ЛЕВСКИ - Жилина
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: В Жилина смениха треньора, заради равенството с Левски !
А бе син терор и G.A.M.E. нали това ви го обяснавам: "НЕ МУ ПУКА НА батков". Не можете ли да го разберете дявол да го вземе. След като взимаш само свободни агенти и не си търсиш кадърни треньори как да стане?
Bad Boy написа:А бе син терор и G.A.M.E. нали това ви го обяснавам: "НЕ МУ ПУКА НА батков". Не можете ли да го разберете дявол да го вземе. След като взимаш само свободни агенти и не си търсиш кадърни треньори как да стане?
Много добре знам, че на Батков не му пука за Левски и гледа само да краде от отбора! Просто си изказвам моето мнение...
-
Това че Емил Велев няма достойнство, стана ясно на всички....напълно прав си Син терор, че трябваше да си тръгне, но той определено оставя впечатлението, че е слаб характер, и ако има поне грам останало достойнство....то ако не вземе мача с Литекс ( дори и при равен ) трябва да си подаде оставка !
Иначе въобще не искам да си мисля, че този ще остане треньор, дори до зимната пауза....
Иначе въобще не искам да си мисля, че този ще остане треньор, дори до зимната пауза....
Bad Boy написа:А бе син терор и G.A.M.E. нали това ви го обяснавам: "НЕ МУ ПУКА НА батков". Не можете ли да го разберете дявол да го вземе. След като взимаш само свободни агенти и не си търсиш кадърни треньори как да стане?
Не мисля, че не му пука, просто не му се дават пари, това е истината. Но ако не му се дават пари да обяви Левски за продан да се намери някой, които иска да дава и да вижда Левски там където му е мястото, а не както сега. Не е толкова проблем, че сме на някое си незавидно място във вртеменното класиране, проблема е че нама игра, няма желание, няма хъс, няма тактика, има само добри футболисти, напрегнати и нервни.
Има, има истина една и тя е само ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!
Според мене батков е отписал сезона. Сега ще прави сигурно "нов план 2010 година". Какво искате, ръбака си е ръбак.
Според мен Давид Бистрон е дупка в защитата на Левски и не ми е ясно защо се опитват да залагат на него
При положение, че имаме юноши и вместо да им дават шанс за изява те ги държат на скамейката! За мен Виктор Генев е по-добър от Бистрон и има много по-голям потенциал от него. Все пак е на 19-20 години...

Син терор я го обясни на батков това , което казваш. Той ще ти затвори устата, с аргумента, че е "КУПИЛ" този защитник. Според излязла информация в спортните медии през юли , Бистрон е купен за около 350 000 евро. Ето така ще ти отговори господина.
Еми какво да кажем. За каква форма,стратегия и организация става дума като 90% от играчите се напиват като ивотни ден след ден. За наркотиците които със сигурност използват не ми се и говори. Светъл лъч няма дори, а слънце да огрее скоро въобще не мога дори да си мечтая.
Бистрон е доста добър защитник, харесва ми. Има време да се обиграе и когато го направи ще е доста голям стълб в защитата. Срещу Жилина направи доста себеотвержени решаващи шпагати, владее добре топката също. Прави и грешки но на фона на моментното състояние на отбора е разбираемо.
Бистрон е доста добър защитник, харесва ми. Има време да се обиграе и когато го направи ще е доста голям стълб в защитата. Срещу Жилина направи доста себеотвержени решаващи шпагати, владее добре топката също. Прави и грешки но на фона на моментното състояние на отбора е разбираемо.
Последна промяна от los7 на 24 сеп 2008 16:44, променено общо 1 път.
От утре съм локомотивец!
-
Пич, ситуацията при Батков ми е ясна....опитва се с тънки сметки да прави голям отбор....в интерес на истината веднъж вече успя ! Според мен след изгонването на Стоилов, той се опита, да го направи отново....естествено че не успя ! По простата причина че Левски на практика смениха почти целият отбор, и той опита с не толкова голямо име ( Вуцов младши ) , както и с мъри, преди години, да направи отново същото както направи Стоилов.....но бих казал че, мъри имше готови играчи, просто ги подреди в един модерен стил на игра....а сега, играчите са все още недоказани....с качества, но недоказани !
Според мен спасението е в опитен треньор, няма значение, дали българин или чужденец.