Е сега гласувайте!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Е сега гласувайте!

Мнениеот lionel_messi » 02 дек 2009 10:39

bojiTHEmaster написа:Ами и Христо Ботев го има в анкетата, но някой по-горе каза, че вече има астероид с неговото име. Авторът на темата защо призовава да се гласува за стоичков и бербатов, а не споменава Гунди?

Пф, чети по-добре.Казах, че вече има астероид, кръстен на Васил Левски, не на Ботев.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 02 дек 2009 11:03

Само ми стана интересно какви трябва да са тези, гласували за Слави Трифонов.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 02 дек 2009 11:16

angelov написа:Само ми стана интересно какви трябва да са тези, гласували за Слави Трифонов.

вероятно привърженици на агент Гоце - те са около 500 човека в Бг, предимно пенсионери
Слави прави скечове на Бойко, на царя и на др., ама на този доносник само сервилничи
Авторът на темата: Ще спре ли..

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 02 дек 2009 11:22

Доста е трудно да избереш за кой да гласуваш. Особенно историческите личности, всеки е дал много за страната ни в един или друг етап от нейната история. Аз лично гласувах за хан Аспарух, защото без него нямаше да дойдат и следващите, но тук няма да се пускам в дълга дискусия по отношение на приноса на всеки. Относно Бербатов и Стоичков- първия има много, ама МНОГОООО още докато стигне Стоичков. Може да съм доста субективен, но за мен той е най-добрия български футболист, който аз съм гледал и който е играл много добре в един продължителен период от време, а не само някой и друг сезон и е дал много на България и на футбола ни. За Гунди нищо не мога да кажа, за него виждам от архивите само, когато е трагично починал, аз тъкмо съм се появявал на този свят, ако можех да го гледам и съм счел, че е най-добрия, не бих имал проблем да го призная, независимо от клубната ми принадлежност.

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 02 дек 2009 11:48

CSKA V-na написа:Доста е трудно да избереш за кой да гласуваш. Особенно историческите личности, всеки е дал много за страната ни в един или друг етап от нейната история. Аз лично гласувах за хан Аспарух, защото без него нямаше да дойдат и следващите,

Точно..... И ще ме извините, но не виждам никакъв смисъл да се гласува за футболисти и шоумени - това са хора дали на хората някакво разнообразие, полувреме кеф, насладата да чуваш българско име в Испания да речем, интерес и т.н.т. но не мога да кажа, че са направили нещо за България, в смисъла на направеното от Хан Аспарух, Ботев, Раковски и др.
Съжалявам, че изобщо хората измислящи тези анкети не си дават сметка че е обидно да сложиш Слави Трифонов на една линия с Раковски или Христо Стоичков с Ботев .....да не давам други примери, но това е пълно разочарование.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
bajo
Контакти:

Мнениеот bajo » 02 дек 2009 11:53

Аз гласувах за Гунди, защото смятам, че той го заслужава :roll:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 02 дек 2009 12:09

Кан Аспарух
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

jorrooo
Контакти:

Мнениеот jorrooo » 02 дек 2009 12:48

А ако не беше Аспарух сега дали щеше да има български астероид

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 02 дек 2009 14:08

Добре де,не мога да разбера защо вяска една тема се раздели не няклко групи-две са винаги на лице.Едната е на сините фенове/Левски/,другите на червените/ЦСКА/...И от там почват разделения,караници и сравнения на личности от двата лагера,ако тоака мога да се изкажа.Това е толкова безсмислено,че повече няма накъде....Такива теми освен с цел заяждани за друго не се правят.Така беше и с онази анкета за най-добър футболист,така ще е и май в тази

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 02 дек 2009 16:59

основател на държавата е Кубрат - приносът на Аспарух е че минал Дунава

Върни се в “ЦСКА”