Прецакал ЦСКА е агент на Игор Митрески
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Прецакал ЦСКА е агент на Игор Митрески
Пичове, не смятате ли, че в момента няма никакво значение къде, какво и колко е играл, колко гола е вкарал и кой какво е чувал за него. Фактът , че трансфера му в ЦСКА е почти сигурен, няма как да се промени, каквото и да се пише. Не знам защо, левскарите се напъват с всички сили да ни го представят в най-черна светлина( а може би се сещам ), след като това си е само наш проблем. Естествено , ако е така ( слаб футболист), би трябвало да се кефят за това, а не да злобеят по нашите трансфери. Вижда ли сме не веднъж, как супер футболисти при смяна на отборите, не могат да се наложат и да покажат възможностите си, както и по-слаби които пасват в определен отбор и стават неизменни титуляри.Трансферът е въпрос на риск и дали един футболист ще заиграе в даден отбор, само бъдещето може да покаже. Всичко останало е само чешене на езици и избиване на комплекси.
- Captain Stottlemeyer
redforevar написа:Аз не мога да разбера,защо левскарите коментират наште трансфери!?А не си гледат тяхното дередже.
Защото са празници и малко весело настроение не е излишно никому

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:redforevar написа:Аз не мога да разбера,защо левскарите коментират наште трансфери!?А не си гледат тяхното дередже.
Защото са празници и малко весело настроение не е излишно никому![]()
1 виц тогава - ФК Левски купи футболист
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- Captain Stottlemeyer
shumnaliq написа:Captain Stottlemeyer написа:redforevar написа:Аз не мога да разбера,защо левскарите коментират наште трансфери!?А не си гледат тяхното дередже.
Защото са празници и малко весело настроение не е излишно никому![]()
1 виц тогава - ФК Левски купи футболист
И още един: ЦСКА си плати задълженията към клубове и данъчни до стотинка.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Lieutenant Randall
- Контакти:
msm написа:Пичове, не смятате ли, че в момента няма никакво значение къде, какво и колко е играл, колко гола е вкарал и кой какво е чувал за него. Фактът , че трансфера му в ЦСКА е почти сигурен, няма как да се промени, каквото и да се пише. Не знам защо, левскарите се напъват с всички сили да ни го представят в най-черна светлина( а може би се сещам ), след като това си е само наш проблем. Естествено , ако е така ( слаб футболист), би трябвало да се кефят за това, а не да злобеят по нашите трансфери. Вижда ли сме не веднъж, как супер футболисти при смяна на отборите, не могат да се наложат и да покажат възможностите си, както и по-слаби които пасват в определен отбор и стават неизменни титуляри.Трансферът е въпрос на риск и дали един футболист ще заиграе в даден отбор, само бъдещето може да покаже. Всичко останало е само чешене на езици и избиване на комплекси.
Ама ние, пич, се кефим

6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
- delqnski47
- Контакти:
Lieutenant Randall написа:msm написа:Пичове, не смятате ли, че в момента няма никакво значение къде, какво и колко е играл, колко гола е вкарал и кой какво е чувал за него. Фактът , че трансфера му в ЦСКА е почти сигурен, няма как да се промени, каквото и да се пише. Не знам защо, левскарите се напъват с всички сили да ни го представят в най-черна светлина( а може би се сещам ), след като това си е само наш проблем. Естествено , ако е така ( слаб футболист), би трябвало да се кефят за това, а не да злобеят по нашите трансфери. Вижда ли сме не веднъж, как супер футболисти при смяна на отборите, не могат да се наложат и да покажат възможностите си, както и по-слаби които пасват в определен отбор и стават неизменни титуляри.Трансферът е въпрос на риск и дали един футболист ще заиграе в даден отбор, само бъдещето може да покаже. Всичко останало е само чешене на езици и избиване на комплекси.
Ама ние, пич, се кефимЗа парите, които ще дадете за 31-годишния македонски чичко, бихте могли да вземете двама добри български защитници на златна футболна възраст
И не си мислете, че номерцата, които въртите на българските отбори, ще минат пред "Енерги" - 1 ден да закъснеете с плащането и така ще ви изрисуват пред УЕФА, че и тази година ще гледате Европа през крив макарон.
Ууу ше ни "изрисуват" ли?Ше се насера от страх....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Captain Stottlemeyer
delqnski47 написа:Lieutenant Randall написа:msm написа:Пичове, не смятате ли, че в момента няма никакво значение къде, какво и колко е играл, колко гола е вкарал и кой какво е чувал за него. Фактът , че трансфера му в ЦСКА е почти сигурен, няма как да се промени, каквото и да се пише. Не знам защо, левскарите се напъват с всички сили да ни го представят в най-черна светлина( а може би се сещам ), след като това си е само наш проблем. Естествено , ако е така ( слаб футболист), би трябвало да се кефят за това, а не да злобеят по нашите трансфери. Вижда ли сме не веднъж, как супер футболисти при смяна на отборите, не могат да се наложат и да покажат възможностите си, както и по-слаби които пасват в определен отбор и стават неизменни титуляри.Трансферът е въпрос на риск и дали един футболист ще заиграе в даден отбор, само бъдещето може да покаже. Всичко останало е само чешене на езици и избиване на комплекси.
Ама ние, пич, се кефимЗа парите, които ще дадете за 31-годишния македонски чичко, бихте могли да вземете двама добри български защитници на златна футболна възраст
И не си мислете, че номерцата, които въртите на българските отбори, ще минат пред "Енерги" - 1 ден да закъснеете с плащането и така ще ви изрисуват пред УЕФА, че и тази година ще гледате Европа през крив макарон.
Ууу ше ни "изрисуват" ли?Ше се насера от страх....
Сефте

-
Тоя Митрески е незнам какъв е, ама няма начин да е по-зле от Дарко.
Lieutenant Randall написа:Ама ние, пич, се кефимЗа парите, които ще дадете за 31-годишния македонски чичко, бихте могли да вземете двама добри български защитници на златна футболна възраст
Ха, да ти имам хумора! Я ми изброй някой добър български защитник в златна възраст, за по 100 000 евро? Ние такива си ги имаме. Не случайно и националния отбор си пати именно от такива "златни момчета". А и това с плащанията, май ви е едничката надежда да се докопате до някоя виза за Европа, но не всеки ден е великден. Кой какво ще гледа, ще разберем накрая на първенството, сега сме в трнсферен прозорец

- deepblue1963
msm написа:Lieutenant Randall написа:Ама ние, пич, се кефимЗа парите, които ще дадете за 31-годишния македонски чичко, бихте могли да вземете двама добри български защитници на златна футболна възраст
Ха, да ти имам хумора! Я ми изброй някой добър български защитник в златна възраст, за по 100 000 евро? Ние такива си ги имаме. Не случайно и националния отбор си пати именно от такива "златни момчета". А и това с плащанията, май ви е едничката надежда да се докопате до някоя виза за Европа, но не всеки ден е великден. Кой какво ще гледа, ще разберем накрая на първенството, сега сме в трнсферен прозорец.
Само после да не стане:
Гарибов:"Имахме парите да си платим дълговете,ама решихме да купуваме играчи."

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!