_RoKi_ написа:Така и завърши мача,жалко за Милан...Исках поне финал,но...
"...жалко за Милан..."?Бих казал :Жалък Милан!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
_RoKi_ написа:Така и завърши мача,жалко за Милан...Исках поне финал,но...
www.originalni.be написа:Това е първи мач , мисля има още един
durex написа:MuFc1878 написа:Нали бяха набрали скорост....
Ние им дръпнахме ръчната
acmilan написа:Абе дурекс,каква ръчна сте дръпнали,бе,приятелюНие никога не играем сериозно в този турнир и това ме изнервя до краен предел
Отбор като Милан трябва и на малки вратички да играе на максимум и да побеждава
Ще видим дали накрая в Европа пак ние няма да се смеем последни,а вие да отпаднете за 147 път на 1/8 финал
durex написа:acmilan написа:Абе дурекс,каква ръчна сте дръпнали,бе,приятелюНие никога не играем сериозно в този турнир и това ме изнервя до краен предел
Отбор като Милан трябва и на малки вратички да играе на максимум и да побеждава
Ще видим дали накрая в Европа пак ние няма да се смеем последни,а вие да отпаднете за 147 път на 1/8 финал
Хахаа ти какво си мислиш,че ще биете Юнайтед ли? Както се казва ще си приказваме пак
Ама ти кво си мислиш,че ще биете Челси ли ?durex написа:Хахаа ти какво си мислиш,че ще биете Юнайтед ли? Както се казва ще си приказваме пак
maldin1 написа:Ама ти кво си мислиш,че ще биете Челси ли ?durex написа:Хахаа ти какво си мислиш,че ще биете Юнайтед ли? Както се казва ще си приказваме пак![]()
A пък за Юнайтед не се притеснявай.Снощи пак в 92 мин гол.Юнайтед са по-жалки от всякога в момента.
Да ,само че в Европа май нямате много късмет ,ако така мога да го нарека.durex написа:То и ние бяхме жалки преди да играем с вас,нооо виж какво стана
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта