Гонзо ,няма ли да се събудиш.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гонзо ,няма ли да се събудиш.
Всичко става с пари пичове. Истината е че мустака ги няма. А за този дето ще ходи в Славия няма какво да съжеляваме .Нас ни трябват футболисти които искат да играят за ЛЕВСКИ , а не които да живеят в София.
zlatan написа:темата ми има за цел не да се казва кои играчи са ни нужни,а да коментираме факта дали наистина всичко е в ръцете на Гонзо или не защото крайно време е ако е така да се потърси сметка и от него.Днес кокала го няма достанич го няма оправдания не приемам,а ние още тренер нямаме ,та сме тръгнали футболисти да взимаме![]()
![]()
Според мен ще е безумно да се смени Гонзо в момента

kiko_1914ls написа:Всичко става с пари пичове. Истината е че мустака ги няма. А за този дето ще ходи в Славия няма какво да съжеляваме .Нас ни трябват футболисти които искат да играят за ЛЕВСКИ , а не които да живеят в София.
Абе Пеев си е футболисче .. мен си ме е яд
той момчето си го каза в момента в който получи малко уважение от страна на Левски ще се върне,истината е една въобще не е говерено с дани пеев.
LEVSKI_FOREVER
- bigbonusprize
- Контакти:
LUDAKIS написа:zlatan написа:темата ми има за цел не да се казва кои играчи са ни нужни,а да коментираме факта дали наистина всичко е в ръцете на Гонзо или не защото крайно време е ако е така да се потърси сметка и от него.Днес кокала го няма достанич го няма оправдания не приемам,а ние още тренер нямаме ,та сме тръгнали футболисти да взимаме![]()
![]()
Според мен ще е безумно да се смени Гонзо в моментаАми мисля че е ясно че той има определено влияние откъм отбор състав и тренировки (демек кой да пуска и кой не - той си решава ) но откъм селекция май няма да ръководи парада .. демек ше се търси сметка за резултатите от футболистите и Гонзо а за селекцията от Батков
аз така ги виждам нещата
Безумие ще е ако НЕ сменим Гонзо... Нека остане спортен директор. Нека надъхва футболистите, но да остави тактическата подготовка и тренировките на някой, който си го може.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:LUDAKIS написа:zlatan написа:темата ми има за цел не да се казва кои играчи са ни нужни,а да коментираме факта дали наистина всичко е в ръцете на Гонзо или не защото крайно време е ако е така да се потърси сметка и от него.Днес кокала го няма достанич го няма оправдания не приемам,а ние още тренер нямаме ,та сме тръгнали футболисти да взимаме![]()
![]()
Според мен ще е безумно да се смени Гонзо в моментаАми мисля че е ясно че той има определено влияние откъм отбор състав и тренировки (демек кой да пуска и кой не - той си решава ) но откъм селекция май няма да ръководи парада .. демек ше се търси сметка за резултатите от футболистите и Гонзо а за селекцията от Батков
аз така ги виждам нещата
Безумие ще е ако НЕ сменим Гонзо... Нека остане спортен директор. Нека надъхва футболистите, но да остави тактическата подготовка и тренировките на някой, който си го може.
И тук сън сългасен но момента не ми се вижда подходящ ..
ПС - но като се замисля няма да е подходящ и лятото .. пуфф
- comandosa1
- Контакти:
За мене Гонзо има поне още 2 години футбол на ниво А група и ще е грехота ако ги провали, особенно на фона на нападателите ни в момента. Най-интересното, е че има възможност за селекция почти без пари. Илиян Илиев, Иво Иванов, Кривия и Гонзо. Само тези имена са достатъчни да ни изведат до европа през следващата година и са почти без пари. Ако това не могат да се сетят да направят, незнам какво работят изобщо в този клуб.
comandosa1 написа:За мене Гонзо има поне още 2 години футбол на ниво А група и ще е грехота ако ги провали, особенно на фона на нападателите ни в момента. Най-интересното, е че има възможност за селекция почти без пари. Илиян Илиев, Иво Иванов, Кривия и Гонзо. Само тези имена са достатъчни да ни изведат до европа през следващата година и са почти без пари. Ако това не могат да се сетят да направят, незнам какво работят изобщо в този клуб.
Aнализират глобалното затопляне-абе сравнете екипа на Балъков и тая сбирщина при сините...няма лошо да се учиш от по-знаещите и можещите-трябва ли да се намира топлата вода.Но май единствената причина е-че няма пари,така че...не чакайте чудеса
- blue_dobrich
- Контакти:
Нови попълнения:
треньор: И.Илиев
центр. защитник- някои по добър от Рабех
краен защитник- оня чорбар от Миньор дето им бутна два на розовите, Бандаловски, десният бек на Берое
опорен халф- Станислав Ангелов(договора му изтича), Ричард, Галчев, Дюлгеров(Славия)
атакуващ полузащ.- Дани Пеев, тук може и да не се напрягаме, но Дани е за Левски
нападателИ- отново Макриев, Генков( докато не е подписал с Локо), не искам Камбура, Хазуров или да се търси чужденец
Разбира се това са само варианти, който трябва да се коментират.
треньор: И.Илиев
центр. защитник- някои по добър от Рабех
краен защитник- оня чорбар от Миньор дето им бутна два на розовите, Бандаловски, десният бек на Берое
опорен халф- Станислав Ангелов(договора му изтича), Ричард, Галчев, Дюлгеров(Славия)
атакуващ полузащ.- Дани Пеев, тук може и да не се напрягаме, но Дани е за Левски
нападателИ- отново Макриев, Генков( докато не е подписал с Локо), не искам Камбура, Хазуров или да се търси чужденец
Разбира се това са само варианти, който трябва да се коментират.
- comandosa1
- Контакти:
Абе може и без пари, ама трябва акъл... това вече и с пари не се купува. Ако се търси и има хора, които си разбират от работата, такава селекция от свободни агенти може да се направи, че спокойно да сме първи, въпроса е че няма хора за тая работа. Извинявам се ама футболен лаик вижда колко ни е ниско нивото и как една банда тробадури от серия C на Италия идва в нашия елит и без никакъв режим, почва да прави Х-сове и добри игри с водещите ни отбори. Тука и най-големия простак трябва да си изясни, че нивото ни е толкова зле,че свободни агенти от вторите дивизии на Европейските първенства, тука ще са асове. Има начини хиляди, със собствени кадри, тренирани правилно, но в момента дори с правилните свободни агенти може да се направи нещо. Проблема е там, че има такива мениджърски бакии тука,че не е истина. Ето това е най-големия проблем, че се продава боклука на света като футболисти за много пари. Това трява да ви е ясно, както се продават и боклучестите коли на Европа за много пари тука, както и техниката ни е по-скъпа, абе... въпроса е че има начини, ама няма кой да се сети. или не иска...