Здравко Лазаров напусна Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Здравко Лазаров напусна Черно море

Мнениеот Sole » 30 ное 2009 13:58

Лазаров в мачовете за Ч.Море една топка не можа да отиграе-кръгла 0! Така,че може да си ходи заедно с Каката и Керчев,които също побягаха за здраве с екипа на Моряците. :)

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 30 ное 2009 14:10

И там го разкриха тоя

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 30 ное 2009 15:13

Минаха на Електричката златните и славни времена 8-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 ное 2009 16:12

Време му е да си ходи.И на него и на Какалов и на Керчев.От тях тримата,единствено за Керчев се чудих,какво прави при нас.
Само Черно море.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 ное 2009 16:18

garfild8 написа:Време му е да си ходи.И на него и на Какалов и на Керчев.От тях тримата,единствено за Керчев се чудих,какво прави при нас.

Това което прави Керчев на терена, го може и всеки зрител от стадиона :)

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 30 ное 2009 23:03

[offtopic]
MORSKI написа:
eighteen написа:Ааа! Едно разумно мнение! От зелено-бяло! Наистина няма какво да се прави във"вашия" форум! Ама нищо! ;)

Махай се тогава, щото почваш да нервиш яко...Заяждай се другаде....
Нали не ти пукало за нас-каква работа имаш тук, че да разваляш темата и да се заяждаш??Май вие завиждате и се дразните- не ние висим във вашите форуми и да ви се смеем, че нямате отбелязан гол...Вие също не сте нищо повече от една малка прашинка от грознотата наречена бг. футбол...
Живееш в миналото мойче....Преди 40 гдоини и ние сме биели Аякс и Нотингам да ти кажа....Направихме смешни Щутгарт преди един сезон , представихме се на ниво срещу ПСВ....Къса ти е паметта на теб- не на мен....Не си уцелил нито отбора, нито мястото да се заяждаш....
Не разваляйте темата с провокациите си!!!
И още нещо, ако ще ни срамите с загуби от по 0-5 и 0-4 по-добре не се явявайте в ЕКТ....Това да не е на олимпийския принцип...Вижте Бате- равен с

Юве направиха,за малко Реал да бият. Вижте румънските отбори, вижте Копенхаген и само не ми казвай, че те не са мерило....Те също играха с колоси, но ги победиха и до равни резултати достигнаха, а вие.....

Саше още ли си такъв нервак братле?Недей не си заслужава бе ! Видях те,познавам те изглеждаш нормално момче,защо се нервиш толкова?Всеки има право на мнение. Да не би да не е истина,че този сезон сте зле? Не съм те забравил приятелю! Просто пфк Литекс беше преди теб! ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
b0sko*
Контакти:

Мнениеот b0sko* » 30 ное 2009 23:23

Темата нямаше нищо общо със "Софийския Гранд", но въпреки всичко левскаря се изтопурка, започна да се оси*а и не спря! Говорим за Здравко Лазаров, а не за излгацията на България, която ни предоставяте! Относно сезона - не е свършил! Пилците се броят на есен. А сега ОНТОПИК - Здравко няма да ходи никъде, това е моментно, връща се за пролетния полусезон 100 про. ;)
ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ

какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 дек 2009 08:40

[offtopic]
blue,lagoon написа:Саше още ли си такъв нервак братле?Недей не си заслужава бе ! Видях те,познавам те изглеждаш нормално момче,защо се нервиш толкова?Всеки има право на мнение. Да не би да не е истина,че този сезон сте зле? Не съм те забравил приятелю! Просто пфк Литекс беше преди теб! ;)

Лагуно, домъчня ми за теб :lol: Не отирчам, че сме зле- прочете ли ми псотовете, но е наивно и вие да летите в облаците, че сте велик отбор, а евроучастията да сочат друго ;) А и не само, непостоянните ви игри в първенството също го доказват ;)
Тук говорим, че вие ни се присмивате, вместо да съжалявате, че още един бг.отбор е слаб, че няма конкуренция...
Иначе аз винаги съм бил нервак, нали знаеш от годините е :roll: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 01 дек 2009 09:10

Ticha написа:Вижте информацията на Гонг, според която си заминава Какалов, а не Електричката. Аз съм склонен да вярвам повече на това.

И двамата са пътници :idea:

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 01 дек 2009 13:27

Не ми се отваря цяла тема, в Нов спорт пише, че има вероятност Лусио Вагнер и Г.Христов да заиграят при нас

http://www.novsport.com/news69015_1003.html

Върни се в “Черно море”