niki87 написа:Tомето и Вальо си коментират супер!Всичко което казаха днес беше вярно
+1 !!! Преди години беше супер да гледаш ШЛ по Бтв с тях после стана боза! Евала Томе супер си!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
niki87 написа:Tомето и Вальо си коментират супер!Всичко което казаха днес беше вярно
Sole написа:Щом Левски взеха да се оплакват от съдиите,значи футболът в България върви правилна посока
ros написа:Аз пуснах един пост на полувремето по въпроса и .... темата бе заключена.
Изключвам пристрастията - всеки ги има и в момент на емоция може да се изпусне. Но да слушам иронични хилежи, подстрекателства и тем подобни НЕ съм съгласен. Само ще напомня едно изречение на Томислав "Публиката ме чу и взе да вика дуспа дуспа"
Медия значи посредник, а не фен от първа редица .
Deliba6 написа:ros написа:Аз пуснах един пост на полувремето по въпроса и .... темата бе заключена.
Изключвам пристрастията - всеки ги има и в момент на емоция може да се изпусне. Но да слушам иронични хилежи, подстрекателства и тем подобни НЕ съм съгласен. Само ще напомня едно изречение на Томислав "Публиката ме чу и взе да вика дуспа дуспа"
Медия значи посредник, а не фен от първа редица .
Със сигурност феновете са викали: "ДуЗпа, дуЗпа...", СЕЩАШ ЛИ СЕ К'ВО ТИ ПИШЕМ?!!!
trakia89 написа:Ей чакам , някой да ми посочи къде са били ощетени Левски???????????????????
КЪДЕ??????
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта