Трансфери в Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Трансфери в Арсенал

Мнениеот battlestar31 » 06 яну 2010 00:14

arsenal_fen написа:А уе ние изпуснахме един добър играч кът Чамак ако беше дошъл щесе да е супер

Спокойно венгер ще намери друг ! Дано е някой като аршавин 8-)

Потребителски аватар
daRks7aR
Контакти:

Мнениеот daRks7aR » 06 яну 2010 01:20

За кво смятате , че ни трябва нападател... 51 гола сме отбелязали .. най много от всички и вие пак искате нападател... Много по добре би било да вземем някой централен защитник.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 06 яну 2010 08:52

daRks7aR написа:За кво смятате , че ни трябва нападател... 51 гола сме отбелязали .. най много от всички и вие пак искате нападател... Много по добре би било да вземем някой централен защитник.

Припомни си мача срещу Челси и се сещай защо ни трябва! Самият факт, че играем с Аршавин отпред е показателен за нуждата от висок човек в атака! Разбира се няма лошо да се подсилим и в защита!
Едит: тъкмо видях тази статия - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=110797
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 яну 2010 11:07

Днес четох новина, че Венгер иска да купи Карлтън Коул от Уест Хям. Споменава се цифрата 9 милиона паунда, което за него си е твърде много според мен...
Плюс е, че ще може да играе за Шампионската Лига, не забравяйте, че и това е важен момент! :idea: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 06 яну 2010 11:27

Обърнете внимание на нападателя на Аякс-бразилец,мисля че се казва Суареш.Уникален играч е.Идеално би паснал на Арсенал.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Потребителски аватар
bgarsenal
Контакти:

Мнениеот bgarsenal » 06 яну 2010 23:13

Карлтън Коул от Уест Хям е доста добър вариант.

А мнението, че няма нужда от нападател ми е малко смешно. Ако Аршавин или Едуардо се контузят какво правим - вадим младеж, нали? А кой? Според мен нито един не става за титулярния отбор

На мен ми миреше на Павлюченко! :) Иделаен ще е: за малко пари, понеже никога не влиза като титуляр и ще си пасне чудесно с Аршавин, само дето крие риска, че не е във форма.

А нещо като трансферни цели на Венгер дали има някъде из нета?

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 07 яну 2010 00:16

biser31 написа:
originalni.be написа::) :) :) Стига сте искали Агбон , Арсен ще извади пак 3,6 милиона за някое момченце от Белгия и спират с транферите за полу -сезона :)

И след време като това момченце стане супер звезда като виера анри и фабрегас ще го продаде за поне 40 милиона :!: добра сделка а :roll:
Тя добра сделка,ама докато стане добра звезда,какво правите-нищо...А ако вземете доказано име,шансовете за спечелване на нещо са много по-големи,или казано накратко вземеш ли млад и обещаваш играч след време можеш да спечелиш добри пари,вземеш ли скъпо,но доказано име имаш големи шансове да спечелиш трофей

Върни се в “Арсенал”