Струваше ли си всичко това днес.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bombo
Контакти:

Re: Протест срещу съдиите

Мнениеот bombo » 13 дек 2009 19:32

аз си мисля, че в края на годината трябва да си направим равносметка за последните 12 месеца. Няма с какво да се гордеем. За всеки мач поотделно може да си намерим кривини, но проблемите в Левски са огромни и ни цакат мнооого на дребно.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 13 дек 2009 19:34

"Да,и аз се замислих за това. Тотално опропастен сезон от нас самите. Има нещо което ми харесва. Съдиите този сезон изобщо не ни толерират.Точно обратното. Режат ни жестоко. Скоро може и пак да се окажеме "Сами срещу всички"...Е,помните ли онези времена? Беше страхотно. Хората от провинцията обичаха Левски. Сега ни мразят..Нормално. Мутрите ни взеха,купиха ни една купчина мачове и резултата се видя. Е,поне бай Ганьо няма пари да купува мачове и можеме да погледнеме в очите другите и да кажеме "нас не ни подпират"."
Това е написано от левскар.Какво да коментираме повече.Става въпрос за купуване на мачове.Явно запознат е човека.И моля господина който явно е ходил на гости на Ефи,да каже човека как посреща.Аз засега не съм толкова близък с него и ще се задоволя само да прочета какво е написал! ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 13 дек 2009 19:41

надявам се протестите да продължат с пълна сила 16-я кръг!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 13 дек 2009 19:54

shano написа:Абе тая свиня Момиров, май трябва да му се припомнят някои моменти от времето на Христо Портачанов. По конкретно мача с ЦСКА когато му опират ютията в корема на полувремето...

не е това начина с ютии и тем подобни глупости,даже оттам тръгнаха нещата от ютии и побоища ,а може и толкова да си могат но тогава да ги сменят ,ако има млади които да не се страхуват да свирят това което виждат добре,но на онези в БФС май не им отърва безпристрасно съдийство
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 дек 2009 20:03

Съдиите са кукли на конци, наемни килъри на които им дават едни кинти и пищов и казват "Стреляй!". Нека се изгонят тези, които им дават парите. Тогава мошениците няма да виждат смисъл да се занимават със съдийство. Но не вярвам, че това ще се оправи някога. Няма желание за това просто.

Потребителски аватар
shano
Контакти:

Мнениеот shano » 13 дек 2009 20:09

veso1913 вие кога станахте толко големи та почнахте да се мешате в чиниите на грандовете ? И като не си фен на Левски как си толкова добре запознат със действията на синята агитка. И другото което искам да кажа по адрес на комплексарчетата от провинцията с риск да обидя някой ЛЕВСКИ вкара България в Европейския съюз много преди ибирането и Януари 2007. Така че когато стане така че ващо тимче да отима някаква заслуга за прочуването на България във Футбола като например Шампионска Лига, четвърт финал за купата на УЕФА или победа над Барселона с 5:4 тогава влез във синия форум и започни да доказваш колко велико е ващо тимче и колко велики идеали имаш ти и твойте събратя привърженици ;)
ЛЕВСКИ не е отборче ЛЕВСКИ Е РЕЛИГИЯ !

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 13 дек 2009 20:13

СВАЛЕТЕ СИНИТЕ ОЧИЛА. Съдията не беше слаб, а си свърши работата смело. Аз единствено не разбрах защо отмениха гола на Левски, но там защитници на Черно море вдигнаха ръка, значи може и да е имало нещо. Защо вместо да се занимавате със съдиите по - добре не видите, че Рабех май нарочно си изкара червен картон, защото му беше студено и го мързеше?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 дек 2009 20:21

Не бе беше гол, а автогол.
Последна промяна от metodito на 13 дек 2009 20:29, променено общо 2 пъти.

Hooliganss

Мнениеот Hooliganss » 13 дек 2009 20:22

Оправих ме си сичко в държавата ся съдииството ни е късо

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 дек 2009 20:25

jembajemba написа:СВАЛЕТЕ СИНИТЕ ОЧИЛА. Съдията не беше слаб, а си свърши работата смело. Аз единствено не разбрах защо отмениха гола на Левски, но там защитници на Черно море вдигнаха ръка, значи може и да е имало нещо. Защо вместо да се занимавате със съдиите по - добре не видите, че Рабех май нарочно си изкара червен картон, защото му беше студено и го мързеше?

Досега не съм знаел,че гол се отменя при сигнал от защитниците(вдигнати ръце и прочие)!!! :x :x :x
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”