Националите имат голямо желание за "игра" :D

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Националите имат голямо желание за "игра" :D

Мнениеот Blue_Lion » 11 окт 2008 16:18

еее бате кво намеквам, аз направо те нахраних обилно в прав текст. не с лоши чувства, нали си левскарче. ;) аз наблюдавам обратното - повечето хора са си ебаси ентусиастите за довечера и само при някаква адска случайност имат шанс да не са разочаровани. аз не искам да се блъскам като муха в прозорец и да гласувам доверие на хора губили от малта и правили ремита с албания и черна гора. не съм сляп за да не кажа, че българския спорт и в частност футбола ни е в критично състояние. тук трябва да дойдат хората с парите и да изискат изкореняване на гнилочите, реформа, за да може футбола да им носи пари а на нас - радост, щото в другите държави е така. а ние сега имаме кукли на конци за шефове в бфс, собственици на клубове дето ги забатачват и крадат и такива дето с инвестиция от 50 стотинки искат да се борят за "европейски милиони". а футболистчетата са ни анорексични дечица, които трансформирани от въшливи селяни искат да вземат сичко от живота под формата на гюбеци и ебанье с приятни девойки, дето досега са чели само по фолксписанията. тия в англия дето се скъсват от тренировки явно ги е **** лудия. и всичко е затворен кръг - оправия няма. и изведнъж 300 души почват да викат "италианците ли? лелеее ма тия 100% са паднали, щом буфон и пирло няма да играят!" те да не са нашия отбор, бе! марто контузен - реми с черна гора (и то с нечовешки късмет). и без никва промяна ся ше "мачкаме" италианци на препълнения ни стадион. смех..

хаха Добре,де нахрани си ме,иначе знам че не е с лоши чуства :D Отностно останалата част,аз искам да направим шоу на трибуните,пък на терена РЕАЛНО погледнато,нямаме много шанс,така е ! но все пак първо трябва да се изиграе,срещата пък знае ли човек...Дано ако падаме,падаме с бой,не с манекенски ревюта ! Отностно другото,за БФС,за футбола ни и т.н. си много прав !
Изображение

Потребителски аватар
bojo
Контакти:

Мнениеот bojo » 11 окт 2008 16:32

само гледайте колко хора ще пеят химна от нашите. :? тифозите се кръстят и пея. феновете дерем гърла,балерините си взимат премии и след мача само "дигаме главите и гледаме напред".поне нещо ново да кажат.
аман от некадърни футболисти,тренери и мениджъри :roll:
наздраве!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 11 окт 2008 16:39

Напълно ви подкрепям и двамата за бг футбола и за националния отбор.Относно отбора на Италия-няма друг такъв отбор,който да играе така хитро и преди всичко с акъл,голяма тактическа дисциплина,изнервящо за противника разиграване на топката.Много,много се надявам довечера НАШИТЕ да постигнат успех,може и частичен.И да не си мислят някои фенове,че видите ли Италия не били във форма и ще бъдат,като жертвено агне-нищо подобно няма в това нещо,те могат да извадят поне 3 нац. отбора и то равностойни,но да се надяваме да бием(у дома и стените помагат).

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 11 окт 2008 17:05

(у дома и стените помагат).[/quote]
навсякъде другаде но не и в една определена част от Балканите.
GGMU

Върни се в “Национален отбор”