Тодор Батков отново захапа ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

antares
Контакти:

Re: Тодор Батков отново захапа ЦСКА

Мнениеот antares » 09 мар 2010 23:44

Батков ще затрие Левски,подобно на Ботев от Христолов.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 09 мар 2010 23:50

Някъкси Борат да го говори това след като се стиска за стотинки ми звучи странно

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 10 мар 2010 00:10

Той да не захапе нещо друго?!
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 10 мар 2010 00:16

Батков е син тумор,който пере парите на Чорни през "пфк Гонзо" и не го интересува синия отбор ! Не ви остава още много ... жалкото е,че мури и Българския футбол като цяло !!! Ще се молите да продъде клуба,но той ще се дърпа като Христолов,докато не ви съсипе ... познат репертоар ... успех на Литекс в предстоящия мач и дано справедливостта този път възтържествува и Литекс победат с разлика :) ;) :lol: Нищо добро не чака тоя отбор на ДС . :P :) Батков е сладкодумен лъжец ,който ви заблуждава а вие му вярвате,защото сте жалки :!: Лекуваите се докато е време ,защото утре ще е късно ...
catch me ... if you can !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 мар 2010 00:32

SAMP написа:
viroglav написа:ПФК Левски е отбора на Тодор Батков , а не на народа... Тодор Батков е фен номер едно на ПФК Левски ! Имаше едно време един друг отбор - Левски Спартак се казваше , но това е друга тема... ПФК Левски и Тодор Батков са собственост на Държавна сигурност и изявления от рода на - "следващите пет мача ще бием , останалите осем мачлета ще си ги вземем" , са неща нормални за убийците на българския футбол , всъщност такъв няма да има , докато кадрите на същия този ПФК Левски са шефове и на БФС. Боби Михайлов и Наско Сираков са само изпълнителите на "мокрите поръчки". Поръчителите са тези , които помагат и на Тодор Батков да е милионер и шампион с ПФК Левски. Българският футбол е на смъртен одър вече двайсет години , дали обаче ще умре напълно скоро ще разберем... 8-)

Моля да не се обаждат феновете на най-комунистическия отбор.Мн бързо си забравихте историята,колкото и да те е срам тя няма да се промени ;)

Нещо си се объркал. Не съм фен на комунистическия и отбор на доносниците ПФК Левски. Фен съм на умиращия бъгарски футбол. Знам , че нищо не мога да направя по въпроса , но няма смисъл и да мълча. Фактите говорят сами за себе си. Ръководители и собственици на ПФК Левски са агентите Борил , Николай и Тара , още не са излезли на светло псевдонимите на останалите. Нормално е сините фенове да ги е шубе от върлия комунист и агент от ДС Тодор Костадинов Батков. Шефът на фенклуба Гугутката е агент на Тара , който го назначи на този пост и му осигурявя по 15 000 лева на месец. Навярно с тези пари се разплаща и с останалата клика от главни редактори на медии и подкупни журналисти , купувайки си по този начин "устройващото ги слово". Сините фенове са пъзльовци , защитаващи един комунист. Пълнят гащите в момента , в който адвоката им каже , че пристига на Герена , за да си поговорят. Пишат плакати и песнопойки срещу агента и ги е страх , та две не виждат. Това не е футболен фен , това е най - обикновен подсмърчащ и гледащ в очите шефа си подлизурко , угоднически настроен нагаждач. Фенът на ЦСКА затова е велик и си подкрепя отбора , защото не се уплаши от нито един от всичките досегашни собственици на акциите и на всичките им казваше какво мисли право куме в очи... А те бяха доста по - страшни от агент Батков. Червените фенове обаче се бориха за религията ЦСКА. Щом ви е страх от Тодор Батков , то страхувайте си се. Това си е ваша карма , някакво ваше си отборче , някаква ваша си махленска идея за батковизъм. На есен взимайте мускалите и тръгвайте да ги продавате из Европа , ама от цялата история пак ще намаже бай Ганьо Балкански , а вие ще виете отново за треньор , селекция и тем подобни за вас научно - фантастични филми. Кой знае , може пък да вземете и Оскар за главната роля на виещият и плачещ фен. Какво направи и един друг фен , този на Ботев ? Бори се смело и с цената на всичко изгони от своя отбор - религия друг един комунист и доносник Димитър Христолов. Това е достойно за уважение и им свалям шапка за смелостта и достойното им поведение. Затова и отборът на Ботев винаги ще ми е симпатичен , в която и група да играе , за разлика от комунистическата отломка ПФК Левски , заради която страда целият футбол в България. 8-)

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 мар 2010 01:06

viroglav написа:
SAMP написа:
viroglav написа:ПФК Левски е отбора на Тодор Батков , а не на народа... Тодор Батков е фен номер едно на ПФК Левски ! Имаше едно време един друг отбор - Левски Спартак се казваше , но това е друга тема... ПФК Левски и Тодор Батков са собственост на Държавна сигурност и изявления от рода на - "следващите пет мача ще бием , останалите осем мачлета ще си ги вземем" , са неща нормални за убийците на българския футбол , всъщност такъв няма да има , докато кадрите на същия този ПФК Левски са шефове и на БФС. Боби Михайлов и Наско Сираков са само изпълнителите на "мокрите поръчки". Поръчителите са тези , които помагат и на Тодор Батков да е милионер и шампион с ПФК Левски. Българският футбол е на смъртен одър вече двайсет години , дали обаче ще умре напълно скоро ще разберем... 8-)

Моля да не се обаждат феновете на най-комунистическия отбор.Мн бързо си забравихте историята,колкото и да те е срам тя няма да се промени ;)

Нещо си се объркал. Не съм фен на комунистическия и отбор на доносниците ПФК Левски. Фен съм на умиращия бъгарски футбол. Знам , че нищо не мога да направя по въпроса , но няма смисъл и да мълча. Фактите говорят сами за себе си. Ръководители и собственици на ПФК Левски са агентите Борил , Николай и Тара , още не са излезли на светло псевдонимите на останалите. Нормално е сините фенове да ги е шубе от върлия комунист и агент от ДС Тодор Костадинов Батков. Шефът на фенклуба Гугутката е агент на Тара , който го назначи на този пост и му осигурявя по 15 000 лева на месец. Навярно с тези пари се разплаща и с останалата клика от главни редактори на медии и подкупни журналисти , купувайки си по този начин "устройващото ги слово". Сините фенове са пъзльовци , защитаващи един комунист. Пълнят гащите в момента , в който адвоката им каже , че пристига на Герена , за да си поговорят. Пишат плакати и песнопойки срещу агента и ги е страх , та две не виждат. Това не е футболен фен , това е най - обикновен подсмърчащ и гледащ в очите шефа си подлизурко , угоднически настроен нагаждач. Фенът на ЦСКА затова е велик и си подкрепя отбора , защото не се уплаши от нито един от всичките досегашни собственици на акциите и на всичките им казваше какво мисли право куме в очи... А те бяха доста по - страшни от агент Батков. Червените фенове обаче се бориха за религията ЦСКА. Щом ви е страх от Тодор Батков , то страхувайте си се. Това си е ваша карма , някакво ваше си отборче , някаква ваша си махленска идея за батковизъм. На есен взимайте мускалите и тръгвайте да ги продавате из Европа , ама от цялата история пак ще намаже бай Ганьо Балкански , а вие ще виете отново за треньор , селекция и тем подобни за вас научно - фантастични филми. Кой знае , може пък да вземете и Оскар за главната роля на виещият и плачещ фен. Какво направи и един друг фен , този на Ботев ? Бори се смело и с цената на всичко изгони от своя отбор - религия друг един комунист и доносник Димитър Христолов. Това е достойно за уважение и им свалям шапка за смелостта и достойното им поведение. Затова и отборът на Ботев винаги ще ми е симпатичен , в която и група да играе , за разлика от комунистическата отломка ПФК Левски , заради която страда целият футбол в България. 8-)

Ама я чакай малко бе пич, не сравнявай Левски и Ботев! Да ти кажа защо - в Левски има ли пари за отбора- има - заплати се взимат, лиценз има - стадион кукла. Ти защо си мислиш че всички мразят Батков .... и как така реши че утре трябва да се правят протести и да го сваляме от власт, понеже не пръсна милиони прани пари за селекция ???
А това "наше" отборче както казваш ни е радвало, и повярвай ми, че ще ни радва още дълги години. Сега не играят добре - ФАКТ, но със помия на главата на любимия отбор нещата няма да се подобрят. Подкрепа му е майката сега, от всяко едно СИНЬО сърце, не интриги и не глупости.
И понеже засегна идеята за Европа - ами вие бе? Вие така посрамихте България като ви изхвърлиха, че .....абе не знам как не те е срам от този факт....аз бих си замълчал :roll:
И за финал: докато СИНИЯ отбор е стабилен - говорим като финанси, бази, и всякакъв вид задължения към държава, 3-ти, 4-ти и т.н лица...вие не се обаждайте. Когато Батков почне да съсипва отбора, както оня селския от Пловдив - тогава ще говориш. :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 10 мар 2010 01:13

