Никола Спасов - треньор на младежкия национален отбор?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Никола Спасов - треньор на младежкия национален отбор?

Мнениеот San-Jose » 17 ное 2009 13:34

tprodanov написа:И да не е българин - пак ще му се месят в работата, не знам що си мислите, че това е някаква гаранция. Колкото до младежите - най-подходящ за тях е Мъри, Илиян или Илия Груев.

Да сложат Хидинг да видим дали някой ще посмее да му се меси в работата, някой ще кажат, че е невъзможно да ни стана треньор, не е точно така, той е от онези треньори, които обичат предизвикателствата не случайно е бил треньор на Южна Корея и Австралия, така че не мисля, че тези отбори са някакви гиганти, договорът му изтича ако не се лъжа след Мондиал2010, не вярвам след това да остане треньор на Русия, той ще ни класира, а за класиране се взимат около 10 милиона евро, така че заплатата му ще се избие в пъти, едва ли ще иска повече от 2-3 милиона евро на година
Последна промяна от San-Jose на 17 ное 2009 13:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 ное 2009 13:38

Никола Спасов го искам като президент на БФС и треньор на националния или младежкия национален отбор. Тогава няма да му се месят в работата и може да направи нещо :)
ИзображениеИзображениеИзображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 ное 2009 13:47

San-Jose написа:
tprodanov написа:И да не е българин - пак ще му се месят в работата, не знам що си мислите, че това е някаква гаранция. Колкото до младежите - най-подходящ за тях е Мъри, Илиян или Илия Груев.

Да сложат Хидинг да видим дали някой ще посмее да му се меси в работата, някой ще кажат, че е невъзможно да ни стана треньор, не е точно така, той е от онези треньори, които обичат предизвикателствата не случайно е бил треньор на Южна Корея и Австралия, така че не мисля, че тези отбори са някакви гиганти, договорът му изтича ако не се лъжа след Мондиал2010, не вярвам след това да остане треньор на Русия, той ще ни класира, а за класиране се взимат около 10 милиона евро, така че заплатата му ще се избие в пъти, едва ли ще иска повече от 2-3 милиона евро на година

А дали ще дойде? Дори и БФС да решат да го вземат? Ти ще отидеш ли да работиш в афганистан?

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 17 ное 2009 13:49

tprodanov написа:
San-Jose написа:

А дали ще дойде? Дори и БФС да решат да го вземат? Ти ще отидеш ли да работиш в афганистан?

Едва ли, но поне ще се отърве от студа в Русия :mrgreen:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 ное 2009 13:54

За калта в България? Не вярвам...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 17 ное 2009 14:50

Ще е доста добре ако го назначат,видяхте какво направи в Черно море,има добри виждания за играта :)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 17 ное 2009 15:52

Винаги съм твурдял, че Никола Колев е един от най-добрите тренери, но в случая за младежите, по-удачен вариант щеше да е Мъри Стоилов. Разбира се,че на А отбора сложат за селекционер - чужденец, Земан, Брукнер Манчини, Шефер или Топмьолер например.

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 17 ное 2009 16:23

unist_gp написа:Винаги съм твурдял, че Никола Колев е един от най-добрите тренери, но в случая за младежите, по-удачен вариант щеше да е Мъри Стоилов. Разбира се,че на А отбора сложат за селекционер - чужденец, Земан, Брукнер Манчини, Шефер или Топмьолер например.

Кой е тоя Никола Колев,за който твУрдиш? :|

Върни се в “Черно море”