Димитър Пенев е почетен президент на ЦСКА и първи съветник н
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Димитър Пенев е почетен президент на ЦСКА и първи съветник н
Просто ПЕНАТА милее за ЦСКА.
Ами не е лошо освен, като почитен президент да говори ами и ако може да му разрешат и да порабити с това малкото бързото с двойния номер. Делев ми напомня не като игра в момента и представяне, но като физика, желание, борба, спортна злоба, място на терена и удар поне тези с които вкара 2 - та гола на Славия и Литекс на Руни пък и в добрия смисъл го казвам е толкоз глупав бяга като викне публиката че се къса, а именно Пената може да работи с такива футболисти той го е доказъл може да развива талантите, защото много ме е яд, че с Делев през тези месеци явно не се работеше а момчето има потенциал и иска да играе не да ходи по кръчмите дано Пената поработва с младите не само да говори защото наистина не това му е силата.
Честито на Пената.Той заслужава голямо уважение,за това каквото е дал и направил за ЦСКА и футбола ни.Това че е майтапчия,за мен е само плюс.
Само Черно море.
- sven_goran
- Контакти:
Като говорим за президент се сещам за...
Христо Стоичков президент, президент... друго не признавам
sven_goran написа:Като говорим за президент се сещам за...
И ако нещо не му е по угодата,ще има съмтайм уин,съмтайм люн и ...мамата,мамата.

Само Черно море.
Сега с Пеневите ще направите много

И ако нещо не му е по угодата,ще има съмтайм уин,съмтайм люн и ...мамата,мамата.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Добре бе аз лично като гледам сега как ни бият Кипър, а нашти велики звезди гледат тъпо като телета и си оправят гелосаните перчеми ме хваща носталгията по майните дето им теглеше Ицо по грозната физиономия на Туньо и гледам и се надявям поне като не може да играят сега поне живец ей тъй да се ядоса да тегли поне една майна ма не гледа тъпо кат теле у железница и викат това ние нивото еми на ви ся културни и красиви навремето бяхме вулгарни и грозни ма биехме.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Добре бе аз лично като гледам сега как ни бият Кипър, а нашти велики звезди гледат тъпо като телета и си оправят гелосаните перчеми ме хваща носталгията по майните дето им теглеше Ицо по грозната физиономия на Туньо и гледам и се надявям поне като не може да играят сега поне живец ей тъй да се ядоса да тегли поне една майна ма не гледа тъпо кат теле у железница и викат това ние нивото еми на ви ся културни и красиви навремето бяхме вулгарни и грозни ма биехме.
Xanko написа:И ако нещо не му е по угодата,ще има съмтайм уин,съмтайм люн и ...мамата,мамата.
Много си прав,че трябва някой да им свие перките на играчите дето Кипър ги би,като тъпан на сватба,но мисълта ми беше друга.Ицо в ЦСКА и мамата,мамата,го казах в кръга на шегата.
Само Черно море.
Много си прав,че трябва някой да им свие перките на играчите дето Кипър ги би,като тъпан на сватба,но мисълта ми беше друга.Ицо в ЦСКА и мамата,мамата,го казах в кръга на шегата.
-----------------------------------------------------------------------------------
Добре съгласен съм пич весело посрещане на новата година.
-----------------------------------------------------------------------------------
Xanko написа:Много си прав,че трябва някой да им свие перките на играчите дето Кипър ги би,като тъпан на сватба,но мисълта ми беше друга.Ицо в ЦСКА и мамата,мамата,го казах в кръга на шегата.
Приятно посрещане и на теб.

Само Черно море.