Нещо си сбъркал човека пич не е тайна че юнайтед го бутат последните години непрекъснато особено докато оня симулант роналдо беше там тая година срещу арсенал срещу сити срещу помпи и срещу сумати отбори ги бутнаха я със дузпа повече добавено време мога да продължавам още така че помисли малко
Голямо бутане беше като признаха гола на Челси и втория на Съндарланд, а онази дузпа за Челси през 2008г. която изравни двата отбора по точки, но стига глупости това е премиершип и няма нищо общо с българското първенство.
След неуспеха срещу Вила МЮ ще започнат силно мача и с 3 гола до почивката ще се задоволят.
Юнайтед - Уулвс разгромна победа или ново разочарование
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Юнайтед - Уулвс разгромна победа или ново разочарование
battlestar31 написа:SkArY_9 написа:battlestar31 написа:Юнайтед тая година ако не са съдиските аванти са гола вода в лигаталично аз съм за вълците
Пълни глупости говориш
Мача е 2:1.
Нещо си сбъркал човека пич не е тайна че юнайтед го бутат последните години непрекъснато особено докато оня симулант роналдо беше тамтая година срещу арсенал срещу сити срещу помпи и срещу сумати отбори ги бутнаха я със дузпа повече добавено време мога да продължавам още така че помисли малко
Не е тайна, че болните любители на конспирациите се хващат за подобни теории като удавник за сламка.И съвсем случайно са все фенове на Пуул или Челси.Колкото са бутали Юнайтед, толкова и останалите фаворити, особено пък Челси.Смешно е да се говори за корупция, при положение, че Юнайтед даже не са най-богатият клуб, а и дори на хейтърите е ясно, че те са най-обиграният и силен отбор на острова!
А срещу Уулвс наистина GG е добра прогноза, както и pobeda na Юнайтед с два и повече гола разлика.
Остави го, човека се е обаркал. Сигурно говори за Челси, защото по-подкрепян отбор от съдиите в Англия няма. Да не започна аз да му изброявам ситуациите. Колкото до мача с Улвс - спомнете си кога за последно Ман.Юнайтед са губили два поредни мача!? Предвиждам убедителна победа за дяволите с повече от два гола разлика!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
-
AnalBreaker
- Контакти:
За всички фенове. Спомняте ли си мача Уулв - Манчо когато Уулвс биха с 1-0 с гол на Кени Милър май беше (мача беше 1 с/у 20), този мач костваше в някаква степен и титлата на дяволите (ако помня добре де). С 1 наум давам прогноза 1-0 за манчестър
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Лично за мен този мач или е много трудна победа за Манчестър (1 гол разлика) или вълците ще се приберат с пълна кошница от 4гола ... 
- Lord of memory
- Контакти:
SkArY_9 написа:battlestar31 написа:Юнайтед тая година ако не са съдиските аванти са гола вода в лигаталично аз съм за вълците
Пълни глупости говориш
Мача е 2:1.
Аристократичен резултат.
3-0 по скоро с още един куп пропуснати шансове. След допускането на такива незаслужени загуби се надъхваме винаги и правим 15 мача поредни победи и зимаме титлата с 6 точки Кинг Конг и другите от лазарета като заминат за Кинг Конгования и диамантената рафинерия остава без отбор. Аре чао довиждане лека нощ приятни сънища.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Аре чао довиждане лека нощ приятни сънища.
Мерси
За всички фенове. Спомняте ли си мача Уулв - Манчо когато Уулвс биха с 1-0 с гол на Кени Милър май беше (мача беше 1 с/у 20), този мач костваше в някаква степен и титлата на дяволите (ако помня добре де). С 1 наум давам прогноза 1-0 за манчестър
Да помня го мача тогава за вълците играеха Пол Инс и Денис Ъруин, но помня, че въпреки съдийските подкрепи за МЮ този сезон ги бихме с 10 деца за Карлинг къп.
Да помня го мача тогава за вълците играеха Пол Инс и Денис Ъруин, но помня, че въпреки съдийските подкрепи за МЮ този сезон ги бихме с 10 деца за Карлинг къп.
- Lord of memory
- Контакти:
Под съдийски подкрепи вземаш впредвид червения картон срещу рафаел в 20тата минута ли ?
А оная загуба стана когато Улвс бяха много добър отбор а ние бяхме в една от слабите си години.
Сега е почти обратното.
А оная загуба стана когато Улвс бяха много добър отбор а ние бяхме в една от слабите си години.
Сега е почти обратното.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
-
GunneR 4 Life
- Контакти:
3-0 по скоро с още един куп пропуснати шансове. След допускането на такива незаслужени загуби се надъхваме винаги и правим 15 мача поредни победи и зимаме титлата с 6 точки Кинг Конг и другите от лазарета като заминат за Кинг Конгования и диамантената рафинерия остава без отбор. Аре чао довиждане лека нощ приятни сънища.
Ти май ОЩЕ си ВЯРВАШ.