ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен

Мнениеот TheClub » 12 яну 2010 00:43

mertezaker написа:Любо е много спорна фигура, и на мен ми е трудно да преценя неговите качества, има желание, хъс, държи на дисциплината, обича ЦСКА, но има и много недостатъци и меко казано странни методи

Така е.. Така е..

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 12 яну 2010 00:47

Абе аз не съм сигурен, че който и да е треньор от западна и централна Европа дойде - ще ни оправи. Сещате ли се за Луиджи Симони(лека му пръст) ама той като дойде и се побърка човека. Ние сме с друг манталитет. Но ако дойде класен треньор и респектира футболистите смятам че ще успее. Но Стойчо винаги е добър вариант
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 яну 2010 01:09

Да си ходи Любо пенев. Е баси несериозника. Само пищи като ощипана мома. Ама селекцията, ама това, ама онова, ама незнам си какво. През ден във вестниците: Любо Пенев обмисля оставка. Е баси дестабилизиращата обстановка на тая Армия. Абе как изпуснахме Ангел Червенков, наш кадър. Спокоен, уравновесен мъж, със стаж в Европа и то на отбор като Хартс. Трябва ни някой такъв. Иначе за който и да е качествениц чужденец от западна Европа съм навит, само да не е сърбин. А тоя Йешич да ходи в Ирак. Освен за Лагербак, преди време четох и за Топмьолер. Ако пък е германец още по-добре. Ще ги видя тогава двамата Иванушки какво ще правят :) :twisted:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 яну 2010 01:23

тая статия е пустната 11 и нещо вечерта сиреч едва ли по рано от 10 е дал интервюто
дали Борисов не е пил малко повечко ;) ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 яну 2010 01:38

Каква смяна??? Нито мустакатите, нито безмустакатите мафиоти имат пари. Кой ще му плати неустойката. А и вашият отбор е на второ място. Я малко по-логично мислете! Има само един човек, който си сменя треньора, когато отбора му се представя добре, но той не ви е президент. Журналите не могат се освестят още от празниците, а електронни медии по лагерите почти няма, така че... Ще види на края на годината, че сайта му е бил посещаван от еди-колко си хиляди и ще се помисли за незнам си какво. Не им влизайте в сайтовете.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 12 яну 2010 01:45

Няма да им помогне и който и да бъде треньор в момента , понеже ще завършат на 3 място в първенството :|
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 яну 2010 02:29

Бареков да не е станал спортен журналист?!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 яну 2010 03:37

Лагербак ако дойде, ще се радвам, ама не ми се вярва. А Топмьолер ще свърши работа, колкото и Симони (абе той вярно ли е починал, аз не съм чул такова нещо). Вместо шемети от чужбина, които да чакаме да станат много умни, като минат границата, имаме си Пенев (тоя от аватара ми, Великия), а ако търсим някой да се зъби на Ивановците, Любо си я върши тая работа, защо ни е друг.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 12 яну 2010 06:37

Почина Енрико Катуци, друг италиански треньор, който водеше ЦСКА

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 яну 2010 06:45

Да, за Катуци и аз знам, той получи инфаркт преди 3 години май, ако не са и повече, но за Симони не съм чувал нищо подобно. Дано си е жив и здрав човекът.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”