unist_gp написа:Аз Иван Вазов не го уважавам,защото е бил голям женкар и ги е сменял като носни кърпички. Такъв човек с неморално поведение си е избивал комплексите пишейки някакви исторически епоси с патос и се е имал за духовен баща на нацията. Освен това развитието на целия му род, ме навежда на мисълта, че са били царска номенклатура.
За другите съм съгласен. Алеко Константинов, Елин Пелин, Йордан Йовков, Христо Ботев са истинките титани на словото!!!
Особено Йовков и Елин Пелин са живяли честен живот и много пъти не са успявали да изхранват семействата си. винаги обаче са държали на достойнството си и са писали за обикновените хора и тяхното ежедневие, опитвали са се да вдъхват надежда в доброто в едно много гадно време, каквото е било в България тогава. За Алеко и Ботев коментарите са излишни.
Хахахахааха, отдавна си говорим, казвам ти, че имаш много странни мнения, но това просто "убива рибата" и "кърти мивки". Значи не го харесваш Вазов щото е бил женкар?! Ти надявам се не си гей?!........"Избивал комплекси"?! Ами прочети малко въобще Вазов, и давай примери и факти, как може като избиваш комплекси да напишеш например " О, Шипка!" , а чел ли си първата част на стихотворението?! "Развитието му на целия му род.....", пич дали си наясно че генерал Вазов ( брата на великия ни писател и поет ) е направил първата артелирийска подготовка в света?! Знаеш ли какво е това? Това е тактиката с която се е водила цялата Втора Световна война, а човека го е направил при обсадата на Одрин! А знаеш ли, че тази крепост Одрин е проектират английски и френски инженери и са гарантирали, че ще издържи 3 месеца на обсада! Българите я превземат за ЕДНА седмица!.............. Няма да те отварям, че там се прави и първата бомбардировка в света!!!!!!! Чувал ли си за "одринки"?! ............. Много често се изказваш толкова неподготвен, че просто става много, ама много смешно!....... Какво общо има, че бил женкар и пише хубаво?! ............... Това е един от гениите на българската литература, но ти видиш ли, имаш мнение! Правилно, след толкова много публикации, и признат от "цяла" България, ами разбира се имаш мнение!............. Смешно.....................