преселници от друго населено място!!!

Върни се в “Левски”