Ще сподели ли БАЙЕРН съдбата на Ливърпул

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Ще сподели ли БАЙЕРН съдбата на Ливърпул

Мнениеот durex » 25 ное 2009 15:37

de_souza написа:аз съм за... и след последните мачове от групите да гледаме в ЛЕ и Интер, че ако и Реал се издънят срещу Марсилия ще стане по интересно от Шампионската лига :)

Ех тоз Интер бе,все ви е в устата,но на пук на всички които го мразят,ще продължи на 1/8 финалите :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 25 ное 2009 16:03

niki87 написа:И аз обичам Байерн,но трябва да се гледа реално!Байерн 95% отпада от ШЛ!Просто отбора в момента е крайно несъстоятелен.
В отбора трябва да има кардинални промени,за да стане този отбор отново онова страшилище,от което всички треперят!
И това ще стане,рано или късно,но ще стане :!: Защото това е орисията на Байерн-да побеждава,да печели трофеи...ДА БЪДЕ ВЕЛИК :!: :!: :!: А БАЙЕРН Е ВЕЛИК :!:

Байерн винаги е бил страшилище. Дори и сега отборите треперят като излезнат на Алианц арена... поне ще се пробваме в Лига европа да направим нещо.

FC Bayern Stern Des Sudens du wirst niemals untergehen! Weil guten wie und shclechte zeiten zu ein ander stehen! :geek:
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
Щефан__ Ефенберг

Мнениеот Щефан__ Ефенберг » 25 ное 2009 16:17

ще направим всичко и трябва да се класираме победа днес и на делеалпи още една и сме се класирали ;)

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 25 ное 2009 16:46

Чао чао Байерн!

Cohen4o
Контакти:

Мнениеот Cohen4o » 25 ное 2009 17:08

Boksior4eto написа:
niki87 написа:И аз обичам Байерн,но трябва да се гледа реално!Байерн 95% отпада от ШЛ!Просто отбора в момента е крайно несъстоятелен.
В отбора трябва да има кардинални промени,за да стане този отбор отново онова страшилище,от което всички треперят!
И това ще стане,рано или късно,но ще стане :!: Защото това е орисията на Байерн-да побеждава,да печели трофеи...ДА БЪДЕ ВЕЛИК :!: :!: :!: А БАЙЕРН Е ВЕЛИК :!:

Байерн винаги е бил страшилище. Дори и сега отборите треперят като излезнат на Алианц арена... поне ще се пробваме в Лига европа да направим нещо.

FC Bayern Stern Des Sudens du wirst niemals untergehen! Weil guten wie und shclechte zeiten zu ein ander stehen! :geek:

Момче, хубаво че си фен на Байерн-аз също. Но явно немският ти не е много добър,а като вида някой да е объркал химна ни, се чувствам задължен да го поправя! тааа....:
"FC Bayern, Stern des Südens, du wirst niemals untergehn, weil wir in guten wie in schlechten Zeiten zu einander stehen. " --- така е граматически правилно ;)

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 25 ное 2009 17:50

Cohen4o написа:
Boksior4eto написа:

Момче, хубаво че си фен на Байерн-аз също. Но явно немският ти не е много добър,а като вида някой да е объркал химна ни, се чувствам задължен да го поправя! тааа....:
"FC Bayern, Stern des Südens, du wirst niemals untergehn, weil wir in guten wie in schlechten Zeiten zu einander stehen. " --- така е граматически правилно ;)

уча го от 2 месеца,съжалявам :). и нямам унлаути на ;(
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 25 ное 2009 18:02

Нема начин просто да не отпадне дори Юве да не вземе нищо от Франци, което не го вярвам мноо - моята прогноза е X2, то в следващия мач Байерн трябва да победят Юве като гост

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 25 ное 2009 19:15

durex написа:
de_souza написа:аз съм за... и след последните мачове от групите да гледаме в ЛЕ и Интер, че ако и Реал се издънят срещу Марсилия ще стане по интересно от Шампионската лига :)

Ех тоз Интер бе,все ви е в устата,но на пук на всички които го мразят,ще продължи на 1/8 финалите :!: :!: :!:

И там... :lol:
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Върни се в “Байерн”