Христов,
Защо не отрази подобаващо в темата за румънски футбол трансферът на Желев в Стяуа? И за интересът към Йовов няма нищо. Изпускаш
Батето: Ще празнувам в Асеновград, пратете ми женския национ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Батето: Ще празнувам в Асеновград, пратете ми женския национ
Колкото и да го плюят някой-Фактите са си факти-при него играхме и на СП и на ЕП, клубните ни отбори бяха в далеч по-добро състояние и постиаха повече успехи,нямаше толкова скандали колкото сега!!Определено не е идеален-но е значително по-добре от Михайлов!

- Tomislav_Fan
- Контакти:
Батето е номер 1 - култов както винаги !!
- milen.hristov
- Контакти:
unist_gp написа:Христов,
Защо не отрази подобаващо в темата за румънски футбол трансферът на Желев в Стяуа? И за интересът към Йовов няма нищо. Изпускаш
Сериозните теми ги оставям на други

Бисерите на Батето са уникални 

Tomislav_Fan написа:Батето е номер 1 - култов както винаги !!
Кое му е култовото ве колега, Един пропаднал човек, който е вечно пиян и ти пий всеки ден и ти ще ръсиш бисери и майтапи и вечно ще си весел, както е при него. Нека го оставят без пиячка два дни и ще вдиш колко е култов. Един човек който си разби здравето, едва се движи и то не от друго а от преяждане и препиване и вече пие една шепа хапчета и се нива като свиня бил култов. Еее айде стига.
http://zalozite.net футболни прогнози за деня
- unist_gp
- Контакти:
zalozite написа:Tomislav_Fan написа:Батето е номер 1 - култов както винаги !!
Кое му е култовото ве колега, Един пропаднал човек, който е вечно пиян и ти пий всеки ден и ти ще ръсиш бисери и майтапи и вечно ще си весел, както е при него. Нека го оставят без пиячка два дни и ще вдиш колко е култов. Един човек който си разби здравето, едва се движи и то не от друго а от преяждане и препиване и вече пие една шепа хапчета и се нива като свиня бил култов. Еее айде стига.
Батето е уникален простак, който накрая се и изложи като селски тарикат. Просто по негово време Вуцов и по-добрите футболисти създаваха впечатлението,че сме добри.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rt-hLFh8yC0&feature=related[/youtube]