Голям синхрон между големите отбори в БГ.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Голям синхрон между големите отбори в БГ.

Мнениеот PFC Litex » 06 дек 2009 21:49

1912BOTEV написа:Ясно е, че отборите в нашето първенство са слаби. Но днес Левски и ЦСКА почти дадоха титлата в ръцете на Литекс. Не че много ме вълнува, но ме е яд, когато отборчета с 2000 фена в цяла България стават шампиони! Не мисля, че така футбола ни върви по правилния път! Напротив, там където има много фенове трябва да има и силни отбори! За съжаление, мафията има друго мнение...

И с какво е виновен отбора на Литекс на отбора на Ботев, че нещо не мога да се сетя :roll:
Докато не си променим фенското мислене оправия няма да има.
Фенове футбол не играят, те само създават атмосфера на стадиона.
Изображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 06 дек 2009 21:49

Просто отборите са на горе-долу на едно ниво.

Това е истината,но някои не искат да го разберат.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 дек 2009 21:54

ласен съм, че е съмнително това губене на мачове. Най-забавно ще е утре, ако извъртят един равен в Своге любимците на хората, които мразят София :)))))))))
Ама май изначално нашите футбалери толкова си могат. Особено Левски, за жалост...
Как е щерката? Моята расте ли расте, вече не смогваме на ританки...все ги надраства...:)
Да ти е жива и здрава!

КЪДЕ СЕ ЗАГУБИ бе човече ,ох добре че е това мъниче да ме разсейва и да му се радвам,в най щастливата ми година като човек дойде най-нещастната като фен,ноооооооооо това е живота.иначе гледа ли мача ни днес бе човече те не искаха да бият към вратата,много нервен бях честно.Не са толкова слаби тук има игрички незнам защо мисля така,ама нещо МНОГО ГОЛЯМО не е наред.

моята Божидара расте сега Дядо Коледа ще и донесе екип на любимия ЛЕВСКИ.Много щастие и здраве на теб и цялото ти семейство
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 06 дек 2009 21:54

more написа:
Просто отборите са на горе-долу на едно ниво.

Това е истината,но някои не искат да го разберат.

"Грандовете" не могат да приемат тази очевидна истина /че са на нивото на останалите отбори/ и много ги боли. Но какво да се прави... Проблема си е техен...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

видолов

Мнениеот видолов » 06 дек 2009 22:08

Айде Литекс шампион,аман от шопски тимчета които в Европа само излагат бг спорта :mrgreen:
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Мнениеот denis888 » 06 дек 2009 22:23

Всичко се знае кой ще е 1 , 2 ,3 - постановките в България нямат край . Това е че ние не знаем и се хапем по стадиони и форуми .
С тези постановки кой ще са 1,2 и 3 стигнахме до тук да падаме от отбори джуджета на клубно и национално равнище.
Има още 15 кръга след тях ще Ви кажа кой е №1 и кой ще са след него :lol:
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 дек 2009 00:48

видолов написа:Айде Литекс шампион,аман от шопски тимчета които в Европа само излагат бг спорта :mrgreen:

БАТЕ, къде го забрави, като се правиш на толкова отворен?
Всъщност, на кой отбор си фен или си падаш злобарче?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

jiveqzabotev
Контакти:

Мнениеот jiveqzabotev » 07 дек 2009 13:20

Според мен такова понятие като "ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ В БГ" не съществува е е табу!

Скоро няма да има живи хора които да помнят нещо ГОЛЯМО сътворено от нашата скромна мутренска държава!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 07 дек 2009 14:40

Стига с тези договорки,уреждания и тем подобни 8-) ПФК Литекс правилно ви каза-защо само по-слабите отбори могат да губят,а Левски,Литекс и ЦСКА да не могат-че съвпадат в един кръг така,но до кога ще търсиме само под вола теле :roll: Да не е само в България това-колко пъти,специално в Германия,лидерите губят в един и същи кръг :!: Много пъти,но това не значи,че отборите там уреждат мачове или нещо такова-просто това си е чара на техния футбол,при тях всеки може да бие всеки,без изключение :)
А според мен специално тези два мача не са неочаквани-Черноморец,въпреки трудните моменти към края на полусезона са доста корав и добър отбор,с начело на един доста добър треньор.ЦСКА в момента не са във форма,да не говорим,че всеки ден при тях има скандали и проблеми.
При Левски горе-долу е същото.Нашите отбори не са свикнали режим сряда-събота 8-) Левски бяха изтощени отвсякъде :) Отделно,че и там има куп контузени играчи,неразбории около Батков и неясно бъдеще и селекция.А и срещу по-силните винаги се играе по-мотивирано и с желание ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 07 дек 2009 21:06

видолов написа:Айде Литекс шампион,аман от шопски тимчета които в Европа само излагат бг спорта :mrgreen:

къде си бе, Зимбру :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”