Ще рискува ли здравето на Бербатов Сър Алекс?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nqkoisitam
Контакти:

Re: Ще рискува ли здравето на Бербатов Сър Алекс?

Мнениеот nqkoisitam » 15 яну 2010 23:24

_RoKi_ написа:
soUman написа:Започвам да си мисля, че каквото и да направи Бебратов винаги ще се намери някой недоволен разбирач и специалист. Медийте като си наумят някой и не го пускат докъто не го видят в трета палестинска девизия.. Дано тук случаят не е такъв. А и защо всички смятат, че головете са единствения критерий за ефективност на един футболист?
Човек,говориш като фен на Бербо 8-) Какво толкова те дразни,че фенове,които не харесват Бербатов,споделят своето мнение 8-) Всеки си има такова,нито не карам да се съгласиш с него,нито ти можеш да ми кажеш да приема твоето :) Никой не е казал,че головете са най-важни,но ми кажи един нападател какво е длъжен-да вкарва голове,нищо друго...Нито да гради играта,нито да се връща кой знае колко назад/А Бербатов си е типичен централен нападател/,нито да прави асистенции :) А той до момента не бележи често,да не говорим за други неща като тичане и единоборства :|

Понеже си фен на МАН Ю, ти си отговори сам на този въпрос...
Първо - тук всеки играе и всеки вкарва - има тактика(понеже така играят големите отбори) .
Това, че не виждаш Бербатов да мята шпаги от центъра на "Олд Трафорд", далеч не значи, че не се бори и не отнема топки.
Като не бяга, защо има същия километраж като другите ?
Забелязал ли си колко(на брой) добри пасове дава - на фона на бастуни като Андерсон и Нани-17 млн(тихо).
Ако се загледаш, проблема е почти изцяло в халфовата линия - малко добри извеждащи подавания и много грешни пасове,
които водят до контри и голове.
Единственото нещо, което мега много ме дразни в играта му е това, че прекалено много я мисли понякога(един малък Г. Христов се крие в него :) )
Може би ако спре да играе толкова колективно, ще е по-добре .

Иначе четвъртата власт може да те накара да повярваш в много неща. )

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 15 яну 2010 23:28

;) По-добре Митко сам да рискува
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 16 яну 2010 00:06

Ако не рискува е до тук в МАн... според мене...

Лошо представяне на българина до сега и ако се подложи на операция , ще трябва да навлиза те първа във форма ( а това го чакат вече 1 сезон) , така че той сам е решил, че трябва да се бори - дано не му коства много.

Пичове стига бе , какви са тези статистики бербо тичал много , колкото другите , аз неговото тичане 1) не го виждам (Не че не ми се иска , явно камерата не го следи) 2) и да тича, явно полза няма , някои тичат като коне и само това могат , но поне си го ополузотворяват. 3) Бербо е нападатеЛ!!!! Да някои мачове играе зад напдателя , но почти никога не е точно на центъра, ами зад напдателя , извинете но за атакуващ футболист (айде, не таран) нормално ли е да нямаш нито 1 шут към вратата цял мач? Или 1 ? Нормално ли е като хванеш топката и да я подаваш , когато трябва да биеш ?!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 яну 2010 00:17

nqkoisitam написа:
_RoKi_ написа:
soUman написа:Започвам да си мисля, че каквото и да направи Бебратов винаги ще се намери някой недоволен разбирач и специалист. Медийте като си наумят някой и не го пускат докъто не го видят в трета палестинска девизия.. Дано тук случаят не е такъв. А и защо всички смятат, че головете са единствения критерий за ефективност на един футболист?
Човек,говориш като фен на Бербо 8-) Какво толкова те дразни,че фенове,които не харесват Бербатов,споделят своето мнение 8-) Всеки си има такова,нито не карам да се съгласиш с него,нито ти можеш да ми кажеш да приема твоето :) Никой не е казал,че головете са най-важни,но ми кажи един нападател какво е длъжен-да вкарва голове,нищо друго...Нито да гради играта,нито да се връща кой знае колко назад/А Бербатов си е типичен централен нападател/,нито да прави асистенции :) А той до момента не бележи често,да не говорим за други неща като тичане и единоборства :|

Първо - тук всеки играе и всеки вкарва - има тактика(понеже така играят големите отбори) .
Това, че не виждаш Бербатов да мята шпаги от центъра на "Олд Трафорд", далеч не значи, че не се бори и не отнема топки.
Забелязал ли си колко(на брой) добри пасове дава - на фона на бастуни като Андерсон и Нани-17 млн(тихо).
Ако се загледаш, проблема е почти изцяло в халфовата линия - малко добри извеждащи подавания и много грешни пасове,
Единственото нещо, което мега много ме дразни в играта му е това, че прекалено много я мисли понякога(един малък Г. Христов се крие в него :) )

Е как пък в цяла Англия никой не го прозря това.Само тука,във форума,го разгадахме.Що му е трябвало на САФ да ходи по семинари,школи и др.Трявало е просто да кликне няколко пъти и-опааа.Веднага щеше да разбере,че Нани и Андерсон са "бастуни",кой "става" и кой "не става",кои са му най-добрите защитници и т.н.
Що се отнася до травмата на Бербатов,ако се беше оперирал още в началото,досега вече да се беше оправил(горе-долу).
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 яну 2010 00:29

Linky написа:Ако не рискува е до тук в МАн... според мене...

Лошо представяне на българина до сега и ако се подложи на операция , ще трябва да навлиза те първа във форма ( а това го чакат вече 1 сезон) , така че той сам е решил, че трябва да се бори - дано не му коства много.

Пичове стига бе , какви са тези статистики бербо тичал много , колкото другите , аз неговото тичане 1) не го виждам (Не че не ми се иска , явно камерата не го следи) 2) и да тича, явно полза няма , някои тичат като коне и само това могат , но поне си го ополузотворяват. 3) Бербо е нападатеЛ!!!! Да някои мачове играе зад напдателя , но почти никога не е точно на центъра, ами зад напдателя , извинете но за атакуващ футболист (айде, не таран) нормално ли е да нямаш нито 1 шут към вратата цял мач? Или 1 ? Нормално ли е като хванеш топката и да я подаваш , когато трябва да биеш ?!

Ами, пич, то там си има една програмка, то къде ли я няма, руснаците също я имат и следи всеки футболист, какво прави, километри, игра с топка и т.н. ............струвала май към 200 000 евро, нито една наша телевизия поне за сега не е извадила такива пари. Повече от ясно е, че нищо не гледаш и си просто антиБербатов натсроен, но проблема си е твой!....... За операцията писаха, че ще го изкара за 3 месеца от игра, как го видя цял сезон навлизане във форма?! Марто, цяла година не беше на терена и като се върна за няколко мача пак си беше същия!..... А това за полезността влез във форума на Ман Юнайтед( ред кафе ) и е написано от до всичко!.............. Не разбрах, тези дето тичали само като коне и само това могат, какво си оползотворяват????

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 16 яну 2010 00:41

kartago написа:
Linky написа:Ако не рискува е до тук в МАн... според мене...

Ами, пич, то там си има една програмка, то къде ли я няма, руснаците също я имат и следи всеки футболист, какво прави, километри, игра с топка и т.н. ............струвала май към 200 000 евро, нито една наша телевизия поне за сега не е извадила такива пари. Повече от ясно е, че нищо не гледаш и си просто антиБербатов натсроен, но проблема си е твой!....... За операцията писаха, че ще го изкара за 3 месеца от игра, как го видя цял сезон навлизане във форма?! Марто, цяла година не беше на терена и като се върна за няколко мача пак си беше същия!..... А това за полезността влез във форума на Ман Юнайтед( ред кафе ) и е написано от до всичко!.............. Не разбрах, тези дето тичали само като коне и само това могат, какво си оползотворяват????

Hahah, знам как се мери статистика..Просто малко иронизирах.. - достатъчно гледам , просто едно време гледахме мачове и анализирахме без всевъзможните статистика , колко пробягал колко кнпд има и т.н , сега ми изкарват всеки некадърник добър (не говоря за Бербатов)
Не съм АнтиБебатов , реалист съм, дори и да бях - не е проблем...както ти казваш, че е .
3 месеца , след това титуляр ли ще е, след тези колебливи игри и след като е отсъствал 3 месеца?
Как може да го сравняваш с Марто , марто има подготовка , марто тренира , Бербаатов по твойте думи ще започне да тренира след 3 месеца , има разлика между контузия и треньорска контузия...
За полезноста споменах по-горе, а това за тичането исках да кажа , че играч като Тевес няма техниката на Бербатов , например , но тича по цял мач и това му се оплаща , докато даже и да ми извадиш статистика, че Бербатов е тичал, колкото Тевес, не си личи , че това му се е отплатило , ако ме разбираш :)
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 яну 2010 00:51

Грешката на САФ е,че,вместо да задържи Тевес,хукна да купува Бербатов.Не знам защо.И не ми казвайте,че той е САФ и най-много ги разбира тия работи.И той е човек,и той греши.Бербатов е едно доказателство за това.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 16 яну 2010 01:07

nqkoisitam написа:
_RoKi_ написа:

Да,всеки вкарва,но не е нормално за толкова мачове да има толкова голове този сезон 8-) Щом не прави шпагати,с какво друго се бори-защото и скачането му за първа топка рядко се вижда 8-)За километража няма да споря,защото не съм забелязъл това и не мога да споря,но да приема,че ти се доверявам.Да,дава пасове и това е,нищо повече :!: Един път не съм го видял да се нагърби,да поема топката и сам да направи голова атака.Да,повече от ясно е къде е проблема-халфовете на МЮ са много зле,спор няма но за неразбирателството между средна линия и атака имат вина и халфове и нападатели :!:

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 16 яну 2010 01:33

И да рискува и да не рискува дните му в Юнайтед за мен са преброени.Още когато отиде там бях сигурен,че няма да направи нищо.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 яну 2010 01:55

Gonzo0009 написа:И да рискува и да не рискува дните му в Юнайтед за мен са преброени.Още когато отиде там бях сигурен,че няма да направи нищо.

За голямо съжаление, не си фен на чалгата само в музиката! И за футбола мислиш, ама точно като чалгар! Сорри за мнението!.............

Върни се в “Манчестър Ю”