TristaNNN написа: .............
И за финал: докато СИНИЯ отбор е стабилен - говорим като финанси, бази, и всякакъв вид задължения към държава, 3-ти, 4-ти и т.н лица...вие не се обаждайте. Когато Батков почне да съсипва отбора, както оня селския от Пловдив - тогава ще говориш. :!:

Баждеков, ти ли си?м Защото, ако не си, тая сигурност за финансите ви незнам откъде идва.....а ако вярваш на батков на глупостите.... :o

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 мар 2010 01:20

И забравих да допълня: Тодор Батков отново захапа ЦСКА - ЗАЩОТО всеки ТРЯБВА да си плаща задълженията :!: Аз плащам данъци, винетки, осигуровки, и т.н - и ВСЕКИ трябва да плаща - в целия свят е така - и тук трябва да бъде. Като не плащаш каквото трябва - ЧАО. Ей не знам как не са ви изхвърлили от А.... то не бяха разсрочки, то не бяха уговорки с министри, то не бе чудо... :)
Към ДЪРЖАВАТА ( колкото и да не е цветуща) ... а така - всеки да плаща, и не ми излизайте с тия аргументи от миналото му. Платете си борчовете (дето напоследък са ви май множко) и тогава хапете Батков.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 10 мар 2010 01:29

TristaNNN написа:И забравих да допълня: Тодор Батков отново захапа ЦСКА - ЗАЩОТО всеки ТРЯБВА да си плаща задълженията :!: Аз плащам данъци, винетки, осигуровки, и т.н - и ВСЕКИ трябва да плаща - в целия свят е така - и тук трябва да бъде. Като не плащаш каквото трябва - ЧАО. Ей не знам как не са ви изхвърлили от А.... то не бяха разсрочки, то не бяха уговорки с министри, то не бе чудо... :)
Към ДЪРЖАВАТА ( колкото и да не е цветуща) ... а така - всеки да плаща, и не ми излизайте с тия аргументи от миналото му. Платете си борчовете (дето напоследък са ви май множко) и тогава хапете Батков.

Две неща да те попитам:
1 - Я кажи по какъв критерии стадиона ви е "кукла"???
2 - Погледни задълженията на Реал и Барса към ИСПАНИЯ и псоле почвай да обясняваш кой какво как и защо трябва да плаща.
Да му писне на човек от разбирачи, включително и перача на Чорни, агент ТАРА. Ако нямаше чаядър над него знаеш ли в нормална държава къде би бил той? много ги знаете финансите там на Герена. А защо не можете да си купите един играч1 бе, обезпечените??? Или свободни, или БФС разтрогва "някак си" договори. Ей, ама сте нагли та знае ли се. Агентурни доносници и смешници. Кажи акто толкова гледаш футбол нешо за дузпата с Миньор бе? Ама вас това не ви интересува. Важното е да сме пурви, защото имаме комплексчета да избиваме. И псоле - секс със велосипедисти, скиори, дебърцини и квото др се сетиш. Тц тц цт. Писна ми от вашия рев. Честно.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 мар 2010 01:30

eMs1 написа:
TristaNNN написа: .............

Баждеков, ти ли си?м Защото, ако не си, тая сигурност за финансите ви незнам откъде идва.....а ако вярваш на батков на глупостите.... :o

Не е Баждеков - бъркаш ;) Тая сигурност за финансите питаш откъде идва: Ами от факта, че Левски не дължи пари на играчите и щаба, не дължи на държавата, не дължи на разни Сръбкини ( Томов и Костадинов дали са я праснали а? :) )
Аааааа. още нещо - хората си казаха - пари няма - няма да има гръмки трансфери засега. И така станаааааа - казаха - това стана. Бяха откровени и не хвърляха прах в очите на хората.
И понеже ме хапеш че вярвам на Батков ще ти кажа: Отборът на този етап е финансово стабилен, без излишни разходи, даже някои футболисти се съгласиха да си намалят възнагражденията ( ЕВАЛА), щото пич, сега са трудни времена. Аз вярвам на реалността, Батков не ми е идол, но харесвам човека 8-) И ....как да ти кажа - вярвам на реалността, която като цяло се припокрива с думите на Батков ;) И това ми стига - реалността не ме прави роб на никой 8-)
[offtopic]

Върни се в “ЦСКА”