Любо, Русият и Караджата- ВЪН. ПИСНА МИ!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Любо, Русият и Караджата- ВЪН. ПИСНА МИ!!!
Дори на човек като мен, който не гледа бг клубен футбол му направи впечатление това момченце Иван Иванов. Не мога да разбера как може да плюеш отбора, който те е научил на тази игра и ти е давал толкова хляб в устата. Имаме си една много хубава българска поговорка-"Пази боже сляпо да прогледа !" 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Футболистите играят основно за пари. Не прави паралели с Берое, нашите са примадони с изключение на Янчев и Минев. Не зависи само от треньора как ще играе един отбор, повече зависи от играчите, защото те са изпълнителите и са на терена. Трябваше на всяка цена да вземем мача, но някои играчи нямат манталитет на победители и това е. Любо допусна много грешки и те са видни при реденото на състава и тактиката и ротациите. Но ако играчите са мъртви души и само парите ги интересуват какво да се прави и Стойчо и Йешич и всеки треньор на ЦСКА в последните 20 години е бил бойкотиран и вината за това е в играчите и ръководството. Просто който бойкотира треньора е предател и трябва да бъде наказан, но на Титаните не им стиска, защото дължат много пари на играчите. Бойкотираш ли треньра значи бойкотираш клуба. Като сменят Любо ще има проблясъци за няколко месеца и после пак ще е същия ташак. Този филм съм го гледал, а и повечето фенове. Виждаме и Левски как си патят от оборота на треньори. Голям бич за всеки клуб е оборота на треньори, който води до такъв на играчи и накрая стигаме доникъде. На треньора трябва да се даде катбланш няколко години да гради отбора, а досега това в ЦСКА не е правено и затова сме така. Но кой ти мисли за това.
danko_sot, можем да си позволим Топмьолер, то и ти можеш да си позволиш да ми развалиш 10 лева на 2 по 50, сигурно няма да умреш от глад, ама какъв е смисъла за тебе? Русия днеска обяснява, че нищо лошо не бил направил, стоял в кръчмата до 4 сутринта, ама нали пил кола. На токива хора очевидно трябва по малко по-енергичен начин да им обясняваш, за да те разберат. Иначе, по твоята логика и Фъргюсън, и Капело не са никакви треньори, добри са Симони, Кокала и тем подобни. Виж с какво темпо играят българските отбори, сравни ги с което щеш по-човешко първенство и пак кажи, че Любо не е прав да иска да промени нещо в това отношение. А селекцията му не беше от каквото поиска, а от каквото можеше да се докара, макар, че в България и няма друго. Още едно доказателство, че начина по който са работили досега с Русия, Караджата и т.н. не е правилният. Аз съм съгласен да сменят Любо с чичо му, ама не виждам друг, от тия, които ще се навият да дойдат в ЦСКА, който да е по-добър вариант от него.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- edmon_dantes
- Контакти:
Madridist написа:Дори на човек като мен, който не гледа бг клубен футбол му направи впечатление това момченце Иван Иванов. Не мога да разбера как може да плюеш отбора, който те е научил на тази игра и ти е давал толкова хляб в устата. Имаме си една много хубава българска поговорка-"Пази боже сляпо да прогледа !"
Може би най-точната поговорка е: "Храни куче да те лае"

ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Добре аз ти казвам, че и в Европа има закъснение с пари. Не е това основния проблем. Титаните не са лоши, спомни си какво беше при Томов, те сега му сърбат попарата. Какво да направят хората, да ги изкопаят ли парите. И при Томов не се плащаше, имаше бавения и куп проблеми, ма станахме шампиони с 16 точки преднина пред Левски. Вярно е, че трябва да се остави треньор повече време начело, но за мен неговото име не е Любо Пенев, защото не може да се справи със съблекалнята. Историята се повтаря, миналата година жертва титлата, като закотви Лазаров, Тодоров също мисля и други опитни. Сега тази пак същата история, добро начало, поредни победи и после Оп- обърна се каруцата. Нека ти припомня нещата Джони. Постепенно започнахме да играем слабо и едвам да бием противниците. Тогава дойде Миньор, смачкаха ни на Арчията- БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО в историята. След това отидохме в Ловеч и там ни разкатаха майките, 2:0 беше най-малкото. И после изведнж се почнаха скандалите. Пенев не знаеше кво става с отбора и си намери отдушник един вид с тея пиянски истории. Ама ако бяхме били в Ловеч дали щеше да излизе на бял свят пиянския скандал и дали щеше да има отстранени 9 човека. Пак ти казвам Пенев да отиде първо в нкой клуб от Б група да разбере за кво става въпрос и че трябва да има доверие и честност между играчи и треньор и тогава, ако има успехи може и да се върне един ден на Армията. Но сега му е време да се маха и аз мисля, че от Титан си изчерпаха доверието и това му беше последния мач като треньор на ЦСКА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Не разбирам защо се ядосвате. Още през август Пенко Пенков (нали имахте един такъв шеф) го каза в едно интервю: "Първенството е наредено така че Левски и ЦСКА да са извън тройката". Всимчко е ясно.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
- Контакти:
Като цяло не трябваше да се сменя чичо Митко, но това е решение на собствениците! Иначе аз съм Любо Пенев да остане начело на ЦСКА! Първо, защото има по-различно мислене и се опитва да покаже на лигльовците как са нещата в Европа. Второ, защото Любо е реалист, който говори истината и знае къде са слабостите в отбора му!Все пак дори сър Алекс не е започнал с титли кариерата си в Манчестър Юнайтед, но с много работа и голяма дисциплина изравни Ливърпул и е напът да го изпревари! Нека дадем на Любо Пенев време и дори да провали и този и следващият сезон, нека бъдем зад него и отбора! На всички трябва да им е ясно, че в момента Титан правят всичко възможно да изчистят задълженията трупани през последните 20 години и ще им трябва поне още една календарна година, за да изчистят тези задължения! Нека не забравяме, че само за няколко месеца след като взема отбора бяха изкарали близо 12 млн лева точно в пика на кризата в България, за да погасяват дълговете на отбора! Иван Иванов трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъде продаден зимата! Няма значение къде ще бъде това! За мен лично Караджов трябва да е титулярен вратар, а не този Чавдаров! Дано сега ръководството успее да продаде Иван Иванов, Котев, Йордан Тодоров, Мигел, Да Силва и още един двама от отбора и да купят един качествен нападател, който да бележи от различни позиции и един офанзивен полузащитник! Това е моето мнение! Любо трябва да остане начело! Любо, Краси Балъков, Ангел Червенков, Илия Илиев и треньора на Миньор са бъдещето на българските треньори! С мисленето на Любо и Краси ЦСКА и Черноморец ще станат европейски отбори в най-скоро време!
Тади среща се знаеше че е равна защо ли ?+ питай те пенев от каде са му заемите 

Първо човека се казва Илиян Илиев, а не Илия, но тук не става дума за него. Освен тия които изброи има поне още 3-4 които също нямат място в отбора. Николай Манчев, Морозс, Баес и те трябва да са в списъка за гонене. Тодор Янчев аз много го уважавам, но вече е време да се занимава с друго. Просто не е на ниво за професионален футбол. По- добре да му бъде предложен пост в клуба. И стигаме до Пенев. Мисля, че му е време да отива да прави експерименти другаде. За цяла есен отбора има 2 или 3 изиграни на ниво мача. Просто Любо направи и продължава да прави груби тактически грешки. Визирам последните мачове. Мача с Черно Море- изкарва Спас Делев който беше може би най- добрия на терена и ми вкарва на негово място Николай Манчев. Това момче просто е несоразумението на сезона в отбора на ЦСКА. Отиваме на мача с Фулъм в Англия - безумен подбор на футболистите които да започнат мача. Апостол Попов и типичен централен защитник, а играе като дефанзивен халф. В средата излизаме с Тошко Янчев и Морозс. Абсолютно еднотипни играчи. И двамата са дефанзивни халфове които стават само за рушене на играта. И за капак Делев е сложен център нападател срещу защита изградено от футболисти от по 180 см средно. Просто на сегашния ни отбор са му нужни няколко човека. Централен защитник (идеалния вариант за мен е Вальо Илиев), двама градивни халфа които да изкарат отбора от шаблона на игра които сега се практикува и нападател който да помага на Платини. Просто последните мачове го съжалявам момчето. Мъчи се да направи нещо и на моменти стига до там, че се връща назад и той почва да ни прави играта.
[center]
[/center]

Данко_сот,
За пореден път чупиш глупометъра с някои твои коментари!
Само ЦСКА!
За пореден път чупиш глупометъра с някои твои коментари!

Само ЦСКА!