Черноморец падна за пореден път
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Черноморец падна за пореден път
Абе това да не е неква заучена фраза?Требяват ми 2-3-4 години.кога ще седиш ти в тоя отбор 4 години бе ало.нали ако направиш 2-3 мача по силни като те поискат от германия испания некаде или малките страни ще забгнеш веднага?Еми след тия три години ако не стане нищо кво правиме?Не може един отбор до 11 кръг да няма загуба и после да ми пада 7 мача.айде да ме извинявате!Само се измъкват така с това изречения трябват ми поне 3 години, а ти за тия три години като гепиш един милион ходи мисли после за футбол и отбора!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
И само загуби да имат до края пак ще държа за Черноморец 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Черноморец в момента е една пералня за пари , не ви ли стана ясно . Значи Общината е съсобственик с 50% апортна вноска ( земи и сгради ) в клуба . Другите 50% държи Събев . Събев прави огромни разходи като така вдига и това което трябва да дава Общината . Понеже тя няма пари , тя дава имоти от които после Събев ще се възползва след като тя му ги подари на безценица . Тука футбола въобще не играе . Черноморец ( бивш Вихър - Айтос ) никога няма да влезе в каквито и да е турнири , вервайте ми . Целта на Събев е да прилапа 140 -те декара на стадион " Черноморец" и там да се построи освен стадион да има и 2-3 мола . Това место не е златно а платинено . То е на практика на 5 минути пеш от центъра на Бургас .Пазарната цена в момента е 140 000 м2 х 750 евро = 105 000 000 евро . Нарочно се взимат чужди играчи , защото да не става ясно какво се дава за тях и да се надписва . Така накрая вместо изхарчени да речем от Събев 5 милиона евро на година , по счетоводство излиза , че са изхарчени към 18 милиона евро . Схващате ли ? Хем не влага реално тия 13 милиона евро , хем ги има на книга изхарчени . Така общината му дължи всяка година по 9 милиона евро , но понеже няма от къде да ги взема , след 3 години просто ще му прехвърли имота от 140 декара на цена 250 евро .
mig31bg написа:Черноморец в момента е една пералня за пари , не ви ли стана ясно . Значи Общината е съсобственик с 50% апортна вноска ( земи и сгради ) в клуба . Другите 50% държи Събев . Събев прави огромни разходи като така вдига и това което трябва да дава Общината . Понеже тя няма пари , тя дава имоти от които после Събев ще се възползва след като тя му ги подари на безценица . Тука футбола въобще не играе . Черноморец ( бивш Вихър - Айтос ) никога няма да влезе в каквито и да е турнири , вервайте ми . Целта на Събев е да прилапа 140 -те декара на стадион " Черноморец" и там да се построи освен стадион да има и 2-3 мола . Това место не е златно а платинено . То е на практика на 5 минути пеш от центъра на Бургас .Пазарната цена в момента е 140 000 м2 х 750 евро = 105 000 000 евро . Нарочно се взимат чужди играчи , защото да не става ясно какво се дава за тях и да се надписва . Така накрая вместо изхарчени да речем от Събев 5 милиона евро на година , по счетоводство излиза , че са изхарчени към 18 милиона евро . Схващате ли ? Хем не влага реално тия 13 милиона евро , хем ги има на книга изхарчени . Така общината му дължи всяка година по 9 милиона евро , но понеже няма от къде да ги взема , след 3 години просто ще му прехвърли имота от 140 декара на цена 250 евро .
Къв бивш Вихър ве ??????????? Ти откъде си изобщо ???? 5 минути от центъра ?

Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите 

БАЛЪЧЕТО НЕ МОЖЕ да си оправи приказките камо ли за тренер да говорим-простичък си е човечеца
JVELIR4O написа:БАЛЪЧЕТО НЕ МОЖЕ да си оправи приказките камо ли за тренер да говорим-простичък си е човечеца
Ами ти,Ескперта...Едва ли разбираш и 5% от това,което знае Бала

Дано Черноморец спрат с тази серия,как хубаво тръгнаха есента и сега няма и помен от тяхната игра...Всичко започна от продажбата на Платини

JVELIR4O написа:БАЛЪЧЕТО НЕ МОЖЕ да си оправи приказките камо ли за тренер да говорим-простичък си е човечеца
Имах честа преди около месец лично да се запозная и с Бълъков и с Бобич ( басси кефа, само бразилеца Елбер го нямаше), трябва да ти кажа, че си в голяма грешка! Бала, може пред камерите да не разкрива пълния си потенциал, но е много умен мъж! Бяхме заедно почти час, ходихме до кампуса, разказа ми за идеите си , просто в Бургас се прави нещо, където никъде го няма! Да, сега отбора, не върви, и аз го попитах! Толкова чужденци, а къде са българите?! Отговора му беше, да се задържим в групата, а българите трябва с някого да играят! Апропо, всички детски школи на Нафтата( които постоянно бяха на финали) всичко е при тях вече! Тоя е пълен идиот ( за българските разбирания), ходи на абсолютно всички тренировки, на деца, на юноши, на младежи!!!!!.................. Аз също се съмнявах, че е балон, перат се пари, и т.н.,...............но след това което ми разказаха и показаха................е нямам думи!!!......Наистина нищо не чакайте от "Черноморец" тази, другата година, че миналия сезон бяха на първо място, беше просто случайност! Наистина няма публика, но бургазлии се разглезиха покрай "Нефтохимик", който биеше всеки където го хване!!!..............Тука стратегията е абсолютно друга, и ако тоя "идиот" ( за мене поне!!!) направи всичко това?! Абсолютно, след 2-3 години ще има един нов фактор в българския футбол! ..........А когато на твоя стадион бият всичко наред, сиреч ЦСКА, Левски, Литекс, тогава и публиката ще дойде! Бургас си е футболен град отвсякъде!..............Не като Пловдив да кажем, но винаги са били някакъв фактор в първенството!...........
Аз не се съмнявам в умствения му багаж, но е много далеч в способноста му на мениджър. Това че има богат опит от прибиваването му в Португалия и Германия не значи че задължително трябва да бъде голям мениджър. Определено той се старае да изгради добър отбор, направил е и нужната организация на всяко едно ниво, от детцките отбори до мъжката гарнитура, но само до тук. Отбора на този етап е една абсолютна мъгла, в която всеки се лута и не знае какво играе. Никаква кондиция на игра, съпътстваща от хаотичен футбол, като главните действащи лица са селектирани от най-ниските нива на португалския и немски футбол. Питам аз, покрай тези застарели анонимници ли, ще обиграва Балъков нашите млади бургаски надежди. И още нещо, ако излезе верен слуха за отстраняването на Ники Кръстев и Дяков, че причината е в несъгласие с политиката на Балъков да налага прекалено много чужденци за сметка на българите, означава само едно. Пълно недоверие към способноста му да води Черноморец Бургас. 

kartago - направо ме уби . Сериозно ли ги пишеш тези неща или си ги изсмукваш от пръстите . Ако Балъков сериозно го е казал това за задържането в групата , то тогава да си събира "интернационалните" пенсионери и да си ходи заедно с тях към Търново . За какво оставане в "А" група става въпрос ???? Та Херо му остави готов отбор който завърши полусезона на 5-то място . И в титулярите имаше 2 , най-много 3 чужденци . Само за сведение ... Балъков докара веднага 4-ма чужденци да засилят отбора и завърши на 6-то място . Вече е начело на отбора почти 1 година и 3 месеца , продаде или изгони почти всички играчи които Херо му остави и ги замени със свършили с футбола чужденци . Или с български пенсионери . По-нагоре някой беше писал ... ако имаш планове за отбор , не ПОДАРЯВАШ най-добрия си футболист ( Платини ) . Защото както стоят нещата в ЦСКА , докато Андоне е там Платини няма да играе . Ако не играе , няма да се продаде . И като му изтече договора , Черноморец няма да получи нищо .